reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Cześć girlsy!
Aenye - graty samochodowe :-)
Ja jak Atol - z dwoma łobuzami w chałupie i jest tak:
Picasa Web Albums - zdanowicze2009 - 2010.01.14
Upiory z piekła rodem ;-);-);-)
Zazdroszczę wszystkim posiadania dziewczynek obecnie :-D
Poza tym walczę z przygotowaniem prezentacji na obronę, organizacją knajp i imprezki itd itp. Jutro np. idę się podłączyć do rzutnika na auli i obejrzeć prawdziwe kolory swojego dzieła przezentacyjnego;-);-) Pojutrze kupić jakiegoś ciucha.
Poza tym muszę się odchudzić, bo przez święta i ogólne lenistwo to przytyłam. Trzeba się za siebie zabrać w końcu... :dry::-p

reklama
Hej :-)
Alez dawno mnie nie było ale jakos czasu mało, jak mam 2 w domu bo filip chory zazwyczaj ostatnio to sajgon Kasia dziewczynki nie sa święte :-D moja to ma pomysły z piekła rodem ostatnia zabawa moich dzieci skonczyła sie szpitalem :szok: myslalam że zejdę Filip tak skakał po łóżku z siostra że wylądował na głowie i stracił przytomność ja sama M w pracy pogotowie w 5 minut juz było całe szczescie nic powaznego sie nie stało zostalismy w szpitalu na noc lekkie wstrzasnienie mozku ale wszystko juz ok
Ale nic to ich nie nauczyło dalej bieganie po łóżkach to najlepsza zabawa a mi serce staje co chwila ze strachu
Kasia gratuluje obrony trzymam kciuki mocno szkoda ze tak daleko mam bo bym chetnie przyszła
Aenya super ze bedziesz smigac nowym autkiem
Atol udanego weekenda i wyjazdu ofkors
Buziam was wszystkie i idę opanowac swoje towarzystwo bo znowu sie rozchodziło :confused:

atol
, avatar rewelacja! ja bylam niewiarygodnie zaskoczona - nie wiedzialam, o czym bedzie, i myslalam, ze to film na podstawie gry typu doom, czy inne wojenne strzelaniny. a tu taki zaskok!.. ja co chwile jeczalam 'daaawiddd, zaaaabierz mnie taaaam!' ;-) i lapalam drobinki 'wylatujace' z ekranu ;-) efekt 3d zaje.bisty ;-)

a autko kupilismy, bo sie lancia sypie, co wroci z warsztatu, to tydzien pojezdzi i co innego sie rozsypuje. niby wszystkie rzeczy, co do wymiany okresowo ida, ale juz mam dosc. ciagle jakas awaria.
no i automat, bo nie wyrabiam juz w korkach :dry: to bylo glowne kryterium wyszukiwania, pewnie zdecydowalabym sie na co innego, jakbym nie musiala szukac diesla w automacie. ale i tak jestem BARDZO BARDZO zadowolona :-) prawie nowe autko (wg przebiegu, sprawdzony w serwisie). naklejki rozowe sobie nakleje i GO AENYE i bede smigac ;-)

chociaz moim marzeniem prawdziwym jest:
Alfa Romeo Brera 1.8 TBi 16V 200 KM NOWA, 2009r., 1742cm3, 200KM - otoMoto
albo: Mitsubishi Lancer NOWE EVO X OD DEALERA !!!, 2009r., 2000cm3, 295KM - otoMoto

moj D wczoraj tez studia skonczyl. jeszcze mu tylko praca mag zostala i obrona. a ja? a ja?????? grrr.

poza tym lacze sie z kasia w bolu chlopakowym. moi roznosza chate w tempie nie do ogarniecia, i NON STOP sie kloca. jak nie jeden wyje, to drugi. i leja sie ciagle tez :-( w sensie nie, zeby mocno, ale ciagle jeden drugiego popchnie, uszczypnie, walnie w glowe czyms.. ech :-(
cyrk na kolkach jednym slowem.

no i D mnie przekonuje, zebym nie szla do pracy w tym roku w ogole. jak sobie pomysle, ze w gda musialabym niemalze za darmo robic (tak by mi wyszlo, jakby paliwo odliczyc), a jeszcze na wakacje bym z dziecmi nie jechala (w sensie, na te nasze coroczne 'domki')? ech.. i chyba faktycznie od przyszlego roku zaczne szukac.. na razie i tak dobrze mi, jak jest ;-) lenie sie i tyle. ale atrakcji nie brakuje, wiec w sumie nie mam co narzekac.
gdyby tylko ta wp w gdyni byla.. dzizas..

cosmo
, fajnie, ze sie w koncu uklada. a sanatorium to swietny pomysl :-)

Haaalooo?
Zasypało was?
Bo nas tak:cool2: Tzn do moich rodziców nie da się już dojechac, jak odwozimy glony to ostatnie pół km musimy grzać pieszo:dry: Tata po nie wychodzi, spotykamy się w połowie drogi, gdy w tym czasie auto na szosie z włączonymi awaryjnymi stoi, bo na pobocze też nie ma szans zjechac:dry:

kamila - uojezu - ale miałaś przeżycie:no:
aenye - super autko, eeech
A ja mówiłam ostatnio że już nie ma się co zepsuc w naszym? No to się grubo myliłam - padło ogrzewanie w największe mrozy - do zreperowania potrzeba było 1 dzień + demolka połowy auta, a w Wigilie padła stacyjka - całe Święta jeździliśmy na stacyjce od wózka widłowego :cool2:
Francuska dziwka dziwką pozostanie.:dry:
kasia_z - hehe, nie sądzę by płeć w tym momencie miała znaczenie, raczej wiek;-). Moja Ala np jest już na tyle ,,dorosła" że nie dość że sama nie miewa już durnych pomysłów, to jeszcze stoi na straży geniuszu odkrywczego młodszej;-):-D Bo jakbym miała takie dwie Nat....:szok:

Witam, nie bede sie tlumaczyc, po prostu wszystko wina dzieci :-D
Dla mamus synkow (Aenye,Kasia) chce Wam powiedziec ze dziewczynki chyba sa jeszcze gorsze:-):-):-) ale mlodsze glonki to maja cos wspolnego, takich pomyslow jakie ma Sara na rozrabianie....chyba ksiazke napisze. W domu jest codziennie trzesienie ziemi.A sama Sara to lobuz ze hej. Bije,szarpie a nawet pluje na Mercedes!!! Mimo ze Mercedes nie nauczyla jej tego.

Francuskie auta, to jakas pomylka, jak juz wybierac to przynajmniej Citroena.

To tyle o nas, moze jakies foty wstawie na dniach.

GRATULACJE DLA KICI, co bym nie zapomniala:-)

ja walcze ze studiami, to i nastroju nie mam ;-)
poza tym wczoraj tradycyjnie 'przeklelam' swoje dzieci. powiedzialam mianowicie, ze 'jestem w szoku z radosci, ze maluchy w tym roku cala zime sa zdrowe - ostatnio mak powazniej chory byl w pazdzierniku i to wsio.
no i oczywiscie - nie minely 3h i Masiek obudzil sie z goraczka 39.

nikt mi nie powie, ze to nie jakas magia ;-) albo szosty zmysl matki ;-)

na razie nic sie nie wyklulo z tej temp. u lekarza bylismy, osluchowo i nie tylko - czysto. tylko temp co 4h wraca i to w 5 min mlody ma nagle juz 38,5 lekko. do tego Fiol tez marudny i na ucho narzeka. a idzcie..

poza tym szkole sie w chinszczyznie ostatnio. nie dalam sie pierwszej porazce i idzie mi coraz lepiej. normalnie wok az piszczy co kilka dni ;-)

no i czekam na auto..

reklama
a, i moje mlodsze tez iscie szatanskie w por. do pierwszego. gryzie, szczypie, krzyczy i pluje. do tego jest najwieksza przylepka, jaka w zyciu widzialam ;-) panie w przedszkolu ma urobione totalnie ;-)

a i na ns zapraszam za chwile!

Do góry