reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hej Kobitki
Kate zalegle sto lat!!!!!

U nas ostatnie dni to badania i badania.
Sara ma cos w plucach po 2 rtg nadal nie wiadomo co - powiekszone plucko i wezly chlopnne, musimy zrobic tomografie,ale moj pediatra nie wyklucza gruzlicy (w najlepszym razie).
Mercedes po rtg - wyszedl trzeci mogdal. Ja chodze jak napromieniowana hihihihi. Zarty sie mnie trzymaja bo na razie nie chce sie nakrecac negatywnie.Musze sie teraz z Sara dostac jak naszybciej do pumonologa do Centrum Zdrowia Dziecka i az sie boje ile to moze potrwac, Z Mercedes na na laryngologa mialam czekac 2 miesiace, wiec poszlam prywatnie, ale jak zaleca wyciecie to i tak musze sie dostac do panstwowego. Masakra.

Pozdrawiam i ide odpoczac po dzisiejszych wiesciach

reklama
pingwinek, o ja pitole.. informuj nas na biezaco, ale dobrze robisz, ze sie nie nakrecasz. na pewno wszystko dobrze wyjdzie. a Sarenka biedniutka, ile ona sie nachoruje :-(

u nas slaaaabo, skloceni jestesmy z rodzina meza. ech. szkoda slow.

Hej,
Dita - dieta Dukana :tak: i czekam na zaproszeniowe foty. :-)
Aenye - oo, a co się stało?
Pingwinek - nie wiem jak dla dzieci, ale dla dorosłych są dwie poradnie NFZtowe - pulmunologiczna i chorób płuc - i generalnie do pulmunologa kolejki na rok, a do chorób płuc w ogóle nie ma kolejek (D. tam się załapał bo mu lekarka NFZtowa powiedziała). Zobacz, może to jakoś oszczędzi kolejek. Trzymam kciuki żeby to nie było nic groźnego i się szybko wyjaśniło co i jak. :tak:
My po majówce - było super. Byliśmy w agro ze stadniną, więc pojeździliśmy sobie wszyscy, plus 30 km od akwaparku, więc byliśmy tam codziennie, poza tym dzieci pasały się na dworze - Piotrek latał do północy mega szczęśliwy. Już z takimi odrośniętymi to się da nawet odpocząć na wyjazdach ;-):-D
A ja się nie mogę odkopać z zaległości netowych... :szok:

hej, babeczki..

kasia,
a nic, nie warto gadac nawet. na razie bz. ale prawda obroni sie sama :-) wiec nie mam sie o co martwic.

znowu mnie gardlo napieprza, juz drugi dzien. cos jakby angina, ale nie moze wylezc. nie wiem juz, naprawde. chyba zrobie sobie badanie na jakies paciorkowce czy cos. kasia, cos wymyslisz? bo glownie Dawid, ale od tej anginy sprzed miesiaca i ja, mamy nawracajace anginy?

Aenye - my na czerwcowy śmigamy do Heidelbergu :szok: do D. siostry (w końcu po 10 latach w odwiedziny, aż wstyd). Ciekawe jak ciotka z wujkiem dadzą radę z potworami :-D

czesc dziewczynki!!!

Kasiu gratulacje takich efektow diety!!!!!!! moj maz tez naniej jest , prawie 5kg schudl :) teraz to hicior!! wielu znajomych stosuje :)

Patrycja i jak mdlosci hihi?? gdzie w tym roku na wakacje jedziecie???

Ditka my bylismy ostatnio na hrabi - swietni byli :)\

Pingwinku biedna Sarusia :( oby szybko znalezli i wyeliminowali przyczyne!!!

Lucky i co tam???

u nas ok baczki rosna :) mala nauczyla sie piszczec wiec mamy w domu diwe operowa hehe Olafek ma w przedszkolu przyjaciela z ktorym sie bawi. Dla Maciusia bierze z domu nawet ukochane zabawki ;)
tylko mam problem bo dyrektorka chce go zostawic w maluchach bo jest z grudnia a nastepna grupa to 4-5 latki.. mecza ja zobaczymy co wyjdzie!!!

pozdrawiam Wszystkie mamuski!!!!!

acha dziewczynki mam do was wielka prosbe!!!!
zaczynam sprzedawac rzeczy ze sklepu na allegro ale to nowe konto i potrzebuje POZYTYWNYCH KOMENTARZY. wiecie jak to jest ludzie nie bardzo chca kupowac od tych co maja malo!!!
i tak sobie pomyslalam ze bym wystawila jakies *******ki i byscie niby „kupily” a potem daly mi pozytyw!!!
co? pomozecie? :-)

reklama
Do góry