reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Aż mi się nie chce myśleć o jutrzejszej drodze....:confused2: Pierwszy i ostatni raz chiba, dalej od nas już byc nie może...;-)

kasia_z - o fajnie, no i gdzie miejscówa?

kate - w razie cuś to nam miejsce na namiot trzymajcie, jakoś dotrzemy:cool2:

reklama
Dita, pierwsze dwa dni w Egerze, dwa następne w Hajduszo - oba campingi mamy zarezerwowane (o dziwo można bez problemu zrobić to netem). A potem nie wiemy jeszcze gdzie. ..

Kasiu - Was to wywiało max daleko:tak: miłego pobytu, może next time pojedziemy całą paczką? miłego pobytu zyczę, sami jedziecie?
Do Rokitna od nas to tylko 230 km, więc to blisko
jezdzilismy tam 12 lat - co tam jest? cicho, czysto, bez lansu, las, jezioro = pływanie, wędkowanie, kajaki, łażenie w stroju kąp. cały dzień :-)
mam nadzieję, że i Nonek i Dita zakochają się w tym klimacie namiotowym
BUZIAKI:-D

I ja na chwile wpadam ponarzekac.
Fak fak fak...jutro na Majorke lecimy a u bomba wczoraj wybuchla w Palmie i lotnisko zablokowane. Ciekawe jak jutro bedzie...mam nadzieje ze wszystko sie ustabilizuje. Do tego stracha mam...
Kurcze wszystko pod gorke...

Milego wypoczynku zycze wszystkim wyjezdzajacym.

oo, Maja, to pechowo... mam nadzieję że opanują sytuację i pojedziesz na spokojne wakacje...
230 to daleko, Kate :-p My tak podnamiotowo w tym klimacie co piszesz, to zawsze jeździliśmy na Kaszuby, jakieś 50 km... :-D Ale spoko.
Co do wyjazdu, to jedziemy ze znajomymi jeszcze, para z córeczką w wieku Piotrka, więc może się będą bawić trochę razem.. a wspólny wypad jak najbardziej, tylko musimy się z urlopami zgadać, u nas to główny problem :happy2:

hehehe, Kasiu_z - od nas do Rokitna jest jakieś....600 km:-p:-p:-p

My też mamy piękne czyste jeziorka 50 km od nas, ale najważniejsze - nie ma tam takiej ekipy jak nad Rokitnem przez ostatni tydzień:-D:-D:-D

kate, nonia - było super, klimacik namiotowy boski, zresztą dla nas to nie pierwszyzna, na razie na Majorki nas niestety nie stać.
A i tak czuję się wypoczęta jak nigdy - dziś cały dzień piorę (hehehe), sprzątam, zmywam podłogi itp - i mam energii za dwóch, aż szok. Urlop dobrze wykorzystany czyni cuda;-)

A w ogóle to widze że forum kwitnie że szok:dry: Szkoda że umiera śmiercią naturalną, w końcu przez ostatnie 3 lata to była część mojej codzienności.....
Odzywajcie się dziewczyny!

Ostatnia edycja:
Hej i ja sie melduje powyjazdowo :)
Razem z Filipem zdobyłam Śnieżke czarnym szlakiem:-) oczywiscie potem Filip spał potem na szczycie 1.5h mają wszystkich gdzieś bo wszystko było w chmurach i nie nie wiedzial i sie nudził :)
Piękne okolice, jestem szczerze zachwycona, nawet jeszcze zwiedziłam super park miniatur śląska (super miniaturki wiernie odtworzonych miejscówek) jak ktoś ma okazje to polecam, byliśmy też w Sztolniach- kopalniach pouranowych- Filip marudzil jak nie wiem bo zmino, ciemno i ciasno :)

Ogolnie wsio u nas ok, młody gada ostatnio jak najęty :)

Laski dajcie foto z biwakowa :)

Hej:-)

no i my tez już po urlopie, niestety
ale było fantastycznie:tak:
szkoda, że tak krótko:-(
za rok jedziemy na 2 tyg. mam nadzieje:happy2:
zdjęcia muszą przejść cenzurę, hehehe:-D:-D:-D
jestem wypoczęta, zrelaksowana i ogólnie czuję się rewelacyjnie
pozdrawiam gorąco

Halo
I my wrocilismy. Bylo SUPER ale za krotko jak dla mnie.
Napewno wrocimy na Majorke.
Poznalismy fajnych ludzi, opalilismy sie...

Dita Nona Kate z gory bylo woadomo ze wyjazd sie uda...moze za rok i my zWami wyruszymy.

Buziaki dla wszystkich

reklama
kate - hehehe, cenzura ważna rzecz:cool2::-D:cool2:
nieistotna - super, nawet nie wiedziałam że gdzieś wyruszasz a tu proszę - szczyty nielubianych gór zdobywasz;-)brawo:tak:
maja - super, o Majorce fakt - dużo dobrego słyszałam. No i jak? Żadnych problemów na lotnisku?

ps - szukam tanich scrabbli:cool2::-D
Zachorowałam na biwaku, gra jest super;-)

Do góry