reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

ejo

ja bylam na dwoch panienskich (w tym jedno moje) gdzie byli goscie stad, jakos mega zachwycona nie bylam, ale atrakcja niewtpliwa:-p

w kazdym razie na tej stronie sa jakies pomysly na panienskie, moze skorzystasz

reklama
hejka;-)
aenye - ja z panieńskimi jak kasia_z i anita;-)
anita i trójmiastki - super, że spotkanie udane:tak:(anitko - Mebli nie znalazłam w necie, zaraz spróbuje pseudo scan wstawić;-))
nieistotna - ja mam radiową tepse, ale nie mam innej opcji i nie powiem żebym była mega zadowolona przede wszystkim z transferu:confused2:
pingwinek - sikam z Mercuni:-D

Chłopy mnie dziś wkurzają, wszyscy po kolei:confused2::crazy:

wtam
My z racji nimoznosci radiowki i braku kabla mamy Playa na karte. Tani i nawet nienajgorszy ale my nie sciagamy fimow, wiec nam starczy.

hejo :-)

ja mam jakas trojmiejska siec, Limes, jest ok. 55zl/4mb :-) takze raczej tanio. i moge miec w domu tyle kompow, ile mi sie podoba, co dla mnie wazne, bo mamy sami dwa, a czesto moj tata wpada ze swoim (nie moze do 16 stracic lacznosci z praca :rofl2:) i tez moze na lajcie korzystac.

co do panienskeigo, to oczywista striptizu nie chcemy! raczej myslalam o czyms takim, ze wpada grupka pieknych latynosow i umilaja nam czas przy kolorowych drinkach z parasolka ;-)
ale to raczej nierealne, nie wiem, gdzie mialabym dzwonic, jakies agencje towarzyskie chyba, ale to juz dziwnie pachnie i poza tym pewnie mega drogie.
takze poki co mam pomysl na wynajecie tzw 'dolu' superklubu, to takie mega klimatyczne miejsce urzadzone jak mieszkanie, mieciutkie, rozowe kanapy z pluszu itp :-) mam tylko nadzieje, ze do 23 maja beda mieli jakis wolny termin. i bedziemy sie przebierac, moze za wampy, moze w ogole party w bieliznie? ;-)
chcialabym tez moze jakiegos masazyste? albo manikiurzystke? no jakas atrakcja byc musi..

a wczoraj bylam pol dnia na dworze, w ogrodku u kolezanki, Maks byl mega zdziwiony trawa i ogolnie ciezko go bylo do niej przekonac, ale ja spalilam sobie dekolt i ryjek ;-) normalnie bylabym zla, ale teraz to nawet mi milutko z ta pierwsza w tym roku opalenizna (a raczej spalenizna ;-) )
szkoda tylko, ze pewnie mi skora bedzie mi zlazic z nocha i policzkow podczas wesela, ktore w swiateczna niedziele juz :rofl2:

masio pozdrawia: f=]'[
///////////////////////////////tknhpobijv8hu9999999999999999999999999s nmn jiusaklllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllzbx8n0

chyba z transferu to osiedlówki się najbardziej sprawdzają - u nas ciągnie film w godzinę :happy:

Zaraz idę na spacero z młodym a potem wiosenne porządki brrrr:baffled:

jaka posucha..

w ogole to zapomnialam sie pochwalic, ze moje dziecko nr 2 wstalo dzis dopiero o 7.10!!!!!!!!!!!!!!! malo sie nie posikalam z radosci, jak spojrzalam na zegarek ;-)

a, i wlasnie, lucky, ba, no mam nadzieje :-)
wpadne niedlugo do was, przy okazji spacerku z Masiem :-)
no i zapraszam tez do mnie, bez wzgledu na potencjalna demolke ;-) hehe

btw, Maks zrzucil dzis na siebie glosnik od wiezy, drewniany, centralnie na nos. nie wiem, jakim cudem go nie zlamal (nosa znaczy :rofl2:), bo az mu drzazgi weszly :szok: ale podrapany mocno i troszke krwi z nosa poszlo :-(
ale i tak lepiej nizby mu to spadlo na reke, na bank zlamana by byla, bo glosnik dosc ciezki i ma ogromnie ostre kanty :angry: ech!

i w ogole to moje dziecie zaczyna gadac :szok: :-) mowi 'aaaooo' przystawiajac sluchawke do ucha, jak cos spadnie/zrzuci to mowi 'bam', mowi tez ze zrozumieniem nie, dzidzia, mama, tata, pokazujac palcem cos mowi po swojemu i tak moduluje glosem, ze w szoku jestesmy wszyscy :-)

Kurka Aenyne ale tani net
u mnie chca za 2mb 79zl

Co do wypadku Masia dobrze ze nie zrobil sobie nic zlego- w sensie zlamania, ale zajrzyj mu potem do noska bo u mnie po takim czyms okazalo sie ze ma skrzywiona przegrode nosową chociaz plakał tylko sekunde i sladu nie bylo

Jazuuuu.... wczoraj mnie wkurzały tylko chłopy, dzis mnie wszyscy po kolei wkurzają:confused2: Zastanawiam się czy to ja jestem jakaś nie teges czy świat wokół mnie;-) Mimo że tony magnezu biore na serce przed wszystkim ale i uspokoić mnie to powinno, a ja najchętniej to bym się do jakiegoś kałasznikowa dobrała:wściekła/y:

aenye
- dobrze że się na drzazgach skończyło:szok: I gratki za gadanie:tak:
nieistotna - no to ja mam mega tani - 30 zł/ mies, ale transfer to taki,że komp chodzac po 2 godz wieczorem w tydzień ściągnie film albo i nie. Mp3 10-15 min.
kasia_z - ja zapraszam do mnie an wiosenne porządki :cool2: do sadu najlepiej :cool2:
Od dwóch dni robimy kolację w postaci pieczonych na ognisku kiełbasek, bo nie możemy sie pozbyć ton gałęzi;-) A sprzątanie w domu nie tknięte...:confused2:
I od pięciu dni wieczorami jeżdże rowerem po 5 km do sklepu po browara dla małża :cool2: Ale przez te kiełbaski nic mi w pasie nie ubywa...ech:baffled:

reklama
Hej hej,
Ze sprzątania został mi salon i kuchnia. Plus 4 okna w salonie i kuchni w sumie. Więc luzik. Pewnie się wyrobię jakoś szybko i spokój będzie. Idę dziś sobie do kina za to z potworem z okazji Multibabykina, a co. ;-):-p

W ogóle wczoraj Pepe miał jakiś dzień filozoficzny. Stanął przed zegarkiem (elektronicznym, w stacji pogody), gdzie była jakoś 18:04 i zadawał pytania:
"a gdzie jest pięć?"
"a gdzie poszło cztery?" (po upływie minuty)
:-D
toczyli z D. dialogi "no znikło" "ale gdzie znikło? gdzie jest?":-D

Nieistotna, to niezłe ceny :szok: U nas 50/m-c ciągnie 10MB... Przeprowadź się nad morze :-)

Na mnie słońce jakoś mega pozytywnie działa. Normalnie mi się CHCE. :-)

Do góry