reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kochane!

z okazji zbliżających się Świąt chciałabym złożyć życzenia:-)

Aby były one zdrowe, szcześliwe i wspaniałe
żeby słoneczna, rodzinna atmosfera miłości,
z radością rozgościła w waszych domach...
A w Nowym Roku... spełnienia marzeń i zrealizowania planów
... i żeby nie był gorszy niż 2009

Cała nasz Rodzina serdecznie pozdrawia i całuje gorąco Was i Wasze Rodziny:-D

P.S. Składam już dziś, bo nie wiem jak z czasem będzie.
Dita w poniedziałek szykujcie się na nas:laugh2:

reklama

Wszystkiego najlepszego z okazji Swiat !!!
Duzo ciepla, radosci i cudownych chwil spredzonych z rodzina :-)
Pomyslnosci w Nowym Roku!!!!!!!!!
zycza M&P&O&L

Wesołych Świąt

Załączniki

• kartka 2009.jpg
    kartka 2009.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 30
Kochane życzę Wam pięknych Świąt, spokoju ducha, radości, ogromu zdrowia, ciepła rodzinnego i wspaniałego roku 2010.

Pozdrawiam serdecznie całą naszą piątką:happy:

A wszystkim naszym trzy-latkom najlepszego wszystkiego i spełnienia marzeń.

Ostatnia edycja:
czesc, babeczki!

ja sie czuje jak swiateczna bombka i przekluty balon jednoczesnie. najadlam sie, wylenilam i nie mam na nic sil ;-) doslownie.

dzieci roznosza mi dzisiaj wypielegnowana chatke i daja popalic bebenkom w moich uszach. oczywiscie, dostane swiezo co prezenty leza odlogiem, a jakze..
znowu za duzo dostaly. mam solenne postanowienie, by w przyszlym roku kupic im tylko JEDNA rzecz. naprawde, dostaly kilkanascie zabawek, a bawia sie starymi puzzlami i autkami-resorakami. i robia burdel, klocki roznej masci lataja w powietrzu, a interaktywne kotopsy zalosnie miauczoszczekaja po katach.

no i Maks ma jakas niestrawnosc, biegunke taka, ze ma tylek jak pawian lub gorzej, zreszta, oboje z Fiolem porzygali sie w swieta przynajmniej raz. a dziwne :cool2: bo nie zjedli chyba zupelnie nic, nie moglam niczego wcisnac, ani w wigilie, ani pozniej. gdyby nie kaszka, nie zjedliby nic, procz tony mandarynek i kinder czekolady ;-)

Mandarynki na święta są polewanie jakimś toksycznym szitem, Aenye. U nas co roku rzygosraczka po mandarynach. nie wiem co robią ale generalnie coś ewidentnie przechodzi przez skórkę. W tym roku Piotrek nie zjadł ani jednej i nic mu nie było. Maciek zjadł dwie cząstki i toksyczna kupa od razu...

Powitawszy,
No i po świętach. Kupa widze już w temacie, wszystko wraca do normy:cool2:
U nas tylko Ala coś na brzuch narzeka drugi dzień, ale bez zadnych rewolucji. hmm.

Całe święta padał deszcz, masakra z tąpogodą, za to dziś sypie śnieg od rana i już jest biało, super:tak:

Czekam dziś na kate i nonki:tak::-)

reklama
sie nie moge w d.. kopnac :dry: dziecko jedno spi, drugie u amelki szaleje, a u mnie kupa prania rosnie, wprost proporcjonalnie do mojej leniwej d ;-) znowu opycham sie ciastem swiatecznym i licze, ze kawa mnie zmobilizuje do ogarniania poswiatecznej chalupy :cool2:

dzisiaj tez skrystalizowaly sie plany na sylwka, jak zwykle na ostatnia chwile i nic nie wyjdzie z naszych planow na impreze na galowo przy szampanie i truskawkach ;-) mialy byc fury i gajery, a bedzie w dresik i fajerwerki nad jeziorem :-) grunt, ze bedzie fajna i duza ekipa, cieplo i milo ;-) na domek jedziemy na jedna noc raptem, ale zawsze odmulimy troche.

notabene, ciagle w pizamie jeszcze jestem ;-) dostalam taka pikna, z malym ksieciem, od malza ;-) filip mowi, ze to on jest na pizamie, hehe ;-) nawet podobny, stwierdzam :-D

Do góry