reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kasia - skarbie - no nareszcie! bosz, jak mi cię tu brakuje..... Mam nadzieję że niedługo się spotkamy jak nie z Pawełkiem to Hajdu albo inne Rokitno:)

reklama
Hello,

My dziś dzień urodzin Motyla mieliśmy, ale taki tylko nasz. Impreza w sobotę. Kurka no już łosia ma 2 lata.

O Kate witaj:-) Nie martwij się;-) Już wszystko lata:-) Oby tak zostało do poniedziałku. Jak nie to mi pojedzie moim Muzeumem:rofl2:.

Trzymta kciuki baby pliz.

AA - to sto lat sto lat dla Matyldy! - jeju, faktycznie już 2 lata, szok;-)

I dzisiejsze najlepsze dla kate - Kasiu - sto lat!:tak:

Hej hej,

Po pierwsze, wielkie 100 lat dla naszej najmłodszej księżniczki Motylinki :-):-):-):-)
Lucky, może wrzuciłabyś jakieś zdjęcia swojej trójcy? Na pewno mocno urośli od ostatniego czasu, co ich widziałam :-)

Moja czcionka jest truetype więc generalnie można sobie bezstratnie powiększać, spróbuje wrzucić skana różnych wielkości, ciężko bo zmniejsza picasa i jeszcze forum więc wychodzi trochę nieczytelnie... Generalnie już mam 50 opcji jak ją ulepszyć, ale czasu na to nie mam wcale więc na razie jest jak jest ;-) W wordzie wygląda nie najgorzej i na wydruku też i tego się trzymam. Ale strasznie zabawnie jest drukować swoje odręczne pismo :rofl2: To wrzucam poglądowo próba 2:
font.jpg

Kate - no padłam z Asi pytań :laugh2::-D Dobre dobre - pamiętam w podstawówce że też mieliśmy tego typu zagwozdki chociaż na topie było - co jest gorsze ty ****u czy ty syfie? :-D:-D:-D A jak tam Asia nastolatka - jakieś pierwsze miłości, co tam słychać?

kate, Dita, fajnie, co tez nas czeka :-D
Filip z Amelka za to bawia sie w doktora, naprawde.. czuje sie zazenowana i nie wiem, co mam robic, jak sie ich porzylapie :-/ a oni od poczaktu wiedza, ze nie powinni tego robic, bo jak sie ich przylapie, to albo siedza pod kocem, albo w lazience i udaja, ze ich nie ma, zawsze tez jacys tacy.. wygladajacy na winnych, no. beka.. niby bagatelizujemy, smiejemy sie miedzy soba, nie krzyczymy na nich ani nic, no ale dziwnie jest to zobaczyc :szok: az nie wierze, oni sa przeciez tak mali!...

Lucky, wszystkiego najpiekniejszego dla Matylki!!! napisz cos o dzieciach :-) co tam u nich?

kate
, Tobie tez - sto lat!!!

buziaki i milego dnia!

PS ja mam lazienke - w sensie meble :-D jak sie ogarne to moze cos wrzuce.

no jak tam aenye - ogarnęłaś już? :-)

Kurde, do komunii mojej Ali zostało 3 tygodnie z hakiem, zaczynam panikowac. Zaproszenia jeszcze nie zrobione, lista gości w trakcie zatwierdzania (czyt codzienna kłótnia z m;-)), otoczenie domu do wielkiego sprzątania/siania trawy/sadzenia kwiatków/budowania klombów,pomysłów na menu brak, nie wspominając o tym że nie mam się w co ubrać, za to mam 3 kilo - do zrzucenia.. aaaaaaa:szok:
Na szczęście Ala daje radę, egzaminy u proboszcza zalicza, suknia skompletowana.
tak se pogadałam

Zapraszam na ,,humor" - wrzucam kilka cennych faktów z wybuchu wulkanu na Islandii. Ja sikałam jak to czytałam:-D

Ale po której stronie pod żebrami?
Na środku to żołądek, po prawej dolegliwości związane z wątrobą, po lewej - kolka....

I jak dziś?

hejo :-)

Dita
, sama nie wiem, co go bolalo, nie zwrocilam uwagi, ktora strona. wydaje mi sie, ze pokazywal bardziej lewa, ewent. srodek. nie chcial jesc, ale dalam mu cieplej herbatki, pol nospy, spal. ale o 3.30 obudzil sie z lekka goraczka, 37,8, nie rosla, a wrecz spadala - po godzinie bylo 37,4; ale w koncu zwymiotowal troche, ale tylko woda, ktora wypil chwile wczesniej, zadnej tresci innej nie bylo. no nie wiem. zostawie go w domu dzis.

a najlepsze, ze wczoraj Filip dostal swoje pierwsze w zyciu zaproszenie na urodziny! nie moge sie nadziwic - JUZ??? no i dzis ma isc... nie wiem. poobserwuje go to sie okaze, czy sens jest go puszczac. ale taka frajda, jego najlepszy funfel, plac zabaw, tort... no nie wiem!

reklama
No widzisz, strona ma znaczenie;-) Pewnie lekki rota albo zatrucie z bólem żołądka (od środka na lewo jest właśnie żołądek - od bólów brzucha to jestem prawie ekspertem:cool2::rofl2:) Dobrze że mu lepiej.

Byliśmy wczoraj na koncercie kabaretowym - Smile i Kabaret Młodych Panów, rżeliśmy przez 3 godziny, bosko, polecam na chandry:tak:

Do góry