reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

oj aenye duzo zdrowia dla chlopakow, a tobie cierpliwosci zycze

przyczepilo sie do was straszliwie, oby do wiosny i bedzie lepiej

my mielismy troche luzu, w piatek po przedszkolu dziewczyny zawiezlismy do cioci i dzis po poludniu je odebralismy, zdolalismy dwa razy do kina pojsc he he, na Sherlocka i Autora widmo, oba mi sie podobaly

pozdrawlaju

reklama
aenye straszne, jej, wiem, jak się czujesz, biedulko, trzymajcie się. Mam nadzieję ze dziś już chłopcy lepiej...:no:
squomage - gratuluje ksiązki
atol - gratuluję kin. Ojej, kiedy ja ostatnio w kinie byłam.....
Mamy auto:tak::tak::tak::-D Co prawda znowu raty na dość długi czas, no ale może tym razem odpukac będzie to wreszcie auto godne spłacania. :tak: Dieselek, ful opcja, klima, komputer, tempomat, poduszki itp itp,jeju, aż nie wierze. A najważniejsze że wiemy, że to dobry egzemplarz, no mam nadzieję że nam buntować sie nie bedzie:tak:

Dita, gratki! Brzmi jak "ma dużo rzeczy co się może zepsuć" ;-P ;-) ;-) Cczywiście życzę żeby wszystko było super :-)
Aenye - jak maluchy?

Trochę Maćka - wrzucam tutaj bo nie chce mi się odkopywać wątku ze zdjęciami... którego pewnie i tak nikt nie znajdzie ;-P

Zabawa z fasolkami:
IMG_0005.JPG

Jeżyk:
IMG_0007.JPG

Sam jem:
IMG_0016.JPG

IMG_0019.JPG

IMG_0011.JPG

Radość na zjeżdżalni
IMG_0047.JPG

Ostatnia edycja:
hehe, kasia - tylko że to opel, zresztą sprawdzony egzemplarz. We francuskiej dziwce nie mamy nic i własnie wszystko sie psuje - ot drobna różnica między francuzami a samochodami;-)

Młody fajny, hehe, już widze Nat i fasolki - jak wkłada je do nosa:baffled:;-)

dita gratuluje samochodu, oby dobrze sluzyl

kasia super skrzat, fajny pomysl z fasolkami, musze sprobowac, uwazajac of kors coby He;ena wlasnie do nosa sobie nie wepchala przypadkiem

To zaczerpnęłam z jakiejś strony "dzikie dzieci" - fajny jest pomysł robienia tego na kocu, bo rzeczywiście on za koc nie dawał rady tego wyrzucać - wtedy posprzątać jest mega łatwo. :-) U mnie do nosa/ucha jakoś nigdy nie mieli tendencji wpychania, jak już to do buzi, ale jakoś nie zjadają, tylko sprawdzają konsystencję - i jak sprawdzą co to to już spokój jest :D

A propos samochodu, niewykluczone że zmienimy... przez różne zmiany w ustawie vatowej i samochodach z kratką... na razie mamy w olsztynie ofertę fajną na octavie. Shall see...

ja tam polecam toyoty :cool2: :-D

Dita
, super, gratuluje! wrzucisz fotke? siebie przy nim, oczywiscie? :-)

kasia
, fajne foty! a brat dzie!? z fasolkami fajny pomysl, trza wyprobowac. my przymierzamy sie do sadzenia rzezuszki :-) a moze i fasolke wyhodujemy?

u mnie nic nowego, ot, nadal w czarnej dupie ze studiami, mam MASE przed soba zaliczen i nauki.. tez nie wiem, co z praca i kiedy.. ech. no ale w sumie im pozniej tym wiecej na luzie zalicze na studiach..

dzieciaki juz zdrowe tak bardzo, ze mam ich dosc :cool2: straty czynione przez nich licze juz w setkach zlotych. a poza tym Maks gada, a nawet spiewa (po ang tez mu sie zdarza powtorzyc, hehe, jak ogladamy rock your baby - to sie wkreca i spiewa po ang ;-) ), a Filip recytuje, wymysla bajki, zaskakuje pytaniami i coraz to glupszymi pomyslami.. ;-)

Hej:)

aenye - znaczy się zdrowi już:-D To super! Moje już rzeżuche wyhodowaly i zeżarły. Teraz zachwycają się nad małymi sadzonkami papryk i pomidorków;-)
kasia - mój szef właśnie od dziś ma nową Octavię. Wygląda i sprawuje się super, zobaczymy co dalej:tak:

Ja sie wciągnęłam mocno w kurs grafiki, mamy zajęć mnóstwo, 18 godz/tyg:szok: ale są naprawde fajne, już przynoszą pierwsze efekty w postaci zaproszeń dla mojej Alowatości na Komunię:tak: Jak dokończe i dopieszczę projekt to siem pochwalem:cool2:

reklama
O, to czekamy Dita na te twoje pierwsze projekty!
My się zastanawiamy nad silnikiem 1,2 TSI czy 1,4 TSI. 1,2 z lekka eksperymentalny boimy się że jak się okaże niewypałem to będzie ciężko sprzedać potem - z drugiej strony Fabię mamy z takim eksperymentalnym i działała super, a koszt eksploatacji jednak niższy. No jutro się umówiliśmy na jazdę próbną. Śmieszne dla mnie jest to, że koszt samochodu z 2010 jest niższy niż z 2009 (wyprzedaż niby). :-D
Aenye - u nas mają boom sadzeniowy w przedszkolu, właśnie sadzą w tym miesiącu wszystkie możliwe zioła, więc w domu na razie nic nie sadzimy... Co do toyot - jestem za, tylko niestety drogawe ;-)
Skody mają też ten plus że mają zawieszenie robione na polskie/czeskie wyrwy i dziury - przynajmniej u nas w Fabii amortyzatory są jak nowe a na wiochach jeździliśmy ostro po dziurach, na osiedlu po garbach itd. Tak sobie tłumaczę bo nie mam kasy na lepszy ;-) ;-) ;-)

Do góry