reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

mlody caly dzien super, a wieczorem znowu 37. cos bierze go cholerstwo jakies. ale apetyt mial, wesoly byl, wiec poki co moze lekkie przeziebienie po prostu. a imprezka udala sie swietnie :-) super zobaczyc, jak dziecko wchodzi w interakcje z kolegami, jak radzi sobie w grupie. wynik dla mnie super, dzieci go lubia, nie jest niesmialy, a wrecz na odwrot. takze jestem dumna i szczesliwa :-)

nawet o szkolach rozmawialysmy, polecano mi szczegolnie jedna. niby wielki moloch, bo i gimn. i liceum, ale podstawowka wydzielona, nowiutka, i co najwazniejsze, maja ponoc swietna kadre, nastawiona wlansie na tych najmniejszych. no zobaczymy..

reklama
Hej,
Żyję. Zakończyłam warsztaty, wracam do świata ludzi z czasem. ;-)
Potwierdzam - po lewej żołądek boli. Może jakieś zatrucie. Rota mają lekką gorączkę. Podaj mu osłonowo smectę.
Dita, ja się w końcu muszę wybrać na Limo albo W Gorącej Wodzie Kompani. :tak:
Wczoraj w nocy męczyłam kolorowanie komiksu - walka z Gimpem trwała do drugiej. Za to przerobię dowolną czcionkę na polską w 20 minut oraz odkryłam wszystkie opcje pędzla ;-)
Maćkowaty zaczął się buntować. Na szczęście mówi normalnie i idzie się z nim dogadać. W porównaniu z Pepe, który w tym wieku był jeszcze monosylabowy to duże ułatwienie wychowawcze :-D
A i na diecie jestem (nie wiem jak majówka... :sorry:) - jeszcze 2,5 kg zostało, 6,5 schudłam jeeeaaahhh :-)

gratulacje, kasia!!! i nowych umiejetnosci, i schudniecia :-) jaka to dieta ? mi po zimie zostalo ze 2kg do ogarniecia, farrtem juz dwa zeszly (wystarczylo przestac zrec popcorn co wieczor i pic reddsa sun co drugi wieczor ;-)). ale tych dwoch sie latwo nie pozbede :-(

Filip ma angine. tak mniemam, bo migdaly jak stodola i cale biale. w nocy 38.8. ja tez chyba mam, biale gardlo, lamie mnie w kosciach. zaraz do lekarza sie zbieramy. a za dwie godziny musze D z lotniska odebrac! dziz!

Maks siedzi w foteliku zapiety i wyje, ze mam go otworzyc. Ja na kibelku, wiec wolam do Filipa, zeby go otworzyl (umie). Na to:
Maks: NIEEEEEE! MAMA!!!!
Ja: Nie, mama jest zajeta, niech Filipek otworzy.
Maks: Nie, mama. choś i ofuź, siesie!
Ja: A czemu nie Filip, co?
Maks: Bo choli.

pierwszy prawdziwy dialog z moim mlodszym dzieckiem :-D zwykle na jednej kwestii sie konczylo :-D Albo dalej nie rozumialam :-D

Cześć Kobiety, jak zdrówko?

Wczoraj było u nas 23 stopnie, bomba, dziś już pada deszcz i chłodniej, ale wreszcie poczułam prawdziwe ciepełko;-)
Jak weekend majowy?
My dziś po południu zaczynamy - jedziemy do rodziny na parapetówkę, jutro pewnie grill, pojutrze też;-):-D
A w międzyczasie jedziemy zapraszać na komunie Ali, musze się pochwaliś zaproszeniami, wyszły moim zdaniem super - jak znajdę skaner albo co to wkleję;-)

aenye - rozmowa boska:-D
kasia - przepis na schudnięcie poroszę:tak:

chwall sie, Dita, chwal! :-) ciekawa jestem strasznie. a kiedy komunia? toc niedlugo przeca?

u nas tez bylo w pt slicznie, wczoraj gorzej, ale w sumie 4h w zoo bylismy i tez nie bylo zle, na samych bluzach chodzilismy, wiec ok. ale dzisiaj jakas ponura-bzdura. zimno, wieje i szaro. fu. a na caly dzien mielismy nad jezioro jechac - tak ze znajomymi, grill, itp.

reklama
Do góry