reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Aenye - ja też właśnie podstawówka, liceum, w sumie od przedszkola biegałam na jakieś plastyki, na studiach jakoś mniej, potem dzieci to już w ogóle nic, a od tamtego roku jakoś odżyłam. Może u ciebie dzieci podrosną i też wrócisz do pisania? Fajnie ci z targami, rób foty jak znajdziesz jakieś fajne zabawki dla naszych dzieciaków. :happy2::-)

Ja się melduję po zabiegu - wszystko poszło dobrze, ze znieczuleniem miejscowym, więc po zejściu ze stołu operacyjnego do razu heja do domu :-D Rewelacja. Trochę mnie boli, ale na razie jakoś nie sięgnęłam po przeciwbólowe, spałam cała noc bez problemu. W szpitalu w Kartuzach - trochę folklor - wszyscy mówili "jo" ;-) - ale to dlatego że operuje też tam mój chirurg i było bez kolejki - w Gdańsku dwa miechy czekania. Mój chirurg w ogóle fajny gościu, jakoś w moim wieku i czwórka dzieci :szok: ten to jest dzieciorób dopiero :-D. Poza tym taki flower power - czepek w kwiatki i ogólnie bardzo pozytywny z niego człowiek. Ja to mam jakieś szczęście do lekarzy :-D No to teraz się trochę obijam i goję. :happy2:

reklama
Hej

Aenye świetne filmiki z maluchami :) Masia to od pierwszego dnia urodzenia zjadałbym dosłownie :)
Kasia gratki :tak: Obrazy są też fantastyczne, podziwiam Ciebie i je i zazdroszcze po ciuchu (mi wiecznie brak czasu, podobnie jak Aenye na robienie czegoś dla duszy).

U nas ciężko przedrzeć się przez zaspy wiec siedzimy głownie w domu, jutro kończy mi sie mini urlop, a jak na złość zaczyna przymusowy remont kuchni i łazienki bo wymieniają cala hydraulikę w bloku :cool::wściekła/y: kto to przegłosował bosze.. od wielu dni blok tańczy i sąsiedzi jak w komunie spotykają sie na klatce by marudzić na zmieszczenia, (ja tez dołączę, boże tylko nie moje śliczne pomarańczowe malutkie kafelki w łazience)..
Musze się pochwalić że jakimś cudem udało sie powstrzymać wypadanie włosów :) teraz tylko czekać aż odrosną :)
Fifka jak na razie tfu tfu zdrowy i jakoś to leci...

kasia - aj, umkło mi:sorry2: No to super ze wszystko ok. A ja kuźwa z nadżerą dalej czekam chooj wie na co już sama na siebie jestem zła, ciągle odkładam bo ciagle coś, brak czasu totalny:no:
nieistotna - no nareszcie!! A ja poprosze jakies wasze zdjęcia:tak:Współczuje remontowych klimatów, hehe, przypomina mi się ,,Alternatywy 4" odcinek, kiedy przychodzą tacy dwaj hydraulicy i nową pięknie wykończoną łazienkę skuwają bo gdzieś jakaś rura cośtam;-)

Moje gluty jakby lepiej przynajmniej gorączki nie mają, ale kaszlą okrutnie, inhalacje rules

Moja sis dziś do Anglii wyleciała, do koleżanki na tydzień, aj, jak jej zazdroszczę..., To pierwszy ich lot był, strrasznie sie bała, jeszcze 20 min przed wylotem mi sms wysyłała z testamentem prawie:-D. Ale za bilety w obie strony Rzeszów - Bristol - Rzeszów za dwie osoby zapłaciła 400zł:szok: Bosz,jakby tak do Londynu tyle kosztowały... Dalej Londyn mi sie marzy i odwiedziny u Mai, a tu kurde cały czas sprawdzam i bilety po 500 zł za os w jedna str....:no:Gdzie te czasy gdy Londyn był w cenie Bristol???

aenye
- udanego wyjazdu:tak:

Noooo? a gdzie reszta????

HEJ:-)

Kasiu obrazy CUDO!!!
Nieistotna jaki sposób na włosy???
Patrycja dzieci czad:tak:
Dita ja lecę 19-22 marca do Londynu, bilet w dwie strony 160 zł:happy2:

Chciałam się pochwalic, że zostałam wykładowcą na uczelni:-D

Gorąco pozdrawiam i całuję

Oo, Nieistotna - jak ci się to udało? Super :tak:

Kate - no pięknie! A co za uczelnia i co wykładasz? :confused:

Dita, kup jakiś z wyprzedzeniem pół roku lot to są tanie :tak: Mój brat jakoś lata bo jest w Londynie i jakoś powyżej 300 to jeszcze nie zapłacił w 2 strony. www.tanie-loty.com.pl

No tak, ja sprawdzałam ten Londyn - tylko że u mnie wchodzi w grę tylko Warszawa, a to z Wawy właśnie takie kosmiczne ceny.
Jechac przez całą Polske do Wrocławia czy Gdańska mija się z celem...

kate
- ty mnie kochana juz niczym nie zdziwisz:-D

Kate gratki (to jak teraz mamy mówić. Pani Psor? :-D)
Co do włosów no cóż, dwa opakowania farmona Radical ampulki i z 400szt dziennie zeszłam do 40 :-) osiem miechów męczarni i masa wydanej kasy no ale git ze coś się znalazło ..

reklama
Nieistotna - 400 szt??? serio?
mi włosy wypadają też i się zastanawian CO DALEJ?

Uczelnia - DSWE Wrocław +AM Wrocław - umowa o dzieło - podyplomowe studia, na razie początek, niewiele kilkadziesiąt godzin w tym semestrze łącznie
wykłady i ćwiczenia z diagnozy i terapii: 1. problemów rodziny, 2. zaburzeń rozwojowych 3. podstaw neuro-psychoterapii 4.wspomagania rozwoju dzieci z dysfunkcjami i zaburzeniami 5. diagnostyka rozwojowa
To tak w skrócie, bo zajęcia mają zblizone nazwy w/w
czyli wykładac będę neuro-psycho-pedagogiczne tematy :)

Drżyjcie studenci:-D

Do góry