reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

a ja nie moge sie z tym pogodzic. nigdy nie lubilam Kaczynskiego, nie uwazam, by byl dobrym prezydentem. oczywiscie, zal mi go strasznie, czuje rowniez jakis bol straty tak waznej osoby dla panstwa.. ale burzy sie we mnie krew na mysl o utozsamieniu go z Mickiewiczem. szkoda slow.

reklama
No w sumie jak popatrzeć, prezydent to trochę jak król. Podejrzewam że królowie byli jeszcze gorsi od pana śp Kaczyńskiego, nie ma się co tam wzruszać... ja jak Dita, generalnie mi wisi ;-)

No w sumie jak popatrzeć, prezydent to trochę jak król.

To nie był władca..

tylko reprezentant Polski w sweiecie.. przez lud wybrany..

Pochowanie go koło króli i ludzi którzy się zasłużyli Polsce bardzo to już jest moim zdaniem OGROMNA przesada. I tu chciałam pogratulować panu Jarosławowi ponieważ nawet po śmierci brata potrafił skłócić naród i żeruje na śmierci bliskich. Znowu będzie wstyd przed światem jak ludzie protesty zrobią i trumny wpuścić nie będą chcieli.

Ostatnia edycja:
czesc!!!

fajnie was znowu poczytac :-)

Lucky hej hej jak milo ze jestes :)
Dita super ze sie edukujesz na kursach, fajna sprawa!
Patrycja fajne te Twoje chlopaki, wesolo masz w domu :)
Kasia gratki takich zdolnosci, jestem pod wrazeniem!!

widze ze temat szkoly na topie!!!
ja podzilelam zdanie Kate odnosnie szkoly! jesli bylaby tylko mozliwosc nie oddalabym Olafka wczesniej do szkoly! wiem ze to jeszcze troche czasu ale narazie nie jestem sobie w stanie wyobrazic tam takiego pedraka. mysle ze tu kluczowe znaczenie ma fakt ze nasze bable sa z grudnia a jednak na tym etapie rozwoju rok roznicy to bardzo duzo!!! Oli chodzi do przedszkola , jest tam oczywiscie najmlodszy , radzi sobie dobrze ale jednak widac roznice np w rysunkach miedzy nim a 4 latkami, ktore jednak sa spraniejsze manualnie. nie chialabym zeby w szkole odstawal od reszty!!!
nie wiedzialam ze jest opcja zeby nie puscic dziecka do szkoly w 2012r - musze sie temu przyjzec :-)

u nas super!!
malutka rosnie , strasznie jest slodka!!! taka juz fajna kontaktowa, ciagle sie smieje, sztywno trzyma glowe, zbiera sie nawet do siedzenia :tak:
Oli zakochany w siostrzyce, ciagle ja caluje. nie okazuje zazdrosci, chociaz chyba odkad mala jest na swiecie troche mniej sie nas slucha, ale dam mu jeszcze troche czasu na oswojenie sie z sytuacja.

jesli chodzi o ta katastrofe to nigdy nie interesowalam sie polityka, ale szkoda mi tych wszystkich osob, zwlaszcza ich rodzin :-(
ale podobnie jak Kasia staram sie o tym nie myslec...

acha tez nie mam telewizji na nowym domu :-D tzn mam telewizor ale zero programow. czasem cos ogladniemy na dvd. u nas to z wyboru, za duzo czasu spedzalismy ogladajac tv, teraz juz pol roku jestesmy bez!!!

pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki!!

nie wiem gdzie teraz wklejacie zdjecia, nie moge znalesc zamknietego watku ze zdjeciami.

wkleje Wam tutaj

MOJE SZCZESCIA DWA :-)

DSC01396__640x480__comment.JPG DSC01650__640x480__comment.JPG

Załączniki

• DSC01387__640x480__comment.jpg
    DSC01387__640x480__comment.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 41
hej Kiciu - jak miło Cię to znowu widzieć! Bosz, jaka śliczna gromadka z was - niunia cudo słodycz a Olaf prosze proszę - coraz przystojniejszy:)
kasiu_z - no dokładnie - święta to tylko Jadwiga była, ot choćby polecam książkę ,,Królewskie skandale" ;)

aa - ja tak ni w pipke ni w oko :cool2: - wkleje moje dzisiejsze ,,dzieło" (hehe) z grafiki - miał to być plakat pt ,,recykling"
recykling kopia.jpg

Ostatnia edycja:
kicia, sliczne masz dzieci.. i jakie stilo :-D a mama z ciebie po prostu boska. nie, no cud, miod i malina.

my tez duzo tv ogladamy, masakra to jest.. ale sobie zycia bez neigo nie wyobrazam :no: ;-)

u mnie glony w domu, cos kaszla i chyrchaja, wiec zostawilam w domu. no i czeka nas wesooooly dzien ;-)

Kicia, super wyglądasz i dzieciaki przepiękne. Plumek coraz bardziej do taty podobny - a mała do ciebie jak nic! :-) My już 8 lat bez tv i w ogóle braku nie odczuwam

Dita - super dzieło :-) A jakie macie ambitne tematy, będzie to gdzieś wykorzystane? Ja też muszę ;-) zahaczyć o grafikę, muszę zrobić sobie czcionkę :-D na razie chodzę i kupuję cienkopisy (bo to ze skanów chcę zrobić takie pismo odręczne) - zabrać się za to nie mogę...

Jutro umówiłam dentystę - jakoś masakrycznie mi się zęby w tym roku rozpadają, grrr. Co pójdę to 3 nowe dziury... :-( A po zębach idę na szczepienie z Maćkiem - ostatnie już z serii na szczęście. W weekend tworzymy ziny :-O na warsztatach. Muszę też pchnąć komiks, rany. Nie mam kiedy tego robić, chyba w nocy zasiądę dziś w końcu, bo bieda...
Dziś jeszcze się do nas zwalą znajomi. Jak tam wasze dzieciaki i wiosna? Moje nie chcą wyleźć z podwórka, normalnie nie mogę zaciągnąć ich z przedszkola bo jak idą przez ogród to od razu w bok i na plac zabaw, D. teraz po pracy po nas przyjeżdża bo bym ich musiała do domu chyba nieść :-)))

Marta ściskam Was bardzo. No sama wiesz :-)

U mnie zero protestów na działania polityczne, wkurza mnie tylko (ale taka jest niestety prawidłowość) że są tak prostackie protesty. No ale co mnie to ;-)

Dzis dzień zakupowy, brrr. Koszmar.

Padam na pisk. Do potem.

reklama
kasia, szkoda zebowych przygod. oby sie poprawilo. u mnie odwrotnie, na szczescie, od kilku lat nic nie robilam z zebami, uff.

u mnie oczywiscie dol. D lot juz odwolany (wulkan na Islandii). moj ma byc w sobote i juz widze, ze zostane w domu. no widac tak mialo byc :-( a szkoda.. :-( D mi szkoda i jego kolegi, ten ostatni nigdy nie byl za granica, nigdy nie lecial samolotem. no a D tez tak sie cieszyl na te kilka dni z kumplami :-( no moja sprawa to coz, zakupy raptem, ale wiadomo, jak sie na nie cieszylam... dupa dupa dupa. a juz wszystko mam przygotowane i zapiete na ostatni guzik. no ale nic, do mojego wyjazdu jeszcze ponad 36h, moze sie cos zmieni jeszcze...

Do góry