reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

mlody caly dzien super, a wieczorem znowu 37. cos bierze go cholerstwo jakies. ale apetyt mial, wesoly byl, wiec poki co moze lekkie przeziebienie po prostu. a imprezka udala sie swietnie :-) super zobaczyc, jak dziecko wchodzi w interakcje z kolegami, jak radzi sobie w grupie. wynik dla mnie super, dzieci go lubia, nie jest niesmialy, a wrecz na odwrot. takze jestem dumna i szczesliwa :-)

nawet o szkolach rozmawialysmy, polecano mi szczegolnie jedna. niby wielki moloch, bo i gimn. i liceum, ale podstawowka wydzielona, nowiutka, i co najwazniejsze, maja ponoc swietna kadre, nastawiona wlansie na tych najmniejszych. no zobaczymy..

reklama
Hej,
Żyję. Zakończyłam warsztaty, wracam do świata ludzi z czasem. ;-)
Potwierdzam - po lewej żołądek boli. Może jakieś zatrucie. Rota mają lekką gorączkę. Podaj mu osłonowo smectę.
Dita, ja się w końcu muszę wybrać na Limo albo W Gorącej Wodzie Kompani. :tak:
Wczoraj w nocy męczyłam kolorowanie komiksu - walka z Gimpem trwała do drugiej. Za to przerobię dowolną czcionkę na polską w 20 minut oraz odkryłam wszystkie opcje pędzla ;-)
Maćkowaty zaczął się buntować. Na szczęście mówi normalnie i idzie się z nim dogadać. W porównaniu z Pepe, który w tym wieku był jeszcze monosylabowy to duże ułatwienie wychowawcze :-D
A i na diecie jestem (nie wiem jak majówka... :sorry:) - jeszcze 2,5 kg zostało, 6,5 schudłam jeeeaaahhh :-)

gratulacje, kasia!!! i nowych umiejetnosci, i schudniecia :-) jaka to dieta ? mi po zimie zostalo ze 2kg do ogarniecia, farrtem juz dwa zeszly (wystarczylo przestac zrec popcorn co wieczor i pic reddsa sun co drugi wieczor ;-)). ale tych dwoch sie latwo nie pozbede :-(

Filip ma angine. tak mniemam, bo migdaly jak stodola i cale biale. w nocy 38.8. ja tez chyba mam, biale gardlo, lamie mnie w kosciach. zaraz do lekarza sie zbieramy. a za dwie godziny musze D z lotniska odebrac! dziz!

Maks siedzi w foteliku zapiety i wyje, ze mam go otworzyc. Ja na kibelku, wiec wolam do Filipa, zeby go otworzyl (umie). Na to:
Maks: NIEEEEEE! MAMA!!!!
Ja: Nie, mama jest zajeta, niech Filipek otworzy.
Maks: Nie, mama. choś i ofuź, siesie!
Ja: A czemu nie Filip, co?
Maks: Bo choli.

pierwszy prawdziwy dialog z moim mlodszym dzieckiem :-D zwykle na jednej kwestii sie konczylo :-D Albo dalej nie rozumialam :-D

Cześć Kobiety, jak zdrówko?

Wczoraj było u nas 23 stopnie, bomba, dziś już pada deszcz i chłodniej, ale wreszcie poczułam prawdziwe ciepełko;-)
Jak weekend majowy?
My dziś po południu zaczynamy - jedziemy do rodziny na parapetówkę, jutro pewnie grill, pojutrze też;-):-D
A w międzyczasie jedziemy zapraszać na komunie Ali, musze się pochwaliś zaproszeniami, wyszły moim zdaniem super - jak znajdę skaner albo co to wkleję;-)

aenye - rozmowa boska:-D
kasia - przepis na schudnięcie poroszę:tak:

chwall sie, Dita, chwal! :-) ciekawa jestem strasznie. a kiedy komunia? toc niedlugo przeca?

u nas tez bylo w pt slicznie, wczoraj gorzej, ale w sumie 4h w zoo bylismy i tez nie bylo zle, na samych bluzach chodzilismy, wiec ok. ale dzisiaj jakas ponura-bzdura. zimno, wieje i szaro. fu. a na caly dzien mielismy nad jezioro jechac - tak ze znajomymi, grill, itp.

reklama
Do góry