reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

pingwinek - super, gratulacje dla Mercuni!! Moja nie ma rowera, w ogóle to nie wie co to rower....:huh:

agaton - dzięki:tak:

Ej, no co wy - znowu weekend??;-) Ale fakt - pogoda piękna, zupełnie jakby to było wynagrodzenie za te ostatnie ataki zimy.
Jezu, jaki dziś wypadek widzieliśmy wracając z pracy - pociąg-szynobus wjechał w samochód na niestrzeżonym przejeździe, na miejscu była tylko policja, a kierowca cały czas w samochodzie siedział... Chyba żył, bo wokół niego było mnóstwo ludzi, było widać że rozmawiają z kierowcą... Ale miejsce pasażera zajął pociąg - mam nadzieję że kierowca jechał sam.... straszne - nonek - wiem, jak się czułaś widząc tamten wypadek.....:no:

reklama
hejo :-)

Ditka
, cudnie z meblami. chwal sie! i brr wypadku..

kamila
, spoko, ja tez na wychowawczym ;-)

pingwinek
, super z rowerkiem :-) my bylismy wczoraj na zakupach z Fiolem w auchanie i byly rowerki wystawione, takie z gumowymi oponami, z doczepianymi kolkami. jak ich dopadl to jak zaczarowany siedzial :-) musimy pomyslec o takim na wakacje!

my spedzilismy superdzionek, dzieciaki caly dzien na dworze, najpierw u rodzicow moich na fajowym placu zabaw przy przedszkolu, a potem u lucky w ogrodku :-) swoja droga super czeladka! wesola gromada ;-)
place za to dotlenienie ;-) masakrycznym bolem glowy. i zmeczonam okrutnie po kolejnej nocce z horroru.. Maks wstal o 3, zasnal o 5, a juz o 6.30 byl na nogach. jeszcze do tego Fiol budzil sie kilkanascie razy, bo mial jakies sny okrutne. dramat :-(

Ostatnia edycja:
uff, własnie przeczytałam o tym wypadku TUTAJ, kierowca bez większych obrażeń... Ale byliśmy tam tuż po wypadku - wyglądało to strasznie

aenye
- spokojnej nocy życze;-):tak:

Elo, my dziś byliśmy przekopać lokalna piaskownicę. Karuzelowałam się z młodym, aż się mi niedobrze zrobiło :-D

A jak tam u was sezon grillowy? My dziś startujemy :-) Zapraszam, na 16:00 :happy:

Nie, no mój termometr zgłupiał - pokazuje 19 stopni w cieniu:-D:tak:
W krótkich rękawkach chodzimy po dworze:tak:
Dalej sad sprzątamy, ale to jest nie do sprzątnięcia:confused2:
I odkurzacz mi się zepsuł:confused2:
kasia ja chętnie na grila;-):tak:

Kochane u nas Manka biega w samym body po ogrodzie, masakra jak cieplo:-):-):-).

Dita teraz juz wiesz jakie to uczucie zobaczyc zderzenie auta z pociagiem:eek:. U Was facet mial szczescie, ze przezyl. U nas nie bylo szans.

A ja dzis wlasnie kupilam sobie odkurzacz:-). Juz ze dwa miesiace wybieralam i stanelo na electroluxie z elektroszczotka. Teraz czekam na przesylke.

A moje kolano dzis juz wyglada jak jedna wielka bania:baffled:. Bylam robic morfologie a w czwartek do ortopedy.

Ale pieknie dzisiaj :-) moja rodzina cała spi chyba z przesilenia wiosennego padli
Dita strasznie tak zobaczyc wypadek moja mama jechała ostatnio pociagiem pod ktory wjechał tir az trakcje zerwało ludzie w pociagu az na ziemie sie kładli po pradem strzelało po oknach brrr kierowca niestety zgina ale tak szczeze to mogł sie zatrzymac na stopie
Nonek gratki odkurzacza :-)
Kasia zazdroszcze grilla ale mi sie marzy :-pnamowie rodzicow zeby na swieta zrobić :-) w poniedziałek
Aenya u nas tez pobudka o 6 ale ja juz sie przyzwyczaiłam
Pingwinku brawo dla Mercedes :tak: u nas rowerek słurzy do pchania
Co do nocnych karmien to ja daje jak wstaje ostatnio raz albo dwa ale karmie tylko dlatego ze ona je tylko z cycka w nocy a tak bym jeszcze z miesiac chciała dac jej troszcze mojego mleczka :-) potem bedziemy walczyc

Cześć i ja sie witam wiosennie
w koncu wiosna sie zdecydowala przyjsc i od razu inaczej sie zyje
U nas git, ja mam juz tylko lekki kaszel, wyzdrowiałam w koncu juppi
wysypka Filipa nadal trwa, swedzi go az budzi sie i nocy i marudzi, w pon robimy 2 badania w kierunku pasozytow, no i chyba nieco go lapie przeziebienie ale damy rade

Grill mi sie marzy, Kasia kusisz, kusisz :-)

Laksi fantastyczne spotkanie, milo bylo poogladac fotencje :)

reklama
Elo, grill super sprawa. Jakoś tak humorek się poprawia od razu. Dziecko wyszalane ;-)

Dita, u nas dziś w cieniu były 24C :cool2:
Aż pojechałam jakieś tenisówki kupić młodemu bo nie miał butów na lato...

Nieistotna, super że ozdrowaiałaś w końcu :happy:

U mnie znów dziwne placki na nogach uczuleniowe, może dlatego że bez rajstop lata i piasek z piaskownicy ma wszędzie? Kupiłam metodę babć - olej lniany i zobaczymy. Ja też miałam takie placki w dzieciństwie i schodziło po tym, może Pepe też zejdzie.

Do góry