reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

no czesc, czesc, CZESC! :-)

my dopiero wrocilismy, cudna pogoda, cudne okolice i atrakcje, dzieci grzeczne, kochane, spiace, bezsmoczkowe, gadajace (obaj!) i w ogole sie zrelaksowalismy, ze szok. az nie chcialo mi sie wracac..
miejsce fantastyczne, naprawde. w zyciu nie bylam w tak fajnym domku. zakochalam sie w mysli o wlasnym ogrodzie.. deszcz, nie deszcz, dzieci cale dnie po dworzu lataly, nic sobie nie robiac. zajefajnie..

ciesze sie bardzo, ze i wam sie wakacje udaly. tak trzymac, dobrym nastrojom mowimy tak!

moj Masio do zlobka od next wtorku!.. jak on to zniesie?..

wiecej jak cos jutro napisze, ogolnie mieszkanie w jakis 30% w torbach i siatach. a ja to mam ogarnac! Boze, zmiluj!

cosmo
, alleluja i do przodu. a odn. taty to na terapie z mala, zreszta wam wszystkim sie przyda. trzymaj sie.

reklama
Witam
Kicia :-) rewelacja gratuluje wam upragnnionej dziewczynki
Aenya super ze wakacje udane i zycze powodzenia wogarnieciu domu :happy2: ja nieznosze sie rozpakowywac brrr

U nas mały juz po zapoznaniu sie z przedszkolem :-) poszlismy zapłacic i pani pozwoliła nam isc do dzieci fifi zachwycony z płaczem go zabierałam :-D znaczy nie bedzie tragedii 1 wrzesnia potem do konca dnia nie chciał isc sijku w domu bo przeciez w kokolu (przedszkolu) łobił (robił) :-D no uroczy

Kicia GRATULUJĘ!!!

Nas mało bo na dniach się wyprowadzamy, rodzice wynajęli nam (mi i dzieciakom) mieszkanie tu u nas na osiedlu :) W końcu kąt dla siebie :tak:

Kicia GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

U nasPyza dwa tygodnie w przedszkolu i zaczely sie problemy. Nie chce chodzic , placze. Pani mowi ze problem z jezykiem bo pogadac sobie nie moze, rozumie ale nie bardzo gada a z niej przeciez gadula. Jedna pani polka mowi ze gada do niej po angielsku a ta po polsku odpowiada. Jak dostane dofinansowanie to ja posle przynajmniej na 4 popoludnia bo dwa to zdecydowanie za malo. Za malo zeby sie zaklimatyzowac.
Dzis jak ja prowadzilam to juz nie wiedzialam czym ja przekonac bo pieniazki na jedzenie i zabawki to za slaby argument. Wiec wymyslilam ze na wakacje zbieramy i dlatego musi chodzic do przedszkola a mamusia do pracy . Dala sie przekonac. Jak wracalysmy to pyta 'mamusiu a masz juz te pieniazki??' Ja 'jakie?' ona ' no na wakacje'
Myslalam ze padne hehe.

Aenye fajnie ze wakacje udane. O Masia bym sie nie martwila...takie maluchy moim zdaniem lepiej znosza przedszkole niz starsze. Napewno na dobre mu wyjdzie.

Kamila u nas to samo bylo na poczatku...nie chciala wyjsc z przedszkola, zobaczymy, moze jej sie odmieni.

BUziam wsie.

Maja, u nas nawet nie chce do niego iść :dry:
Ale też potem nie chce zwykle z niego wyjść :-p
Myślę że jak częściej będzie chodzić to będzie lepiej, u nas Piotrek jakoś bardziej płakał jak chodził dwa dni, jakoś się nie mógł wdrożyć, potem jak pięć był to było ok.
No my od wtorku ruszamy. W przedszkolu jakiś wielki remont, ale podobno do wtorku mają ogarnąć. Będzie chodził do grupy z synkiem sąsiada z drzwi obok, może się jakoś zaprzyjaźnią, chociaż ten synek jakiś taki grzeczny i bez baterii, więc nie wiem czy nie ucieknie jak Piotrka zobaczy ;-) Wczoraj byliśmy u mojego brata z wizytą, jaka makabra, te nasze dzieci to są naprawdę w piekła rodem. Po godzinie włączyliśmy bajkę to była taka cisza że normalnie niewiarygodne. Nasze dzieci wytwarzają spokojnie tyle decybeli co młot pneumatyczny :-p
Dziś jedziemy sobie na weekend do domku, z przyjaciółmi, w sumie 6 dzieci, głównie w wieku Piotrka, więc będzie wesoło. :happy2:

HEjo

Jezu, właśnie wróciliśmy z ,,wycieczki" naAir Show - wczoraj odwołana z powodu pogody, dziś własnie się samolot rozwalił....
Utknęliśmy w korku w stronę Radomia, ale zawróciliśmy. Przed chwilą wróciliśmy i właśnie się dowiedzieliśmy że samolot spadł.
Ja pierdziele. Cóż, życie... Moze i dobrze że nie dotarliśmy, chociaż szkoda wczorajszego dnia bo jak tylko przyjechaliśmy do Radomia, rozpadało sie na dobre i musieliśmy wracać.

I ja buziam wsie;-)

halo???
No i jak dalsze żłobkowe dzieje???

Jutro moja Ala do szkoły, do 2 klasy, ,,komunistka";-) Już widze zebrania z naszym księdzem co tydzień...:eek:
A biedna Nat sama, tez ciekawe jak to zniesie, ostatnio Ala to jej największy autorytet, nie opuszcza jej na krok...

kate,nonia - hehe, monsz kupił mi wreszcie scrabble, hehe, ćwiczymy zawzięcie, jak do nas przyjedziecie, będziemy juz ,,miszczami" :cool2::laugh2:

reklama
Hej:-)

jutro dzień relaxu:tak:
dzieci do szkoły, przedszkola:-D mmmm super!
w ogóle się witam powakacyjnie
w ostatni weekend (od czwartku do niedzieli) byłam nad morzem, przepiękna pogoda, a morze CIEPŁE!!!
Kiciu gratuluję!
Dita foty dotarły:tak: ćwiczcie, ćwiczcie - do Sylwestra macie czas:happy:

Pozdrawiam i lecę poczytać, co tam u Was.
Cmok, cmok

Do góry