reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

aenye pewnie za późno bo już po fryzjerze, ale ja na Twoim miejscu zmieniłabym kolor na naturalny i zapuściła je na takie jakie Twój kolega dodał na Twojego fb... ślicznie tak wyglądałaś, tak dziewczęco :tak:

reklama
no to nie wchodzi w gre, cosmo ;-) jak raz mi sie przysnilo, ze mam znowu 'swoje', to obudzilam sie z krzykiem na ustach :-D serio. strasznie sie sobie podobam w blondzie, a na brazowe wlosy na zdjeciach patrzec nie moge ;-)

Powitawszy:)

My po Hajduszoboszlo z kate - było super jak zawsze. Wycieczka mocno z przygodami, - nie znaleźliśmy paszportów młodych, z dusza na ramieniu jechaliśmy unikając wszelkich kontroli, zepsuła nam się karta SD ze zdjęciami i filmikami z Aqua parku, wracając przez powodzie mieliśmy pozamykane granice.. wycieczka zrobiła się prawdziwie Europoznawcza, ale nie ma wszystko dobre co się dobrze kończy :D
Nie mogę doczekać się kolejnego urlopu i wyjazdu - o ile będzie ładna pogoda to nad jeziorko też z Kasią i Nonkami.
ps. aenye
- blond fajny - a fryzurka dalej ta sama?

aaa - i nie mogę oprzeć się wstawieniu boskiego zdjęcia naszej przyszłej reprezentacji pływaczek :cool2:

Załączniki

• natki.jpg
    natki.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 42
Wow, Dita, ale fajnie :-) Dziewczyny w wodzie wymiatają :-)
A ja po Heidelbergu przekonałam się nawet do wakacji w Niemczech - w sumie wyszło nam taniej z przelotem niż Węgry, wino tańsze niż u nas ;-) A atrakcji pt parki wodne i place zabaw pełno i też niedrogo (typu my za 2 Euro, dzieci darmo).
Schudłam w końcu ile chciała na diecie Dukana, polecanej przez Cosmolady, zaczynam jeść normalnie (prawie) od jutra. :-)
Małpiszon mi się ze spaniem przestawił, w sumie fajnie, bo rano można coś pozałatwiać, z drugiej strony trochę mi się nudzi, bo do 13 coś trzeba z nim robić :-D

No właśnie to mam plan od jutra robić, tylko że dla mnie to już nie dieta bo tak w sumie jem normalnie ;) Braku tłuszczu nie odczuwam specjalnie jako minus :D

Hejhej, no kurna co jest?
Mnie to więcej nie ma niż jestem, ale jak jestem tom ciekawa co u was,no....
Włąśnie wróciła z2-dniowego pobytu w szpitalu na nadżerkę,której już nie mam i jestem z tego powodu bardzo hepi :)

o, czyli tylko ja nadal bujam sie z nadzera :-D gratki, dita! moze to podziala jak kop w moje leniwe dupsko :-)

u nas oki, szykujemy sie do wakacji, ja zaliczam piknie wsio, ale teraz egzaminy i trzese dupskiem ze strachu. poza tym dobrze - dzieci rosna, pyskuja i w ogole raz zoo, raz wesole miasteczko.
domek mamy wynajety na lato, powoli zbieram graty, bo na dwa miesiace jedziemy (z tygodniowa przerwa w srodku).

ide sie uczyc :-)

reklama
wow -aenye - super z domkiem - a widzisz, gdybyś pracowała to nie mogłabyś sobie na dwa miesiące pozwolić - to kolejny plus i potwierdzenie że ,,nie ma tego złego..";) Nie bój się zabiegu, zgłoś się w końcu (hehe, ja po 1,5 roku:cool2:). Co prawda mnie uśpili na 10 minut (jako że zabieg u mnie robiony jest wszpitalu to była możliwość uśpienia na co bardzo chętnie przystałam, za to musiałam zostac na noc.
Mnie zmotywowała mirena która w końcu chce założyć ale warunkiem była likwidacja nadżerki. Teraz tylko 4 tyg postu (biedny chop mój :cool2: )

eeeej- a reszta co?

Do góry