czesc!!!
fajnie was znowu poczytac :-)
Lucky hej hej jak milo ze jestes
Dita super ze sie edukujesz na kursach, fajna sprawa!
Patrycja fajne te Twoje chlopaki, wesolo masz w domu
Kasia gratki takich zdolnosci, jestem pod wrazeniem!!
widze ze temat szkoly na topie!!!
ja podzilelam zdanie Kate odnosnie szkoly! jesli bylaby tylko mozliwosc nie oddalabym Olafka wczesniej do szkoly! wiem ze to jeszcze troche czasu ale narazie nie jestem sobie w stanie wyobrazic tam takiego pedraka. mysle ze tu kluczowe znaczenie ma fakt ze nasze bable sa z grudnia a jednak na tym etapie rozwoju rok roznicy to bardzo duzo!!! Oli chodzi do przedszkola , jest tam oczywiscie najmlodszy , radzi sobie dobrze ale jednak widac roznice np w rysunkach miedzy nim a 4 latkami, ktore jednak sa spraniejsze manualnie. nie chialabym zeby w szkole odstawal od reszty!!!
nie wiedzialam ze jest opcja zeby nie puscic dziecka do szkoly w 2012r - musze sie temu przyjzec :-)
u nas super!!
malutka rosnie , strasznie jest slodka!!! taka juz fajna kontaktowa, ciagle sie smieje, sztywno trzyma glowe, zbiera sie nawet do siedzenia
Oli zakochany w siostrzyce, ciagle ja caluje. nie okazuje zazdrosci, chociaz chyba odkad mala jest na swiecie troche mniej sie nas slucha, ale dam mu jeszcze troche czasu na oswojenie sie z sytuacja.
jesli chodzi o ta katastrofe to nigdy nie interesowalam sie polityka, ale szkoda mi tych wszystkich osob, zwlaszcza ich rodzin :-(
ale podobnie jak Kasia staram sie o tym nie myslec...
acha tez nie mam telewizji na nowym domu
tzn mam telewizor ale zero programow. czasem cos ogladniemy na dvd. u nas to z wyboru, za duzo czasu spedzalismy ogladajac tv, teraz juz pol roku jestesmy bez!!!
pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki!!