reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Dita jakbym Ci pokazała kule włosów jaka wyciągam z głowy po czesaniu to byś oniemiała. Nie wiem jeszcze jakim cudem nadal tak dobrze wyglądają. Do dermatologa musze isc prywatnie bo państwowo olali. Robiłam juz badania, nieznacznie podwyzszona prolaktyna, biore leki ale jeszcze gorzej. Stosuje loxon, płyn na wypadanie, suplement diety, nie susze, nie farbuje, nie modeluje nie robie nic szkodliwego, używam odzywek fryzjerskich bez silikonow i dupa.. codziennie wyciągam ilość dosłownie jakbym obcięła sobie jeden kosmyk i tak codzien...
Co do pracy to super, Filip marudzi ze musi u babci być, ale pracuje 2dni po 12h a 2dni wolne wiec jestem z nim na zmiane z Marcinem i babcia i jakos to leci..

Dita ale super sprawa z tym kursem.. mam nadzieje ze zajecia beda ciekawe...
To sie bedzie u Was w Sylwka działo hehe ;-)

reklama
Mi też wylatują kudły,wszedzie ich!!!MASAKRA:szok::szok::szok:!Już mnie to wkurza,niedość ,że na jesien to jeszcze po ciąży pewnie.A już sie niedawno cieszyłam,że nie łysieje .A tu DŻINX:wściekła/y::szok::szok::szok:.
Karol zasnął już o 18.00 ciekawe kiedy wstanie,wczoraj guziora takiego nabił ,że hej.Udeżył sie w róg zamrażalki i nie widziałam .Chwile popłakał,ale go zabawiłam.Wieczorem myje mu głowe ,a tu guziol,aż sie przestraszyłam na początku:szok::szok::szok::szok:.Biedny nie mógł sie położyć bo bolało:-(.Zasnął na brzuszku!Oczywiście przyłożyłam mu zimnym i guziol o połowe sie zmniejszył:eek::-(.

dita GRATULLUJE kursu.Ja też bym chciła do ludzi wyjsc ,ale sie nie szykuje nic.
Swoją droga to niezła impra sie u Ciebie szykuje.A my zapewne w domu z dzieciami;-):sorry2:!!DOSTANIESZ SIĘ DOSTANIESZ NIE BÓJ BOJA!!KCIUKI ZACIŚNIETE ŻEBY NIE BYŁO !!!;-)
atol TAKIE ceny ,bo tacy ludzie debilni rządza i finał.Ja sie w kur... porzadnie jak siore na autobus zawiozłam,a autobus nie przyjechał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Musiałam ja zawiesć bo na 4 rano do pracy.CH...Ą sie niechciało przyjechać.Już któryś raz
Musze wjechać na tem pks i tam wyprostować to chyba:wściekła/y::wściekła/y::eek:!!!

kurna, pies nam zdechł...
Szkoda psiny, miał 8 lat, mocno chorował od jakiegoś czasu, miał porażenie dolnego odcinka kręgosłupa, leczony był, weterynarz był cały czas dobrej myśli ....:-(

Ostatnia edycja:
Dita przykro mi :-(
Nam tez we czwartek zdechł pies :-( mialismy go 15 lat był cudny filip uwielbiał sie z nim bawic jego trzecim słowem był Buran wczoraj ppojechał do mamy na wioskę pewnie bedzie sie bytac gdzie jego psiak

Kamila współczuję
Oj Dita przykro:-(
a u nas kot zaginął - już tydzień jej nie ma:-(
Saba nasza też ma problemy z łapami tylnymi:no:
Cieszę się, że możesz załapać się na kurs:tak:
już liczę dni do spotkania

U nas wsie zdrowe i megaaktywne
o prezentach jeszcze nie myslałam, ale nie spinam się;-)
i witam nową koleżankę:-)

Buziaki ślę Wam wszystkim

hej babencje.

u mnie wesolo i kolorowo. ;-) w pracy atmosfera super, szef przyznal sie, ze nigdy nie mial lepszej praktykantki, ze pracowalam tak, jak normalny redaktor, ze chcialby mnie miec w swoim zespole. strasznie milo takie cos uslyszec. niestety, poki co u nich wszystko zajete. obiecal dac mi znac, jak tylko cos sie zwolni. no i mnie zareklamowal na jakis wakat w innym serwisie. popularnonaukowe... hehe ;-) w pon mam rozmowe. mam nadzieje tylko, ze mi wiecej zaproponuja.. ponoc o tym tez rozmawiali, maja mi dac wiecej, bo juz jakby po okresie probnym bede ;-)
no zobaczymy. chcialabym sie w tej firmie zaczepic, atmosfera naprawde rewelacyjna.. nieraz normalnie placze ze smiechu. i taki luz, bez rozprzezenia intelektualnego ;-) ciagle cos do roboty, ale naprawde interesujacej. tylko zeby zaplacili tyle, co moim kolezankom tam, albo niewiele mniej, ale z perspektywa ;-) heh..

a wczoraj u nas kulinarne halloween bylo, kupa ludzi, pyszne zarcie, dynie byly i sie palily.. istny szal cial :-) zrobilam pyszna zupe dyniowa bez przepisu ;-) ale wyszla boska.

ze zlych newsow to tylko Fiol standardowo chory, choc w skrytosci to i tak sie cieszylam, ze tak dlugo wytrzymal bez choroby. zapalenie oskrzeli i gardla. eh. ale juz z nim dobrze, po 3 dawkach antybiotyku jak zdrowy lata i nic nie kaszle :cool:

Dita, kamila, kate
- wspolczuje strat..

atol, kamila
- tez ubolewam nad cenami w usa/pl. masakra. kosmetyki, ciuchy, zabawki, a ostatnio auta ;-) normalnie kupujemy nowe auto i jak patrze, ile toto w stanach kosztuje, to az mnie skreca. ech.

Helou babeczki
Wreszcie jakas wolna sobota od dawien dawna. Ale coz pierwsza wyplata wynagradza wszystko:-p.
Dita jeszcze raz: bardzo mi przykro.
Kate moze sie jeszcze pojawi...z mlodymi:-p.
Aenye to chyba w kazdej redakcji takie klimaty. Moj stary jak czasem opowiada co sie u nich dzieje, to masakra. Zycze powodzenia na rozmowie.

Witam nowa kolezanke:-)

U nas dziewczyny zdrowe. Manka pokasluje od dawien dawna. Ale na dwa m-ce przedszkola przechorowala tydzien i jakos sie trzy:-)ma. Przedszkolem jest zachwycona.
Co do prezentow, to ja juz mam z glowy. Kupilam jej my little pony jakiegos tam z tych wiekszych, co wydaja dzwieki. Sama sobie w sklepie wybrala. I teraz sie z nia nie rozstaje.
W przyszly weekend czeka nas impra urodzinowa. Boze, to juz takie dorosle te nasze dzieci.
A i z nowosci, Julce dzis wlasnie wypadl ( z moja pomoca) pierwszy zab. Normalnie mam szczerbate dziecko:cool2:.
Roni sciskam mocno, wiem co przezywasz. Ale oby wszystko szlo do przodu. Trzymam kciukasy za Was!

Dobra ide sie napic piwa po ciezkiej pracy porzadkowania chalupy po dwoch tygodniach "nicnierobienia".

Helou Nonek :-)
Aenye - tam rekrutacja jak to w korporacji jest głównie wewnętrzna, więc fajnie się zaczepić nawet nie tam gdzie chcesz i nie za tyle ile chcesz i działać. A co do kasy, ile ci zaproponowali z ciekawości? W WP mam kilku znajomych i nie narzekają na pensje.
U nas weekend mocno rodzinny, przyjechał kuzyn chłopaków moich z Francji - 8 latek i super razem ganiali dwa dni. Mój tata był głównym babysitterem do czwórki (bo jeszcze mojego brata córa) i super się sprawdził :tak::-D A my odpoczęliśmy. :happy2:
W tym tygodniu zaczynam naukę do egz. - mam za dwa tygodnie biochemię do zdania, właśnie kołuję jakieś podręczniki z tego wieku, bo po przeglądzie to mam z zeszłego tylko :-D

reklama
Kamila dzieki za allegrowa pomoc

Ale się dziś byczę masakra... zimno na podwórku aż się nie chce nosa wysunąć z domu...

Do góry