reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Maja- hehe, poszły poszły;-)
kasia_z - dżiiiiz, rozmowa jak groch o ścianę;-) btw A ile kosztuje Pneumovax?

U mnie w pracy masakra, padł dysk twardy, wszystkie wpłaty i faktury z trzech tygodni (a jest tego ze dwa korytka) trzeba będzie ponownie wprowadzać. :confused2:

A ja sem byłam we wtorek pierwszy raz (hehehe) na oczyszczaniu paszczy, bo koleżanka moja kosmetyczką się okazała, zapłaciłam jak za oczyszczanie a maseczek i innych takich to mi nakładała że chyba bym ze 2 stowy za to wszystko zapłaciła:-D Leżałam u niej 2,5 godziny a zrelaksowałam się na maksa:tak: Juz teraz nie odpuszczę, co jakiś czas musze ;-)

reklama
Kasia szkoda słow ale u mnie w przychodni tez jest podobna :eek:
Dita współczuje padnietego dysku i ponownego wklepywania wszystkiego i świetnie ze sie zrelaksowałas
A ja dziaj byłam u gina swego bo ostatnio jak poszłam do innego to mo powiedział ze mam nadzerke co tylko operacyjnie mozna usnąć :crazy: co sie dzisiaj okazało ze to nie zadna nadzera konowały jakies czy co a ja juz chciałam sie na zoltaczke szczepic ciesze sie bardzo bo przez to moge wkonsu spirale załozyc
I czy ktos moze wie czy w irlandi jest tak jak w anglii ze za darmo mi to zrobią???:-) bo sie wybieram z Maja na tydzien do fumfelki

Kamila witaj w ,,klubie" ja tez mam nadżerę do zabiegu:confused2:Ma nadzieję ze w twoim przypadku jednak ten drugi ma rację. Aczkolwiek szczepienie na żółtaczke nie zaszkodzi;-)
I jakos nie mam kiedy się tym zająć, a czas leci...:confused2:

HEJ KOCHANE
My tez juz po wakacjach, ale krotkich. Bylismy glownie w Ustce, co by sie Sara roche dojodowala. U nas wzgledny spokoj. Sara od miesiaca smiga az milo, nie pamietam juz kiedy widzialam ja raczkujaca. Od tygodnia bez sterydow i super sobie radzi oddechowo. Z Mercedes sie bija ciagle, czym mnie doprowadzaja do granic ostatecznosci. Mercedes tez napalona na przedszkole, wiec moze bedzie dobrze

Kamila wspolczuje nocek, u nas w kratke, ale czasem mozna sie wyspac.
Kasia fajnie ze Pape sie usamodzielnia,a Macius to widze zdolniacha.Brawo

wpadam pochwalic sie Wam nasza radoscia :
bedziemy mieli CORECZKE :-):tak::-D
strasznie sie ciesze!
dzis bylismy na usg!
pozdrawiam wszystkie
buziaki

reklama
Do góry