reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

o, wrocilam i od razu impreza :cool2:

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ, CHLOPAKI! abyscie rosli w sile i zyli szczesliwie :-D

u mnie szal, slaby humor tylko z niewyspania i z tego, ze D zbyt zajety, zeby do mnie zadzwonic lub tel odebrac przez caly dzien. ach. i samochod mi zabral, nie mam jak dzieci odebrac, musialam jeszcze raz tate prosic. jesu. niekonczacy sie dlug wdziecznosci ;-)

ale w UK po prostu raj cenowy, nie wierzylam i nie wierze do dzisiaj. wydalam masakryczna ilosc kasy, ale mam dla wszystkich cudne i mnogie prezenty, a i kupilam sobie rzeczy, na ktore w pl nigdy mnie nie bylo stac. a tam i owszem, jak wszystkich :-D ciuchy DKNY od 11-17f, Calvin Klein tam jak u nas H&M, nawet niekiedy taniej. o Hilfigerze nie wspomne, ceny jak DKNY i nizej.
oczywiscie to w wielkich sklepach z koncowkami serii, ale i tak nie wierze.

reklama
ejo

no jak zwykle w wielkim swiecie taniej niz u nas w Polandii:crazy:

u mnie ostatni dzien zapierniczu, od poniedzialku wraca nasza pracownica z urlpou, wiec bede miala wiecej luzu mam nadzieje:sorry:

dzis ide wreszcie do fryzjera i kosmetyczki

a T jak bedzie pogoda ok to ma egzamin praktyczny na PPL wiec trzymac kciuki prosze

pa pa

sama sobie zazdraszczam, juz chcialabym tam wrocic ;-)

w ogole to moj Fifrouek polecial do Egiptu wczoraj. ten to ma dobrze, trzeci raz w tym roku :-D troche mi smutno tu bez niego, bo niesamowita gadula, madre to takie i blyskotliwe, ze szok! a jakie fajne teksty ma, no nieraz nie moge ;-)
no ale frajde bedzie mial z dziadkami zawodowa, wiec co mam mu zalowac, jak za darmo biora ;-)

w ogole to zapomnialam powiedziec, ze uwielbiam Maje :-D naprawde tesknie, ciotka :-D a Marika to niewiarygodnie madra i kochana dziewczynka, brawo!

i troche sie wsciekam, bo mi sie buty z venezii zepsuly, co je kupialm za 280zl 7tyg temu :-( normalnie mi sie dziury w podeszwach zrobily, ja cie krece! grrrrrrr
i oczywiscie nie mam paragonu :crazy: wszystkie mam, nawet za pieprzone jogurty, co kupowalam pol roku temu, a za te buty - nie :crazy: fak fak fak fak fak!!!!!!

Serdeczne zyczonka dla Natalki Katowej...STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!

Aenye podroznik z Fifolka, zazdroszcze mu, tez bym tylek opalila choc troche.
Tez tesknie gadulo:tak: choc czasu troche malo mialysmy na gadanie.
Baaaardzo sie ciesze ze sie wreszcie poznalysmy i mam nadzieje ze to nie ostatnie nasze spotkanie.

Kurcze objezdzilam dzisiaj wiekszosc sklepow i nie znalazlam stroju aniolka dla Mariki a w srode przedstawienie:-( Sadzilam ze nie bedzie z tym roblemu. Jak bym wiedziala to na necie bym zamowila a teraz za pozno.
No nic jeszcze jeden sklep zostal i mam nadzieje ze tam kupie.

Buziaki dla wszystkich

heloł;-)

Nat - sto lat!!!
Filipki i Miki - Sto lat!!!!
i zaległe Majeranko pierwsza nasza listopadowa grudnióweczko - sto lat!!!

Jeju, jak sobie człowiek uświadomi że nasze glony trzy latka kończą - szok!

aenue
- gratulacje udanych łowów, ja tez zazdraszczam:-D
cosmo - gratulacje zguby - a jak to zrobiłaś?
maja, aenye - fajnie,ze spotkanko udane i potwierdzam, Maja jest super:tak::-D
atol - jakaś odmiana po fryzjerze?

Właśnie paczki pakuję dla glutów, bo w nocy trzeba jakoś sprytnie pod poduszkę wsadzić;-). Zostały zakupione dwa auta zdalnie sterowane;-)

Sto lat dla Natalitki! (p.s. proszę o przypomnienie fotograficzne jak wyglada 3letnia już Nati :tak:)

Moj dzis na służbie u babci wiec mikolaj odwiedzi go wieczorem po 22 bo dopiero wtedy wroce z pracy :)

Cosmo zdradz szczegoly diety. Gratuluję!

reklama
cosmo, bosko!!

Natalko, Majeranko
- buziaki na trzy latka :-) samych cudownosci!

Dita
, to ty mowilas przeciez, 'oby do trzech lat'.. no i masz :-) mi jeszcze poltora roku zostalo i takze luz ;-)

moje glutki dostaly w piatek juz mikolajki, przed wyjazdem fifolka. znikopisy dwa jednak ;-) i strzal w 10, Fiol tak pieknie rysuje, ze jestem w szoku :szok: na kartce jakos tego tak nie widzialam. normalnie jakies rekiny, buzie, koty :szok:a jaka choinke machnal :eek: :-D
Masio tez sie wyzywa ;-) bardzo ekspresyjna sztuka :-D:-D:-D (tzn ze juz w znikopisie sa dziurki ;-) )

buziam mikolajkowo :-)

Do góry