reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

cosmo, no i widzisz ;-) facet z wozu, babie lzej. tak trzymac :-)

my w pracy po uszy. bosz, ile tego. nie obrabiamy sie, centralnie, mimo chodzenia na rzesach z niewyspania. ale byle do swiat ;-)

kasia i kate
- zazdroszcze dr. ile bym dala, by juz miec mgr z glowy, ja pitole..

dita - no i git ;-)

majaaaa
, nawoluje o priva ;-)

reklama
Melduję że obrona jakoś początek stycznia, dokładnie jeszcze powiem co i jak, żebyście kciuki trzymały. :-)

Wczoraj miałam piękny wieczór, normalnie dawno się tak dobrze nie bawiłam.
Byłam na wernisażu w PGS (w ramach zajęć z malarstwa) - Joasi Rusinek i Filipa Kalkowskiego - przecudne obrazy inspirowane Hiszpanią. Był też koncert flamenco w wykonaniu Michała Czachowskiego który mnie rozłożył na łopatki, normalnie facet jest boski, łzy mi leciały ... teraz poluję na jego koncerty :tak: A że wczoraj przyleciała moja dobra koleżanka z UK, to jeszcze byłam wieczorem na plotach i piwku ze znajomymi.. rewelacja :-)

Cosmo - cieszę się, że sobie układasz wszystko pomalutku. Co do chorób to może pomyśl o homeopatii? Warto spróbować, w wielu przypadkach takich nawracających zapaleń oskrzeli słyszałam że działało... :happy:

aaa - jak ten czas zapitalaaaaa:shocked2: już 21 grudnia:shocked2::shocked2:

No to Olaf, Ignacy, Mariczka, Piotrulek, Maja, Trojaczki Trójmiejskie - Filip, Jasiek, Dominik, Nasza Trojańska Helena
no i dawno nie widziani - Olivier, Brunio, jutrzejszy Milaczek -
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO TRZYLATKI KOCHANE !!!!

A mamusie proszone są o wstawianie zdjęć z tortami:tak::tak::tak:

Dzięki za życzenia! Również wszystkiego naj dla trzylatków!!!
Dita - mówisz, masz:
Obraz%20128.jpg

Obraz%20138.jpg

i brat imprezowicz:
Obraz%20139.jpg

No prosze jaki przystojniak:-D:-D A brat jak bliźniak, w szoku jestem:szok::-D

A mi dziś pan w dupe wjechał, tzn mi w samochód. Na szczęście nic się nie stało, nawet rysy nie ma, szybko nie jechał, zresztą nie da się szybko jechać, wszystko białe, dalej pada.
Aż szkoda że ta odwilż ma być na święta, jest tak ładnie...

dobra, wrzucilam aniola, ulodzinowego fiola i zdjecia z anglii ;-)

Dita
, a juz myslalam, ze ci bylo przyjemnie ;-) :-D :-D :-D
ale raz to samo mialam, koles mi w zad wjechal, huk, jakbym polowy nie miala.. ja z nerwow malo nie padlam, na miekkich nogach wypadlam z auta - a tu nawet nic nie peklo, nic nie zlamane, zero rys! szok. no sie upieklo fagasowi :wściekła/y:
D mowil, ze moglam go zaszantazowac policja (600zl mandat za to) i wycyganic 300 na pokrycie nieistniejacych rys. ponoc wszyscy tak robia? mi to do lba nie przyszlo.
ale strachu sie najadlam. i jeszcze mi probowal wmowic, idiota, ze to moja wina, bo za pozno hamowalam :sorry: na czerwonym :sorry:

u nas juz luzniej, dwa ostatnie dni pracujemy. ale dzisiaj musielismy aukcje zakonczyc przed czasem, bo juz ludzie szalu dostali, co sekunde telefon, kilkaset maili w dwie godziny.. i wszyscy chcieli na zeszly piatek. no masakra. nie mysla czy co??? bosz, ile razy zastanawialam sie, czy ci ludzie w ogole wiedza, jak dziala allegro, kurier, przesylki, czy tylko maja jakas wizje - kupie i zaraz do rak dostane!? afery, jak nie wyslane tego samego dnia, co wplata, chociaz mamy 3 dni na wysylke i i tak zajebioza, bo wszystkie wysylamy nastepnego dnia, rzadko dwa dni po wplacie; afera, ze towar sie w transporcie uszkodzil, choc pakujemy mega pancernie (sie spisuje raport przy kurierze na przyszlosc, bo to oni tym rzucaja i skacza po tym), mejle i telefony w tak idiotycznych sprawach.. albo takie wykretasy, co licza koraliki.. koles u nas kupil zestaw koralikow bindeez, 600szt. i zadzwonil, ze mu OKOLO 50 brakuje, policzyl, czaicie.. :szok: albo nie wyszedl mu eksperyment w malym chemiku i reklamuje towar :sorry:
albo ci, co sie upieraja, ze wplacili, a po kilku godzinach rzucania miesem, oskarzania o kradziez i straszenia policja - nie na to konto, albo srodkow nie bylo i przelew nie poszedl..
nie, no zal d.. sciska naprawde, codziennie taki jakis przyglup sie trafi. dzizas!

no, a jutro smigam na ostatnie zakupy i w srode bede wylizywac chate, piec rogale i ubierac choinke i chatke w ozdobki :-)

buziaki :-)

reklama
hehe, aenye - ja skręcałam do sklepu, koleś też zaczął wymyślać bajki - że źle skręcałam, że nie skręcałam, że zjeżdżałam na pobocze a nie skręcałam, w końcu że miałam ośnieżone kierunkowskazy i światła:szok::-D:-D W końcu zadzwoniłam po małża, bo to niedaleko domu było, a ze A to człowiek o bardzo dobrym sercu, to koleś uradowany odjechał w końcu bez żadnych afer;-)
A co do allegro to strasznie mnie wkurza ten system komentarzy - jest bardzo nieobiektywny, wiadomo,że debile trafiają się wszędzie, ale później na komentarz negatywny wszyscy zwracają uwagę.:confused2:

Dziś po choinkę jedziemy, cieszę sie jak dziecko:-p

Ostatnia edycja:
Do góry