reklama
kamila1983
Fanka BB :)
Nieistotna, Anita STO LAT dla chłopaków :-)
Raju kiedy to minełyte 3 lata az sie wierzyc nie chce
Raju kiedy to minełyte 3 lata az sie wierzyc nie chce
100 lat dla trzylatków :-):-):-) Niech chłopaki zdrowo rosną :-):-)
Anitko - oby tak dalej, cieszę się że napisałaś co u ciebie :-)
U nas też brak czasu. Jak wysłałam już Piotrka po chorobie do przedszkola to przyszło do mnie zlecenie pracowe i tyle miałam czasu wolnego Poza tym że sobie dorabiam tłumaczeniami to maluję coraz więcej. Co prawda mam do dokończenia 10 obrazów których nie zdążyłam zrobić na zajęciach i nie wiem kiedy je dokończę... Poza tym prezentacja na obronę do zrobienia, ogólnie roboty kupa plus jeszcze porządki świąteczne, wszystko leży a ja i tak nie dosypiam
Anitko - oby tak dalej, cieszę się że napisałaś co u ciebie :-)
U nas też brak czasu. Jak wysłałam już Piotrka po chorobie do przedszkola to przyszło do mnie zlecenie pracowe i tyle miałam czasu wolnego Poza tym że sobie dorabiam tłumaczeniami to maluję coraz więcej. Co prawda mam do dokończenia 10 obrazów których nie zdążyłam zrobić na zajęciach i nie wiem kiedy je dokończę... Poza tym prezentacja na obronę do zrobienia, ogólnie roboty kupa plus jeszcze porządki świąteczne, wszystko leży a ja i tak nie dosypiam
justysia85
Fanka BB :)
jeszcze raz życzę dzisiejszym jubilatom ''błogiego dzieciństwa i dużo,dużo zdrówka'' ....
Witam kobity,
Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie:-)
Grudzień się zaczął
Najlepszego zatem naszym grudniowym pierwszym trzem muszkieterom : Mikuś i Filipków dwóch
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie wszystkie i dużo zdrowia życzę.
Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie:-)
Grudzień się zaczął
Najlepszego zatem naszym grudniowym pierwszym trzem muszkieterom : Mikuś i Filipków dwóch
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie wszystkie i dużo zdrowia życzę.
reklama