reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

sikam aenye:-D:-D:-D

kasia dobrze gada, dac jej wódki:cool2:

Moja Nat może aż takich zapędów nie ma na brojenie, poza tym więcej u dziadków niż ze mną przebywa, ale ostatnio pomazała kredką tv lcd faderów , na co Mój tata głośno ,,Nie wolno!!!" i zaczął ostre tłumaczenie co ją spotka jesli jeszcze raz tak zrobi itp na co Nat kompletnie olewczo bawiąc się juz czym innym stwierdziła ,,uszy mi zatkało".:szok:

Jak mi to opowiadali to myślałam że padnę;-)

reklama
:-D Dita
U nas Piotrek pół roku temu podobnie wykumal - wsadzał palce w uszy i miał odpowiedź "nic nie słyszę" ;-)

kasia, generalnie to wydaje mi sie, ze to chowam wszystko.. ale pewnie moge sie bardziej postarac. ale moi ostatnio nawet okno otworzyli na osciez.. wszystko, na co moga wejsc wynioslam z pokoju, nawet ich stolik do rysowania, ale i tak drze z nerwow, jak tylko siedza tam sami za dlugo. musze zamontowac zabezpieczenia. ma ktos jakies?
ostatnio F wlazl nawet na szafke u siebie w pokoju i zdjal z najwyzszej polki skarbonki, co tam staly. a jakby spadl??
oni po prostu sa nie do przescigniecia w pomyslach.

chce kupic pietrowe lozko z roznymi *******ami do zabawy, mam nadzieje, ze ich troche powstrzymam od niebezpiecznych eksperymentow..

z łóżka piętrowego gwarancja 100% że będą skakać na podłogę :-D
Jak otwierają okna to powymieniaj klamki na takie na kluczyki. :tak:
Ja mam zabezpieczenia na szafki i szuflady z Ikei, Piotrek oczywiście wszystko otwiera, Maciek jeszcze nie. No i na kontakty - to nie są w stanie zdjąć bez kluczyka więc nie ma problemu. Okien na szczęście nie otwierają.:eek:

witam witam
caly czas Was czytam, ale mi weny brak zeby pisac.
Dzieciece pomysly to temat rzeka :-) Mnie fascynuje ich wyobraznia do brojenia - w naszym odczuciu, bo w ich to poznawaniw swiata. U nas Mercedes juz wyluzowala sie z brojeniem juz nie ma zapedow, a moze nigdy nie miala, bo Sara mnie oslabia. Nie ma dnia bez mega pomyslow. Mimo ze mnie cholera bierze, wiem ze jezeli ja czegos nie zabezpieczylam to moja wina ze rozsypane: maka, cukier,puder,pomazane markerem wszystko co sie da. Mysle wogole ze to zalezy od charakteru dziecka, Mercedes szybko sie nauczyla zasad, slowa nie i jakos je przestrzegala, Sara to przeciwienstwo. Coz kiedys wyrosnie z tego.

Pozdrawiam wszystkie.
Dita gratki dla autka
Kate gratki za dyplom

o, pingwinku, witaj :-) wrzuc jakies zdjecia dziewczynek, prosze!

u nas bz, ale raczej na stowke mam prace :-) juz wsio dogadane, procz dokladnej wysokosci pensji ;-) tylko musze umowe podpisac, a raczej jej dziwnostan. nie wiem, czy zlecenie, czy dzielo, czy dzialalnosc w ogole.. troche zneichecajace, ale wszyscy tam minimum rok tak pracuja, bez zadnych swiadczen. ech.
ale i tak sie ciesze :-D poki jestem studentka to ubezpieczenie mam, szkoda tylko, ze nie liczy mi sie dalej staz pracy..

a ktos wie, ile godzin i jak moge pracowac na urlopie wychowawczym?

jade za to dzis na uczelnie czegos sie nauczyc ;-) hehe. trzymajcie kciuki, zebym nie zmarnowala czasu.

buziaki!

dziewczyny, help.
musimy kupic juz lozko podwojne dla bakow, bo Fiol rozwalil swoje i zal kupowac nowe na chwile.

i strasznie bym chciala kupic pietrowe, ale kurcze, boje sie, ze mi pospadaja.. znaczy nie o maksa sie boje, bo bedzie spal na dole, ale o Fiola.. ze w nocy nie bedzie umial zejsc np.

i jak myslicie, kupic takie rozsuwane (niby fajne, ale male dziecko nei ma oparcia przy glowie), czy faktycznie pietrusa?

dylemat mam jak stad do wiecznosci!

Ja mam piętrusa co się rozkłada na dwa łózka i teraz jedno stoi na dole, jak Maciek podrośnie planujemy dostawić drugie w parterze, a potem dopiero piętrowe zrobić. Ale generalnie tam są barierki i Fiol na bank nie będzie miał problemu z zejściem, sama mówisz że wszędzie włażą. Bardziej podejrzewam że Maks będzie miał problem, ale też niekoniecznie. Moja koleżanka takim bąkom 3 lata i 1,5 roku zrobiła piętrowe i w dwa dni załapali w czym rzecz, nie było wypadków :tak:
Mi się wydaje że takie piętrowe to już masz na dłużej i jest wygodniejsze bo dzieci mogą wieczorem wejść czy rano wyjść niezależnie nie budząc zbytnio drugiego. No mi jakoś takie bardziej pasuje

Z newsów: wczoraj mój chirurg przysłał mi esa, że są wyniki histopatologii - oba guzy łagodne, więc :-)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny!!!

troche mnie nie bylo...
tyle co oststnio do was skrobnelam wyladowalysmy z Lenka w szpitalu.
Mala miala zapelenie pepka, bakterie w krwi i pepku, wrocila jej przez to zoltaczka!
ale juz jest naszczecie ok, jestesmy w domku!
Niunia rosnie jak na drozdzasz, slodka jest. Oli przy niej to juz wielki facet!!! strasznie mi sie teraz "dorosly wydaje" :-)
radzimy sobie dobrze, jest fajnie z dwojka baczkow. osotnio Oli siedzial tydzien w domu i wytrwalam z dwojka takze jest ok ;-)

Patrycja ale sie usmialam z Twoich chlopakow! Agenci!
Kasia super ze dobre wyniki!
Kate gratulacje dyplomu!

pozdrawiam Was serdecznie, sprobuje zagladac czesciej :tak:
buziaki​

Do góry