reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kamila ja tez jestem pod wielkim wrazaniem-zdolniacha z Ciebie

Kasia wielkie gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aenye ja mam taki do ucha firmy Braun, tani nie byl bo kosztowal okolo 80 euro (chyba) Jestem BARDZO zadowolona, zawsze mi dobrze pokazuje, bo nie raz sprawdzam na sobie. Polecam. Ale wiem ze innych,ale dobrych firm tez sa dobre.

reklama
kasia - GRATULACJEEE!!!!:tak::tak:
o, aenye - ja też szukam, bo te zwykłe elektroniczne to szit zwykły, nie wiem, po co to w ogóle sprzedają:baffled:. Ja mam jeszcze rtęciowy, najlepszy, no ale cóż, skoro przegrano z ,,ekologami" (no bo rtęć itp, a że w świetlówkach jest rtęć to jakoś nikt nie protestuje:baffled:)
kamila - super, potwierdzam, zdolniacha jesteś:tak:

A ja swojego gada wstawię, a co tam - na nartach, za drugim podejściem już wjeżdża na wyciągu na oślej łączce;-)
nat.JPG

WOW Dita, ucałuj Natkę, my się wybieramy za tydzień w poniedziałek na narty z Natą

Kasiu GRATULUJĘ!!!!! opisuj, jak było:tak:

Kamila no super! zdolniacha jesteś:-)

KASIAAAAA!!!! GRATULUJE!!!!!!!!! Jestes naprawde wielka kobieta :-) super-strasznie-fajnie :-) i zazdroszcze przy okazji ogromnie co najmniej drugiego zajebistego dyplomu ;-) osobisty wtret jak zawsze ;-) ale naprawde czad!..

kamila
- a ty, moja droga, podbilas stawke :szok: w przyszlym roku zrobie jednego za homara (lobster ;-) ), a drugiego za osmiornice ;-) (kto ogladal moj ukochany film 'to wlasnie milosc' sie cieszy) ;-) CZUDNY pajak, i jak super zrobiony!.. :szok:

Dita
, ale masz fajne dziewczyny, prawdziwy sportowy duch!.. nie wyobrazam sobie Filusia na nartach dzisiaj, absolutnie :no: no ale pewnie kwestia cwiczen i obserwacji. super sliczna niunia :-) czerwona kropeczka na sniegu :-)

pingwinek
, no costam wybiore. microlife pewnie.

a u nas: Maks ma angine, ale lekki przebieg, az sie zastanawialam nad antybiotykiem, czy dac w ogole. no ale przed snem znowu mial 38,5 (juz trzy dni tak goraczkuje wysoko, myslalam, ze trzydniowka, ale dzisiaj mu czopy ropne wyszly).
a z Fiolem bylam u ortopedy juz dwa tygodnie temu; nic sie z tym nie robi, musi samo zaniknac i pewnie tak sie stanie. wkladki dostalismy i tyle :-) takze uff :-)

a my dzis pobudka 7:15, z deka mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y:

w tygodniu spalyby do 9 co najmniej, ale w weekend trzeba wstac z samego rana

zastanawiam sie czy dzis nie isc z nimi na "Ksiezniczka i zaba", ale temp mnie troche przeraza

Ja też się zastanawiałam z Piotrkiem czy nie iść. A jaka u was temp? U nas -15 i byliśmy dziś trochę na dworzu pokopać w śniegu, dzieciakom super sie podobało, jakoś nic im zimno nie było. :-D

Dita - super młoda na śniegu daje!

Dzięki za gratulacje! :-)

czesc dziewczyny!!!

ja juz rozpakowana :-)

Lenka urodzila sie 12 stycznia o 18:10. Ma 55cm i wazy 3200!!
porod zaliczam do udanych! poszlo o dziwo szybko i sprawnie. po 14 zaczely sie mocniejsze bole a po 18 mala juz byla na swiecie :tak: dostalam znieczulenie ale nawet nie zdazylo zaczac dzialac hehe
porod mial byc rodzinny niestety za pozno zadzwonilam i P nie zdazyl dojechac ... nie spodziewalam sie ze moze sie tak szybko mala wykluc (Olafka porod trwal 12h)!!!

Olafek zakochany w siostrzyczce! ciagle ja glaszcze i caluje! we wszyskim chce pomagac, dzieli sie zabawkami baaa ostanio nawet chcial sie podzielic z nia serkiem ;-)

pozdrawiam Was serdecznie!

a to nasza Niunia :-)

reklama
Do góry