reklama
Pingwinek - szkoda że cały czas nie wiadomo co to jest... i leczą w ciemno... Mam nadzieję że nie zaszkodzą. Optymistyczne, że się te zmiany nie powiększają.
Biedna Sara...
Dita, no siostry przepiękne. Powrzucaj trochę zdjęć aktualizacyjnych, plisss, są takie fajne te twoje dziewczyny, że się napatrzeć nie mogę
A ja dziś z Maćkiem śmigamy do teatru na występy Piotrkowe z okazji Dnia Matki. Gorzej że potem go zabiorę do domu i z dwójką sama do wieczora, bo Darek pracuje do późna. Potwory mi się ostatnio tłuką jak tylko z oka spuszczę

Dita, no siostry przepiękne. Powrzucaj trochę zdjęć aktualizacyjnych, plisss, są takie fajne te twoje dziewczyny, że się napatrzeć nie mogę

A ja dziś z Maćkiem śmigamy do teatru na występy Piotrkowe z okazji Dnia Matki. Gorzej że potem go zabiorę do domu i z dwójką sama do wieczora, bo Darek pracuje do późna. Potwory mi się ostatnio tłuką jak tylko z oka spuszczę

Za tydzień w ramach obchodów 25lecia MKO będzie na rynku we Wrocławiu mój komiks
jakby ktoś się pałętał to może zgadywać, która plansza moja hehe.
Cosmo - musimy się jakoś umówić koniecznie, tylko ja raczej w Gdańsku bym wolała - ze względu na dzieci/ich spanie/przedszkole/brak samochodu itd., ale może masz plan pozwiedzać Starówkę czy będziesz w Gdyni tylko? Bo ja czasowo do Gdyni to mogę nie dać rady się dotelepać i wrócić o jakichś przyjaznych porach. A na długo przyjeżdżasz?

Cosmo - musimy się jakoś umówić koniecznie, tylko ja raczej w Gdańsku bym wolała - ze względu na dzieci/ich spanie/przedszkole/brak samochodu itd., ale może masz plan pozwiedzać Starówkę czy będziesz w Gdyni tylko? Bo ja czasowo do Gdyni to mogę nie dać rady się dotelepać i wrócić o jakichś przyjaznych porach. A na długo przyjeżdżasz?
kamila1983
Fanka BB :)
Hej wszystkim
Dawnooooo mnie tu nie było.
Stęskinłam sie za wami :-)
Buziaki dla Sary bidula sie musi wycierpiec mam nadzieje ze znajda szybko co jej jest
Dita sliczne dziewczyny masz
Kasia ty to talent jesteś artystyczny
swietne prace
Anita hej
Lucky :-) jak dajesz rade z banda swoja ja cię normalnie podziwiam
Aenye jak sesja?
Buziaki wam wszystkim
Dawnooooo mnie tu nie było.
Stęskinłam sie za wami :-)
Buziaki dla Sary bidula sie musi wycierpiec mam nadzieje ze znajda szybko co jej jest
Dita sliczne dziewczyny masz
Kasia ty to talent jesteś artystyczny
Anita hej
Lucky :-) jak dajesz rade z banda swoja ja cię normalnie podziwiam

Aenye jak sesja?
Buziaki wam wszystkim
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
i ja sie witam :-))
sesja jak sesja, jakos idzie, chociaz radoscia mnie to nie napawa. za to dzis oficjalnie zaczyna sie sezon weselny - jakis koszmar! przez caly czerwiec co tydzien w sobote mamy wesele, a potem jeszcze dwa w lipcu!!! nie mowiac o tym, ze nie mam sukienek tylu, to same prezenty beda mnie kosztowaly.... ulala! no ale jak nie isc, jak to sami najlepsi ze znajomych? :-)
zaraz spadam do fryzjera, musze podciac grzywke i koncowki, mam strasznie zniszczone (suche, matowe) wlosy... ma ktos jakis pomysl? to farbowanie je wykonczy..
moje dzieci cudnie, oczywiscie. moglabym dla nich zabic
nie wiem czemu, ale ostatnio mam jakis naplyw milosci i dumy z nich, hehe
jestem typowa matka - lwica ;-) ale takie to dwie madrale, Fiol pyskuje powoli, dyskutuje ciagle z nami, nie slucha sie... ech, zaczyna sie :-) najgorsze, ze on tak z nami dywaguje, tak wymysla, ze kiedy juz wiem, ze powinien dostac kare, nagle mam atak smiechu, taki jest zabawny. oczywiscie sie chowam, wysylam D, ale nieraz on tez nie daje rady.
A Masiek - ma charakter po mamusi, uparte to, przekorne... a przy tym do zjedzenia
(po mamusi ta ostatnia czesc ;-)
) no nic, powoli stwierdzam, ze owina nas sobie wokol najmniejszych palcow. chociaz staramy sie nie krzyczec, sadzac na karnym jezyku (u nas super dziala), ogolnie na topie konsekwencja, ale bywa roznie, jak same wiecie pewnie..
sesja jak sesja, jakos idzie, chociaz radoscia mnie to nie napawa. za to dzis oficjalnie zaczyna sie sezon weselny - jakis koszmar! przez caly czerwiec co tydzien w sobote mamy wesele, a potem jeszcze dwa w lipcu!!! nie mowiac o tym, ze nie mam sukienek tylu, to same prezenty beda mnie kosztowaly.... ulala! no ale jak nie isc, jak to sami najlepsi ze znajomych? :-)
zaraz spadam do fryzjera, musze podciac grzywke i koncowki, mam strasznie zniszczone (suche, matowe) wlosy... ma ktos jakis pomysl? to farbowanie je wykonczy..
moje dzieci cudnie, oczywiscie. moglabym dla nich zabic

A Masiek - ma charakter po mamusi, uparte to, przekorne... a przy tym do zjedzenia