reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hej kochane.
Kicia wspolczuje przezyc ze szpitalem, ale dobrze ze juz lepiej
Kasiu Tobie gratuluje wynikow.

Aenye wiem co czujesz w sprawie pracy z mezem, wiec trzymam kciuki ze Ci sie uda wyrwac.

Zaraz powstawiam troche zdjec. A te loki to tak wyszly jak Mietek chodzil w warkoczykach, albo skretkach (nie pamietam) 2 dni, zdjecie zrobione we wrzesniu.

reklama
ejo

ja mam pietrowe lozko rozkladane na dwa, z barierkami, hania spala w nim jak helena skonczyla spac w kolysce, a miala wtedy z 7-8 miesiecy, czyli hanka miala skonczone 2 lata

polecam

kasia super wyniki:-D

i w ogole gratulacje obron, prac, kursow:-)

zaraz jade na zbranie do dziewczyn do przedszkola

aaa i zapomnialam, my wszyscy chorzy, a najbardziej Hania chuderlak, ajpierw jelitowka, a potem nie wiem co, ale temp miala wczoraj 40 stopni:angry:

ps sprawdzilam Hania miala 2,8 miesiecy zaczela spac w lozku

zdjecie na zamknietym

Ostatnia edycja:
tylko ja chce takie lozko, co sie na dwa nie rozklada.. taki woz strazacki ;-) zeby mieli kolejna radoche. i wlasnie mam opcje, wysuwany drugi materac, albo zwykly pietrus..
cos takiego:

SWIAT MEBLI KIDS - LOZKO WOZ STRAZACKI 2os, 59826 (931287286) - Aukcje internetowe Allegro

taki jest tez w wersji pietrowej, nie wiem, zniknely z aukcji, ale sa; fajne, zabudowane dosc na dole, ze o masia bym sie nie bala, a i w domek mogliby sie bawic tam..

Pati łóżko rewelacja widziałam takie pietrowe :tak: ja bym wolała pietrusa chłpaki juz duze zakumaja o co chodzi
Pingwinek cudne loki u Mercedes
Atol zdrowia dużo
Kicia dobrze ze juz w domku z mała :)
Nieistotna witam w klubie :) ja tez sie ucze :-D oszczedzania słabo mi idzie

A u nas z nowości to wracam do pracy od poniedziałku :( i mi sie nie chce :eek: chyba sie rozleniwiłam w domu :-pale kiedys trzeba
Dzieci moje nadal maja straszne pomysły jak sa oddzielnie to anioły razem to mieszanka wybuchowa. Maja zaczyna gadać i powtarzac po nas pojedyńcze wyrazy jestem w szoku bo Filip to trzy lata prawie nic nie gadał :szok: a ta mała tak juz zasówa :) ulubione słowo pucie czyt, papucie nosi wszystkim nakłada i zdejmuje z nóg i gada w kółku pucie mama pucie tata :-D

kamila pucie :-D
a widzialas lozka na zywo? nie strasza prlem stylistycznie i kolorystycznie? bo na zdjeciach to wiadomo, photoshop ;-)

moj mlodszy gada juz jak stary, znaczy coraz lepiej ;-) powtarza doslownie wszystkie wyrazy, proste zdania z jest, nie ma, jem, ide - bez problemu sklada, np. nie ma ogorka, plose daj itp. az naprawde szkoda mi tego niemowlaczka pysiaczka..

a fiol zagina tekstami.. dzis mi opowiadal, jak to byl na ksiezycu.. albo opowiada mi o dinozaurach.. (czerwonych, z koszulki ;-) ) ale zna tez niektore nazwy, triceratops, diplodok, tyranozaur ;-) hehe. i mamy taka ksiazke - album o dinozaurach, to rozpoznaje :-)
i atlasu swiata sie uczymy ;-) sposrod kilkudziesieciu flag pieknie pokazuje polske (nie myli z monako ;-) ) i turcje (gwiazdka i ksiezyc :sorry: na koszulce ma) hehe ;-) i pyta sie, a dlaczego rosna lasy, a co to jest ocean ;-) az mi sie plakac nieraz chce, ze taka madrala mala rosnie..
i zaczal sie etap 'a dlaczego'.. hehe ;-)

Kamila, Maja i Maciek mają wspólne zainteresowania - u mnie tylko nie "pucie" a "kapa - kapy" (aktualnie zaczął odmieniać rzeczowniki). I ulubione słówko "ten" - w odniesieniu do jedzenia - "da mi TEN!" :-D Oczywiście ni cholery nie jestem w stanie się domyślić co to za ten dzisiaj jest na topie ... U mnie też szybciej gada niż Piotrek - ale generalnie chyba i tak oni dość szybko zaczęli gadać.
Piotrek totalna kalka z nas - jak to fajnie widać - jak Mackowi coś tam tłumaczy albo usiłuje go nakłonić do robienia czegoś. Cudo. :-D

O w morde, nie łapie tego nowego dizajna forum, może i kolory mniej oczojebnie rózowe, ale nie mogę sie przyzwyczaic jakoś...

kiedys juz bylo takie niebieskie, ale tez jakos nie moge sie przyzwyczaic, kwestia czasu mysle

reklama
Do góry