reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

oj aenye duzo zdrowia dla chlopakow, a tobie cierpliwosci zycze

przyczepilo sie do was straszliwie, oby do wiosny i bedzie lepiej

my mielismy troche luzu, w piatek po przedszkolu dziewczyny zawiezlismy do cioci i dzis po poludniu je odebralismy, zdolalismy dwa razy do kina pojsc he he, na Sherlocka i Autora widmo, oba mi sie podobaly

pozdrawlaju

reklama
aenye straszne, jej, wiem, jak się czujesz, biedulko, trzymajcie się. Mam nadzieję ze dziś już chłopcy lepiej...:no:
squomage - gratuluje ksiązki
atol - gratuluję kin. Ojej, kiedy ja ostatnio w kinie byłam.....
Mamy auto:tak::tak::tak::-D Co prawda znowu raty na dość długi czas, no ale może tym razem odpukac będzie to wreszcie auto godne spłacania. :tak: Dieselek, ful opcja, klima, komputer, tempomat, poduszki itp itp,jeju, aż nie wierze. A najważniejsze że wiemy, że to dobry egzemplarz, no mam nadzieję że nam buntować sie nie bedzie:tak:

Dita, gratki! Brzmi jak "ma dużo rzeczy co się może zepsuć" ;-P ;-) ;-) Cczywiście życzę żeby wszystko było super :-)
Aenye - jak maluchy?

Trochę Maćka - wrzucam tutaj bo nie chce mi się odkopywać wątku ze zdjęciami... którego pewnie i tak nikt nie znajdzie ;-P

Zabawa z fasolkami:
IMG_0005.JPG

Jeżyk:
IMG_0007.JPG

Sam jem:
IMG_0016.JPG

IMG_0019.JPG

IMG_0011.JPG

Radość na zjeżdżalni
IMG_0047.JPG

Ostatnia edycja:
hehe, kasia - tylko że to opel, zresztą sprawdzony egzemplarz. We francuskiej dziwce nie mamy nic i własnie wszystko sie psuje - ot drobna różnica między francuzami a samochodami;-)

Młody fajny, hehe, już widze Nat i fasolki - jak wkłada je do nosa:baffled:;-)

dita gratuluje samochodu, oby dobrze sluzyl

kasia super skrzat, fajny pomysl z fasolkami, musze sprobowac, uwazajac of kors coby He;ena wlasnie do nosa sobie nie wepchala przypadkiem

To zaczerpnęłam z jakiejś strony "dzikie dzieci" - fajny jest pomysł robienia tego na kocu, bo rzeczywiście on za koc nie dawał rady tego wyrzucać - wtedy posprzątać jest mega łatwo. :-) U mnie do nosa/ucha jakoś nigdy nie mieli tendencji wpychania, jak już to do buzi, ale jakoś nie zjadają, tylko sprawdzają konsystencję - i jak sprawdzą co to to już spokój jest :D

A propos samochodu, niewykluczone że zmienimy... przez różne zmiany w ustawie vatowej i samochodach z kratką... na razie mamy w olsztynie ofertę fajną na octavie. Shall see...

ja tam polecam toyoty :cool2: :-D

Dita
, super, gratuluje! wrzucisz fotke? siebie przy nim, oczywiscie? :-)

kasia
, fajne foty! a brat dzie!? z fasolkami fajny pomysl, trza wyprobowac. my przymierzamy sie do sadzenia rzezuszki :-) a moze i fasolke wyhodujemy?

u mnie nic nowego, ot, nadal w czarnej dupie ze studiami, mam MASE przed soba zaliczen i nauki.. tez nie wiem, co z praca i kiedy.. ech. no ale w sumie im pozniej tym wiecej na luzie zalicze na studiach..

dzieciaki juz zdrowe tak bardzo, ze mam ich dosc :cool2: straty czynione przez nich licze juz w setkach zlotych. a poza tym Maks gada, a nawet spiewa (po ang tez mu sie zdarza powtorzyc, hehe, jak ogladamy rock your baby - to sie wkreca i spiewa po ang ;-) ), a Filip recytuje, wymysla bajki, zaskakuje pytaniami i coraz to glupszymi pomyslami.. ;-)

Hej:)

aenye - znaczy się zdrowi już:-D To super! Moje już rzeżuche wyhodowaly i zeżarły. Teraz zachwycają się nad małymi sadzonkami papryk i pomidorków;-)
kasia - mój szef właśnie od dziś ma nową Octavię. Wygląda i sprawuje się super, zobaczymy co dalej:tak:

Ja sie wciągnęłam mocno w kurs grafiki, mamy zajęć mnóstwo, 18 godz/tyg:szok: ale są naprawde fajne, już przynoszą pierwsze efekty w postaci zaproszeń dla mojej Alowatości na Komunię:tak: Jak dokończe i dopieszczę projekt to siem pochwalem:cool2:

reklama
O, to czekamy Dita na te twoje pierwsze projekty!
My się zastanawiamy nad silnikiem 1,2 TSI czy 1,4 TSI. 1,2 z lekka eksperymentalny boimy się że jak się okaże niewypałem to będzie ciężko sprzedać potem - z drugiej strony Fabię mamy z takim eksperymentalnym i działała super, a koszt eksploatacji jednak niższy. No jutro się umówiliśmy na jazdę próbną. Śmieszne dla mnie jest to, że koszt samochodu z 2010 jest niższy niż z 2009 (wyprzedaż niby). :-D
Aenye - u nas mają boom sadzeniowy w przedszkolu, właśnie sadzą w tym miesiącu wszystkie możliwe zioła, więc w domu na razie nic nie sadzimy... Co do toyot - jestem za, tylko niestety drogawe ;-)
Skody mają też ten plus że mają zawieszenie robione na polskie/czeskie wyrwy i dziury - przynajmniej u nas w Fabii amortyzatory są jak nowe a na wiochach jeździliśmy ostro po dziurach, na osiedlu po garbach itd. Tak sobie tłumaczę bo nie mam kasy na lepszy ;-) ;-) ;-)

Do góry