reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hej:)

Miałam pytanie od Kamilki ale na ogólnym odpowiem - w dalszym ciągu pracuje tu gdzie pracuję :cool2: i zbieram zamówienia na grawerowane kalendarze. Wygrawerowane może być imie, nazwisko, logo, co kto chce.
Cena zależy od kalendarza - taki standardowy książkowy a5 z dniem na stronie - ok 22 zł (łącznie z grawerem). Dokładnie cenę znam po zakupie kalendarza;-)

kasia - hehe - ja kocham ,,pomysły na"
-soczyste udka - pycha, wrzucamy udka w woreczek, mieszamy z pomysłem i na godzine do piekarnika - pycha!
-skrzydełka - to samo
-zapiekanka rybna w sosie śmietanowo ziołowym - pycha, ale koniecznie w wersji bogatszej z ugotowanym makaronem - pieczenia pół godz
-filet z kurczaka w sosie śmietanowym - pycha, smażymy pokrojony filet, zalewamy pomysłem, dusimy jeszcze kilka min i mniam. Najlepsze z ziemniakami i surówką.
Żeberek i gulaszu jeszcze nie próbowałam ale to przede mną. W ogóle to jestem fanką pomysłów bo roboty przy tym w ogóle nie ma a pychota tak że hej:tak:

Kurde, Nat obgryza paznokcie. :crazy::wściekła/y:

reklama
Helol laseczki.

Dita Marika tez obgryza odkad do pracy wrocilam. Juz mi pomyslow brak jak sie tego pozbyc.
Wczoraj zrobilam jej manicir, niezla zabawa przy tym byla, ale zauwazylam ze jak ma pomalowane odzywka to mniej gryzie. Sa jakies preparaty gorzkie w smaku ale tutejsze nie dzialaja na Pyze.

Dita dalabys rade przeslac fotke takiego przykladowego kalendarza? Bede wdzieczna. Szukam niedrogiego i orginalnego prezentu dla dziadkow.

Tez jestem fanka ' pomyslow na...' oprocz zapiekanek bo jakies bezsmakowe wychodza moim zdaniem.

U nas po staremu. Praca-dom, dom-praca, czasem jacys goscie na dluzej/krocej. A mojego next goscia jestem baaardzo ciekawa;)

No i odlczamy dni do wyjazdu do PL.

maja, nie martw sie, jestem bardzo mila :-D

no, to zbieram sie.. oczywiscie mysli katastroficzne rulezz - zostawilam w domu 3 lisciki dla moich skarbow ;-) debil. ale nie moge sie opanowac.

no nic, do zoba po powrocie :-)

jakby ktora co chciala, zeby jej przywiezc - pisac sms!

Dita heheh.

Kurcze znow mi oko ropieje.
Jakis czas temu zaczelo mnie bolec, spuchlo na edna noc i przeszlo a teraz chyba to samo znow.Ki czort???
Marice tez oczka troszke ropiely z tydzien temu. Po rumianku przeszlo.

Witaj weekendzie.

Dita :) ja z logo chce kalendarz tylko w jakim formacie ma byc
I masz jakies przykłady czcionki? kolor na allegro jestescie?
:-p
Aenya jak zakupki?
Maja ja raz na pare miesiecy mam problem z okiem :eek: samo przechodzi po nocy nie wiem o co chodzi okulistka mi kidys powiedziała ze mnie muszka jakas gryzie :-D:-D konował jakis
U nas filip tez obgryza pazury i to strasznie potem płacze ze boli :-( i juz nie wiem co z tym robic
i wogole to oststnio jest straszny wyje wrzeszczy o wszystko i o nic np siedzi i sobie rysuje i raptem jest histeria i rzucanie sie na ziemie a jego wrzask sprawia ze mozg mi sie rozmapada na milion kawałków
No dobra ide robic bita smietane :-p dzisiaj mamy torta dla filipa

reklama
Ja się pojawiam co by złożyć pierwszym grudniowym jubilatom , najlepsze życzenia z okazji trzeciego roczku :happy: zdrówka najwięcej i radości , a mamusiom kochanym , Kamilko , Ilonko , zapasów cierpliwości i nieskończonej miłości ;-)

W wielkim skrócie , u nas jako tako - Miko zdrowy ( odpukać ) , ja do zdrowia wracam .
Podczytuję Was od czasu do czasu , ale jakoś weny brak na większą komunikację .
Niezmiennie cierpię na chroniczny brak czasu i pracoholizm , ale dzięki temu nastroje depresyjne trzymają się ode mnie z daleka .

Całuję Was mocno , ciepło pozdrawiam i wszystkiego dobrego życzę ;-)

Do góry