reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Hej kochane.
Kicia wspolczuje przezyc ze szpitalem, ale dobrze ze juz lepiej
Kasiu Tobie gratuluje wynikow.

Aenye wiem co czujesz w sprawie pracy z mezem, wiec trzymam kciuki ze Ci sie uda wyrwac.

Zaraz powstawiam troche zdjec. A te loki to tak wyszly jak Mietek chodzil w warkoczykach, albo skretkach (nie pamietam) 2 dni, zdjecie zrobione we wrzesniu.

reklama
ejo

ja mam pietrowe lozko rozkladane na dwa, z barierkami, hania spala w nim jak helena skonczyla spac w kolysce, a miala wtedy z 7-8 miesiecy, czyli hanka miala skonczone 2 lata

polecam

kasia super wyniki:-D

i w ogole gratulacje obron, prac, kursow:-)

zaraz jade na zbranie do dziewczyn do przedszkola

aaa i zapomnialam, my wszyscy chorzy, a najbardziej Hania chuderlak, ajpierw jelitowka, a potem nie wiem co, ale temp miala wczoraj 40 stopni:angry:

ps sprawdzilam Hania miala 2,8 miesiecy zaczela spac w lozku

zdjecie na zamknietym

Ostatnia edycja:
tylko ja chce takie lozko, co sie na dwa nie rozklada.. taki woz strazacki ;-) zeby mieli kolejna radoche. i wlasnie mam opcje, wysuwany drugi materac, albo zwykly pietrus..
cos takiego:

SWIAT MEBLI KIDS - LOZKO WOZ STRAZACKI 2os, 59826 (931287286) - Aukcje internetowe Allegro

taki jest tez w wersji pietrowej, nie wiem, zniknely z aukcji, ale sa; fajne, zabudowane dosc na dole, ze o masia bym sie nie bala, a i w domek mogliby sie bawic tam..

Pati łóżko rewelacja widziałam takie pietrowe :tak: ja bym wolała pietrusa chłpaki juz duze zakumaja o co chodzi
Pingwinek cudne loki u Mercedes
Atol zdrowia dużo
Kicia dobrze ze juz w domku z mała :)
Nieistotna witam w klubie :) ja tez sie ucze :-D oszczedzania słabo mi idzie

A u nas z nowości to wracam do pracy od poniedziałku :( i mi sie nie chce :eek: chyba sie rozleniwiłam w domu :-pale kiedys trzeba
Dzieci moje nadal maja straszne pomysły jak sa oddzielnie to anioły razem to mieszanka wybuchowa. Maja zaczyna gadać i powtarzac po nas pojedyńcze wyrazy jestem w szoku bo Filip to trzy lata prawie nic nie gadał :szok: a ta mała tak juz zasówa :) ulubione słowo pucie czyt, papucie nosi wszystkim nakłada i zdejmuje z nóg i gada w kółku pucie mama pucie tata :-D

kamila pucie :-D
a widzialas lozka na zywo? nie strasza prlem stylistycznie i kolorystycznie? bo na zdjeciach to wiadomo, photoshop ;-)

moj mlodszy gada juz jak stary, znaczy coraz lepiej ;-) powtarza doslownie wszystkie wyrazy, proste zdania z jest, nie ma, jem, ide - bez problemu sklada, np. nie ma ogorka, plose daj itp. az naprawde szkoda mi tego niemowlaczka pysiaczka..

a fiol zagina tekstami.. dzis mi opowiadal, jak to byl na ksiezycu.. albo opowiada mi o dinozaurach.. (czerwonych, z koszulki ;-) ) ale zna tez niektore nazwy, triceratops, diplodok, tyranozaur ;-) hehe. i mamy taka ksiazke - album o dinozaurach, to rozpoznaje :-)
i atlasu swiata sie uczymy ;-) sposrod kilkudziesieciu flag pieknie pokazuje polske (nie myli z monako ;-) ) i turcje (gwiazdka i ksiezyc :sorry: na koszulce ma) hehe ;-) i pyta sie, a dlaczego rosna lasy, a co to jest ocean ;-) az mi sie plakac nieraz chce, ze taka madrala mala rosnie..
i zaczal sie etap 'a dlaczego'.. hehe ;-)

Kamila, Maja i Maciek mają wspólne zainteresowania - u mnie tylko nie "pucie" a "kapa - kapy" (aktualnie zaczął odmieniać rzeczowniki). I ulubione słówko "ten" - w odniesieniu do jedzenia - "da mi TEN!" :-D Oczywiście ni cholery nie jestem w stanie się domyślić co to za ten dzisiaj jest na topie ... U mnie też szybciej gada niż Piotrek - ale generalnie chyba i tak oni dość szybko zaczęli gadać.
Piotrek totalna kalka z nas - jak to fajnie widać - jak Mackowi coś tam tłumaczy albo usiłuje go nakłonić do robienia czegoś. Cudo. :-D

O w morde, nie łapie tego nowego dizajna forum, może i kolory mniej oczojebnie rózowe, ale nie mogę sie przyzwyczaic jakoś...

kiedys juz bylo takie niebieskie, ale tez jakos nie moge sie przyzwyczaic, kwestia czasu mysle

reklama
Do góry