reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

o kurde, ale gorąc był dzisiaj... szok:tak:
Super! Oby tak dalej:tak:
Nata śpi od 17:-D Padła po całym dniu na dworze i spi juz na amen:-D

reklama
Ejo
Nieistotna super ze juz lepiej u Ciebie ze zdrowkiekm

My tez mega szczesliwi ze piekna pogoda, Mercedes w pizamie z rana juz w butach ze na rowej idziemy, chwile potem, na szczescie juz ubrana dojzalam ja przez okno,ze jest na rowerze!!!! Szok, sama go wytachala jakims cudem z domu. :-D:-D

hej poweekendowe :-)

oczywiscie milutko, kurs fajny i naprawde czas mi tam leci jak z bicza strzelil; wczoraj byly tez urodziny Amelki, wiec wesolo :-)
mial byc grill, ale nie bylo ;-)

kasia, zazdraszczam! kocham zarlo z grilla :-D

w ogole to dorobilam sie zadania.. moja psiapsiola w maju sie hajta i swiadkiem jest jej siostra. jak sie okazalo, ona ma w nosie panienski i nie ma zamiaru go organizowac, w sensie zadnych atrakcji, nic, tylko zamowila stoliki w jakims klubie. Marcie strasznie przykro i glupio i chciala generalnie odwolac cala impreze. no to sie zadeklarowalam, ze ja to zrobie ;-) kurka ;-) a nie mam zbytnio doswiadczenia z panienskimi, bylam na dwoch czy trzech i byly raczej sofcikowe, jakies welony z papieru i inne takie w srednim stajlu rozrywki i konkursy ;-)
ale czipendejlsow nie chcemy, raczej jakis przystojnych tancerzy, co by z nami tanczyli.. tylko to pewnie kupe kasy kosztuje..
zadzwonilam do naszych funfelek i na pewno jeszcze dwie dziewczyny mi pomoga w temacie, bo to ma byc w weekend po swietach juz, malo czasu...

do sedna - macie jakies pomysly??????

Aenye nigdy nie byłam na panienskim wiec nie pomoge

Laski jakich macie dostawcow netu? wlasnie konczy mi sie umowa i szukam czegos taniego i dobrego :)

Ja mam Homenet, ale nie wiem czy to nie lokalny.

Aenye - my zawsze robiłysmy ogolne picie wodki w domu, bez atrakcji wydumanych, nawet bez knajpy, więc też nie pomogę. :sorry:

Dzień dobryyyy ! :happy:

Ditka gratulacje premii :tak: a jakie mebelki do salonu ?

Pati , ja mam bardzo podobne doświadczenie w panieńskich jak Kasia , zatem też nie pomogę :sorry:

Nieistotku pakuj sie w pociąga i dawaj do mnie na grilla :tak: w ogóle może jakaś większa grupa zorganizowana by się do mnie w końcu wybrała , he ??

Teraz kilka słów o pobycie u Lucky : było suuuuper ! Dzieci Lucky cudne ! Każde inne , ale wszystkie tak samo urocze i grzeczne :tak:
Lucky - złota kobieta - bardzo energiczna i mocno kochana !
Oleńko jeszcze raz dziękuję Ci za gościnę ! :tak::happy:

Spotkanie również sie udało ;-) zauroczył mnie Maciek Kasiowy - słodziak i przytulak wcale się mnie nie bojący - tak jak Matylda , którą przy najbliższej okazji zabieram do siebie na zawsze .
W ogóle co tu dużo mówić - było super :happy: i zapewniam Was wszystkie , że przy najbliższej okazji znowu przyjadę ;-)

A teraz wracam do pracki , bo zaległości mam jak nie wie co :baffled:

Buźki ! :-)

reklama
Witam serdecznie :-)

Dziewczyny spotkanie z Wami było przefantastyczne:-) Dziękuję Wam ze przyjechałyście. Szkoda że tak króciutko.

Anitko jesteś strasznie kochana:happy:. Dziękuję za możliwosc odpoczynku. Zapraszam, najlepiej na zawsze:tak:. Mikołajka, najgrzeczniejsze dziecko świata ukochaj z całej siły, no;-)

Patrycja zostały u mnie Twoje chusteczki;-) Wiesz dobry powód do repety odwiedzeniowej;-) Zapraszam. Mam nadzieje że odrobimy niespotykanie:happy:

Kasiu sama wiesz:-) Kiedy chcesz - wpadaj. Serdecznie zapraszam. Tym razem ja pieke ciacho;-)

Czuję sie po całym weekendzie fantastycznie zrelaksowana. Dzięki Wam bardzo.

Teraz nadrobię czytanie bb i odpiszę.

Do góry