reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Haloooo ! :-)
przede wszystkim składam zaległe życzenia naszym trzylatkom !
No i najlepszego na Nowy Rok ! Zdrówka , radości , miłości , optymizmu oraz spełnienia niespełnionego do tej pory :happy2:
Szampańskiej zabawy dzisiejszego wieczoru !

Całuję i ciepło pozdrawiam !

reklama
Powitawszy poświątecznie i posylwestrowo:tak:
Życze wszsytkim w tym Nowym Roku aby nie był gorszy od starego;-)

No i pojechali nonek i kate - chyba nie musze mówić że było super, dzieciarni prawie nie było - zajmowały się same sobą, my musieliśmy tylko kilka razy interweniować, jak zwaliły paprotkę np:cool2::-D
Były i narty, i wycieczki, i syberyjska zima, i prawie - mandat:cool2:, pozostały zdjęcia i suuuper wspomnienia:tak:

ps - gdzie sie podziały ns?:confused:

Yeah. Wróciłam do domu. :-):-):-)
Dzieci mają dwa wielkie kartony nowych zabawek :-D
Dita, fakt trzylatki to już z głowy, bawią się same. Wczoraj byliśmy na urodzinach u Lili mojego brothera to już się nawet dało posiedzieć i kawę w spokoju wypić. :happy2:

hej, hej:-D

witam noworocznie:-)
było bosko, dziękujemy Dita

u nas wsio OK, czytam was regularnie
ale czasu brak na pisanie
obiecuję umiescić zdjęcia:tak:

Pozdrawiam

P.S. Chcę zrobić porządki na naszym wątku - prosze pisac, które wątki są dla was ważne (oczywiście poza głównymi)

oo - Kasia - no to będę trzymac kciuki:tak:

Kasia - kate - hehe, nie ma sprawy, jak zawsze zapraszam serdecznie, i wiesz, że czekamy na Pawełka i na was jak się ciepło zrobi;-):tak:
Co do wątków to mi wsio ryba, w zasadzie używamy tylko kilku wątkow więc czyść co uważasz;-)
No i gdzie są NS????:confused::dry:

wreszcie sie ktos odezwal :-)

kasia
, gratuluje! pewnie niczego nie zrozumiem, ale moze wpadne? zobaczymy ;-)

ja mam STRASZNEGO zamula po swietach; nie mam ochoty na nic. ani gotowac, ani sprzatac, ani spacerowac, ani sie seksic nawet ;-) najchetniej lezalabym caly dzien przed telewizorem i wpieprzala. najchetniej makowiec, tesciowa robi na zamowienie ;-) i tak od swiat jem codziennie gdzies ze 3 kawalki. dzizas! i przejadam go tortem cookies z cukierni, oraz popcornem. danie, ktore zjadam codziennie, najdalej co dwa dni - to gotowane ziemniaki (2 talerze glebokie) z wielka garscia kapusty kiszonej. mniam ;-)
az dziw, ze nie utylam 5kg! musze cos ze soba zrobic, bo niedlugo przyrosne do kanapy.

zrobilam wstepny rekonesans na studiach i od jutra zaczynam zaliczenia. pewnie sie uda, ale trzymajcie kciuki i tak ;-)
generalnie to mam tak totalnie dosc tematu studiow, ze jak pomysle, ze w tym roku zrobie licencjat, a to juz JAKIS dyplom, to juz mi sie ambicja tak nie odzywa jak dawniej. matko jedyna, i tak na co mi ten mgr, jak pewnie przy zabawkach skoncze???

dobra, tak tylko gadam ;-)

Halo??? Jest tu jeszcze kto???

My po weselu wczorajszym, jeszcze dziś poprawiny, dżizzz, zamiast próbować gubić nadprogramowe poświąteczne kilogramy, to jeszcze kolejna wyżerka
A du pa rośnie:dry:

Byliśmy w piątek na nartach i dla jaj właściwie wypożyczyliśmy i narty dla Nat. I sami w szoku byliśmy jak dobrze jej idzie, z oślej łączki już jej całkiem fajnie zjeżdżała, oczywiście co gleba to ryk, ale że A ma duuużo cierpliwosci a Nat koniecznie chce dorownac Ali, to jakoś poszło:tak:.

aenye - mgr przede wszystkim dla siebie.:tak:
kasia - kate - co z NS???

reklama
Do góry