reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Hej, ja z doskoku, kurde, ale masakra, znowu śnieg i śnieg, droga do pracy przez odśnieżanie i kopanie zajmuje mi dwa razy tyle czasu co do tej pory.
Bosz, dobrze że już weekend, padam na pisk:confused2:

kate i kasia_z - zerknijcie prosze na wątek ,,porady prawne"
I inne dziewczyny - od razu przestrzegam przed oszustem ,,pobieraczek":wściekła/y:

reklama
Ten śnieg to juz przesadza, lubie go, ladnie jest ale normalnie mordęga.. a nasz chinczyk sie cieszy bo lubi snieg i deszcz :rofl2:

Dajcie mi linka do ns :sorry:

https://www.babyboom.pl/forum/nasze-sprawy-grudzien06-f159/nasze-sprawy-9994/index151.html

:-)

u mnie wprost nie do uwierzenia dobrze ;-)
na razie cicho, sza, ale dzwonil do mnie szef filmu.wp i zaproponowal mi prace, i pensje do zaakceptowania na poczatek z mozliwoscia podwyzki :-D
a poza tym moim nowym autkiem wreszcie jezdze i jest miedzy nami prawdziwa chemia ;-) do tego mam rejestracje 'GO AENYE' ;-)
i z mezem super, nawet sam, SAM zaplanowal walentynki, pierwszy raz nie musialam zamawiac stolika ani biletow do kina! sam z siebie do tego, hehe ;-) mi sie wczoraj przypomnialo, ze warto o tym pomyslec, a on, ze to juz done ;-)

nie, no ja to sie az boje, kiedy to wszystko pier...lnie :eek: na nic nie moge narzekac poki co. :-) a to wbrew naturze ;-)

aenye - super! Nie gratuluje żeby nie zapeszać;-)
aa - no i już chyba pytałam, a dalej nie wiem - skąd się wzięło AENYE?

A mnie głowa boli tak,ze zaraz chyba eksploduje, jezuuuuu

Aenye - super :-)

Dziewczyny mam pytanie - chodzi mi o jakiś skuteczny lek na hemoroida - kiedyś u nas na którymś wątku była o tym mowa, ale nie mogę wyszukać. Ktoś z was może kojarzy albo coś może polecić?

dita, tak, z sapkowskiego ;-) aenye w jezyku elfow znaczy ogien. kiedys bylo aenyewedd, stare czasy moich cyberpoczatkow ;-) znaczylo dziecie ognia. a ze na wiekszosci portali/skrzynek pocztowych/allegro i ebayach to bylo za dlugie, zostalo samo aenye, bo sie przyjelo bardzo ;-) jakos sie uczuciowo zwiazalam z tym 'nickiem' ;-) podoba mi sie i tyle.

agaton
, opowiadaj!..

kasia
, sprobuj zdobyc ruscolog, to jakis sprowadzony srodek, rewelacja - usuwa objawy po pierwszym zastosowaniu i dlugo nie wracaja (francja, tunezja, hiszpania chyba). na mocne hemo glownie w czopkach, a zachowawczo - masc. jak nie da sie tego, to procto-glyvenol, tez czopki i masc, niezle dzialaja :-) masz przed soba eksperta, niestety :hmm: ale uwaga, moze nie do konca, bo ja sie z nich nie wyleczylam calkiem, nie wiem, czy mozna - chyba tylko operacja. ja p-o prostu zwalczam ich objawy, tzn kiedy peknie lub piecze.
wlasnie znalazlam masc polska ruscolan, moznaby porownac sklad z ruscologiem..

reklama
Dzięki Aenye za info - to nie dla mnie osobiście, ale kojarzę, że wy dziewczyny miałyście do czynienia, to powiedziałam znajomej że się tu rozpytam :-)

Do góry