reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

dzieki, cosmo. Masio ok, nic mu nie dolega. ta goraczka tez chyba trzydniowkowa, bo dzisiaj juz latal jakby nigdy nic. pewnie jutro go wysypie. a moze mamy mu bylo trzeba.. ;-)

nie bylam u lekarza z nim w koncu, pojade w przyszlym tygodniu. bidulek moj maly..

nie mam na nic czasu i mnie to wkurza.. jak tu pogodzic zycie domowe i prace? horror.. i jeszcze ta jesienna plucha.. fe!

reklama
hej

u mnie obie jutro do przedszkola smigaja, mocne postanowienie ze pochodza przynajmniej tydzien:sorry2:

ale dzis cieplo bylo co?

normalnie nie wiadomo jak sie ubierac, wyciagnelam juz zimowe kurtki, a dzis temperatura 10 stopni:szok:

ja caly czas mam katar i kaszle, podobnie jak helena juz chyba 4 tydzien:dry:

pozdrawiam

hej :-)

a u mnie coz.. nie dostalam jednak tej pracy, w sensie, nie wzielam jej, bo za niska placa ;-) nie oplacaloby mi sie w ogole jej podjac (przepadlby mi zasilek z mopsu wychowawczy plus dodatek mieszkaniowy - starczyloby mi tylko na paliwo). ponadto wkurzylam sie z deka, bo zaproponowali mi mniej niz mojej kolezance na tym samym stanowisku 3 lata temu! a mi to za duzo czasu zajmuje i energii, zebym miala za Murzyna robic. no way. noza na gardle nie mam na szczescie.

no ale nic to, facet obiecywal, ze w nowym roku nowy budzet, ze beda w kazdym dziale nowe projekty i wielu osob beda szukac. takze zobaczymy. mi poki co nawet na reke, bo dziecmi nie bardzo sie ma kto zajac w megasezonie.. a i w styczniu koncza mi sie niemal wszystkie zajecia.. musze sie troche ogarnac ze studiami.

wiadomo, ze sie jakos pocieszam w tym wszystkim. najfajniej byloby dostac tyle, ile zaproponowalam ja i robic to, co lubie i co mi daje frajde. ale jest jak jest :-) nie narzekam.

poza tym wesele bylo w sobote.. i odpadlam przed polnoca :cool2: szok po prostu, mialam jakis gorszy dzien czy co.. tak sie strulam, ze jeszcze dzis nie moge zbyt gwaltownie lbem ruszac ;-) pamietalam o orsalicie, tabletkach roznych, suchych ziemniakach i chlebie, wszystkich probach odczyniania kaca - i nic ;-)

dobra, ide do dzieciow. :-)

Hej hej,
No szkoda Aenye, ale może się coś trafi w nowym roku?
Atol, u nas też gile, ale jakieś ostatnio znikome na szczęście.
Głównie Maciek teraz ząbkuje i noce z głowy. :no:
Ja też nie wiem co ubierać, raz ciepło raz zimno, w dzień o 8 stopni się temp różni (o 10 i o 14 na przykład). Na szczęście Maciek dość ciepłolubny - nigdy się jeszcze nie spocił na dworzu. Piotrek dziś odkrył nową miłość - w przedszkolu - opowiadał mi na dobranoc jak to bardzo kocha Julkę. Chociaż będzie miał motywację żeby rano się ubrać ;-)

hejo

aenye - masz rację z pracą, nie zając nie ucieknie;-)
atol - no i powitaj mnie w klubie, moja Ala kaszle jakby miała płuca wypluć:confused2:Chyba lekarz nas czeka:confused2:
kasia_z - współczuję nocek, gratuluję synowej :cool2:

ciepło, deszczowo, ogólnie **jowo:confused2:;-)

a ja tak z innej beczki

macie jakies pomysly na prezenty urodzinowe dla naszych 3latkow, swiateczne tez

bo mi juz glowa puchnie:angry:

atol, ja mam! tylko musze najpierw trzy czwarte pokoju opchnac na allegro.
nowe klocki mega blocks, inne wywalam, bo mi sie mieszaja ciagle. poza tym kolejka taka szynowa - strasznie sie jaramy z D ;-) - i na pewno pianinko, z mikrofonem i zydelkiem. chcialabym jakas tablice do rysowania, ale sie waham jeszcze.
i jakis taki samolot, moze ten z mickey-mouse'a, i moze jakies malutkie radyjko do ich pokoju, zeby puszczac im kolysanki.
marzy mi sie tez taki skoczek, albo jakis bujak.. ale gdzie to trzymac..?

duzo tego, ale mam wielka rodzine, jak wiecie ;-)

reklama
u mnie tez problem z miejscem, masakra normalnie, nic duzego w gre nie wchodzi, chyba ze skladane bedzie

z pomyslow i zamowien dziewczyn to mam piaskoline, ciastoline, lego jakis zestaw, my poki co duplo kupujemy, ale Hance moze juz mniejsze, ponoc wszystkie sie lacza ze soba

najgorsze ze 20 grudnia urodziny, a 24 wigilia

a kolejka jaka, wklej jakiegos linka

Do góry