reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

aenye pewnie za późno bo już po fryzjerze, ale ja na Twoim miejscu zmieniłabym kolor na naturalny i zapuściła je na takie jakie Twój kolega dodał na Twojego fb... ślicznie tak wyglądałaś, tak dziewczęco :tak:

reklama
no to nie wchodzi w gre, cosmo ;-) jak raz mi sie przysnilo, ze mam znowu 'swoje', to obudzilam sie z krzykiem na ustach :-D serio. strasznie sie sobie podobam w blondzie, a na brazowe wlosy na zdjeciach patrzec nie moge ;-)

Powitawszy:)

My po Hajduszoboszlo z kate - było super jak zawsze. Wycieczka mocno z przygodami, - nie znaleźliśmy paszportów młodych, z dusza na ramieniu jechaliśmy unikając wszelkich kontroli, zepsuła nam się karta SD ze zdjęciami i filmikami z Aqua parku, wracając przez powodzie mieliśmy pozamykane granice.. wycieczka zrobiła się prawdziwie Europoznawcza, ale nie ma wszystko dobre co się dobrze kończy :D
Nie mogę doczekać się kolejnego urlopu i wyjazdu - o ile będzie ładna pogoda to nad jeziorko też z Kasią i Nonkami.
ps. aenye
- blond fajny - a fryzurka dalej ta sama?

aaa - i nie mogę oprzeć się wstawieniu boskiego zdjęcia naszej przyszłej reprezentacji pływaczek :cool2:

Załączniki

• natki.jpg
    natki.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 45
Wow, Dita, ale fajnie :-) Dziewczyny w wodzie wymiatają :-)
A ja po Heidelbergu przekonałam się nawet do wakacji w Niemczech - w sumie wyszło nam taniej z przelotem niż Węgry, wino tańsze niż u nas ;-) A atrakcji pt parki wodne i place zabaw pełno i też niedrogo (typu my za 2 Euro, dzieci darmo).
Schudłam w końcu ile chciała na diecie Dukana, polecanej przez Cosmolady, zaczynam jeść normalnie (prawie) od jutra. :-)
Małpiszon mi się ze spaniem przestawił, w sumie fajnie, bo rano można coś pozałatwiać, z drugiej strony trochę mi się nudzi, bo do 13 coś trzeba z nim robić :-D

No właśnie to mam plan od jutra robić, tylko że dla mnie to już nie dieta bo tak w sumie jem normalnie ;) Braku tłuszczu nie odczuwam specjalnie jako minus :D

Hejhej, no kurna co jest?
Mnie to więcej nie ma niż jestem, ale jak jestem tom ciekawa co u was,no....
Włąśnie wróciła z2-dniowego pobytu w szpitalu na nadżerkę,której już nie mam i jestem z tego powodu bardzo hepi :)

o, czyli tylko ja nadal bujam sie z nadzera :-D gratki, dita! moze to podziala jak kop w moje leniwe dupsko :-)

u nas oki, szykujemy sie do wakacji, ja zaliczam piknie wsio, ale teraz egzaminy i trzese dupskiem ze strachu. poza tym dobrze - dzieci rosna, pyskuja i w ogole raz zoo, raz wesole miasteczko.
domek mamy wynajety na lato, powoli zbieram graty, bo na dwa miesiace jedziemy (z tygodniowa przerwa w srodku).

ide sie uczyc :-)

reklama
wow -aenye - super z domkiem - a widzisz, gdybyś pracowała to nie mogłabyś sobie na dwa miesiące pozwolić - to kolejny plus i potwierdzenie że ,,nie ma tego złego..";) Nie bój się zabiegu, zgłoś się w końcu (hehe, ja po 1,5 roku:cool2:). Co prawda mnie uśpili na 10 minut (jako że zabieg u mnie robiony jest wszpitalu to była możliwość uśpienia na co bardzo chętnie przystałam, za to musiałam zostac na noc.
Mnie zmotywowała mirena która w końcu chce założyć ale warunkiem była likwidacja nadżerki. Teraz tylko 4 tyg postu (biedny chop mój :cool2: )

eeeej- a reszta co?

Do góry