reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

kasia - super, super! Bardzo sie cieszę że to łagodne :tak:
aenye - moim zdaniem młody jeszcze za młody na piętrowe... Moja Nat śpi na dużym tapczaniku już, a i tak gdyby nie dorobiony kawałek barierki lądowałaby na podłodze min raz w nocy;-)
kicia - dobrze że już ok! Całusy dla maluchów:tak:

reklama
aaa - aenye - gratki pracy!!!! Wcale się nie dziwię - z twoim talentem pisarskim:tak::tak::tak:

Ja w poniedziałek zaczynam zajęcia z grafiki komp. co prawda zajęć będzie mnóstwo min 3 dni w tyg po 3 godz, ale w sumie cieszę się, coś nowego, innego od codziennego kierata;-) Niestety małż coś mniej entuzjastycznie podchodzi do mojego kursu, szlag mnie trafia, najchętniej by mnie w pracy na pół etatu i przy garach widział:wściekła/y: Ech, czeka mnie rozmowa chiba, nie lubię takich:confused2:

dita, u mnie to samo. jak siedze na d w domu to niedobrze, jak do pracy - tez niedobrze, bo on przejmie ciezar odwozenia i zawozenia dzieci do przedszkola. i masakra!! ze bede wracac 17.30 - 18 do domu.. przeciez to jeszcze wczesnie!!

najlepiej jakbym z nim w zabawkach pracowala; a ja jakos nie chce.. nie czuje, ze to 'moje', jako pomagier jego i mirelki jakis nie chce mi sie robic. a zreszta wole sie 'samorealizowac', jakkolwiek. jak nie wyjdzie - zawsze moge pracowac z malzem ;-) ale to ostatecznosc :-)
a z talentem pisarskim to przesadzasz grubo, ale dzieki ;-)

Pingwinek - dawaj foty młodych, bo widzę że Mercedes ma super loki!

Kicia - oj, to strasznie trochę z tym szpitalem, dobrze że już wszystko dobrze i możesz się cieszyć malutką. A jak Plumek reaguje na siostrę?

Dita, oj fajny kurs. Z chęcią bym się zajęła grafikowaniem tylko jakoś nie widzę po tym pracy bez znajomości... Kurs super sprawa, oderwiesz się :-)

Aenye - no i pewnie, działaj w pisaniu :tak: Praca z mężem to by była męcząca :sorry:

ja, no i nie wiem, co z tym pietrusem... cholera jasna!..

a Roni ma i sobie chwali.. dzizas..! co mam zrobic!?

pingwinek
, kasia zwrocila mi uwage.. to nie peruka.. wiem, ze nie, a jednak nie wierze, ze trzylatka ma takie wlosy!.. cos niezwyklego! mala ksiezniczka to malo powiedziane!! nie zaczepiaja cie na ulicy i nie pytaja o te wlosy? :-) przesliczne!
a Sara ma slodki, rozbrajajacy, lobuzerski usmiech :-)

swoja droga - nie pojechalam na uczelnie ;-) oczywiscie, a jakze. jutro jade i w pt za kare! ale za to okleilam sobie samochod - najpiekniejsza na swiecie wiocha :-D ktora kocham :-D mam najfajniejsze auto pod sloncem! jedyne ;-) jutro zrobie foty i wkleje w wolnej chwili :-)

laski, tak piszecie, jakbym ja tam miala co najmniej ksiazki pisac ;-) oczywiscie, ze bym chciala; natomiast placic mi beda za obrabianie tabloidowych newsow ;-) i ewentualnie dodanie powalajacych ilustracji. niemniej ciesze sieeee ogromnie :-)

yeah! no śnieg :-D załamka ;-)

Aenye - moja koleżanka co ma, tez chwali piętrusa, ja bym kupiła, najlepiej taki rozkładany, jak będzie dramat to rozłożysz na dwa zwykłe, a jak się uda to będą piętrowo. :tak:

reklama
Kasia ciesze się z dobrych wyników badań :)
Aenye gratuluje posady :)
Co do łóżka ja bym wybrała piętrusa. No ale mój Fifka śpi spokojnie, ma własny tapczanik i nigdy wylądował na ziemi.
Czekam na foto oklejonego auta :)

Kate gratulacje kolejnego fakultetu hehe

Jezu laski ucze się oszczędzać, co za cięzka robota... ;-)

Do góry