reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ech... no...:sorry2:
weny brak na pisanie i czasu nie ma:baffled:

Kamila łorany, ale przezycie, współczuję, bo znam twój ból:no:
Kasiu w piatek trzymam kciuki moooocno!
ja piszę pracę własnie i bronię się w ostatnim tygodniu lutego

A Kicia już urodziła?

u nas OK, zdrowi (tfu, tfu...)
pracy dużo, czasu mało
i tyle

buziam gorąco:-D

No wreszcie;-)
hehe - pingwinek - no właśnie mamy citroena. I znowu stacyjka padła. Nie mam już siły:baffled:

A Kicia fakt - na naszej klasie ma zdjęcie małej. Gratulacje!:tak:

No heja
Gratuluje dla Kici :-)
Kasia z bede trzymac kciuki
Wsp,ołcuje awaryjnych aut mi sie to co najwyżej autobus moze popsuć :cool2:
ogolnie to czasu mi brak o se głupia wymysliłam przebranie pajaka dla młodego i siedze i tydzien juz robie pajeczyny nogi na plecy jutro ma choinke wkleje fotke swego dzieła :-)
i mam dosc tego sniegu bo mam zasypane całe miasto a wyjscie z wozkiem to horror bo połowe drogi musze go niesc :wściekła/y:
dobra ide konczyc pajeczynę :-D

laski, chce kupic jakis termometr na podczerwien, bo dosc mam juz niedokladnych pomiarow z elektronicznego zwyklego. jak nie mamy temperatury, to pod pacha wskazuje od 34 do 35st max. i nie wiem, czy mam dodawac cos, kiedy juz pokaze 37, czy nie. wiec chce kupic cos porzadnego - tylko co?
ktoras ma taki do ucha czy czola? jakiej firmy i za ile? bo na necie sa podejrzanie tanie te termometry! nawet za 50zl, a w sklepach widzialam, ze zaczynaja sie od 100 lekko.

to jak? ma ktoras i poleca czy nie?

No to moj pajak kochany :)

SDC13575.jpg

SDC13576.jpg

SDC13577.jpg

SDC13579.jpg

SDC13581.jpg

SDC13582.jpg

SDC13587.jpg

SDC13589.jpg

SDC13591.jpg

SDC13593-1.jpg