reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Ale piekna wiosna u nas :-)
Nonek zalegle sto lat :-)
Aenya pisz co u maksia wyjdzie na przeswietleniu
Co do kaca Anita wspołczuje czasem fajnie sie ubzdryngolić nawet wiedzac co czeka cie kolejnego dnia :rofl2: no ale ja kaca to nie miałam uuuuuuuuuu chyba ze ponad rok pewnie nawet dłuzej :-p
Lucky witaj u nas zmiana czasu tez masakra
Kasia z powodzenia z doktoratam ja cie normalnie podziwiam ja wymiekam z dwojka dzieci nawet ksiazki nie mam kiedy czytac czasami
Agutka ja tez czekam na przepis :-p
Suger dawaj jakies foto w gorsecie :-p
Ide na drogi spacer z dzieciarnia szkoda słonce marnowac tak fajnie :-) normalnie jak bedzie jeszcze 20 stopni to chyba tylko na obiad bedziemy wracac do domu :-D
A co z Maja sie dzieje??

reklama
wow, caly dzien na dworze
chata wysprzatana w tym czasie, czesc okien pomyta
zaraz mykam na silownie
oby takich dni wiecej ;-)

a w weekend przyjezdza moja przyjaciolka z london, gra impreze, wczesniej wernisaz mojej drugiej serdecznej przyjaciolki i jakas impreza z free alko i zarciem
dzieciaki jada do dziadkow juz na swieta a my idziemy z malzem na balety

aha
polecam takie zabawki pt mr. potato head, gdzie sie uklada oczy nos etc
mlody uwielbia

Helou
no ja wlasnie wrocilam do domu. Pozbylismy sie wreszcie suzuuuuki i kupilam sobie male wozidelko- nissana sunny. Taki maly, ladny czerwony zadbany wozik, prawie pelnoletni;-).
Manka dzis szalala w ogrodzie, bylo taplanie sie w blocie, wyrywanie trawy, sadzenie kwiatkow. Ech, oby wiosna juz byla pelna geba!

hej babki.

i ja dzis caly dzien smigalam, bylam z Masiem na tym rentgenie - wsio ok, niewielkie zmiany wskazujace na schodzace infekcje. ale zeby znalezc odp, co to za charczenie, to najpierw alergolog nas czeka, a jak nic nie wyjdzie to jeszcze jakies badanie z kontrastem. przypadlosc owa, wiotkosc krtani sie nazywa, moze byc zdiagnozowana tylko tak.
ale zobaczymy, ja sie nie martwie.

dostalam tez wyniki Filipa i nie mial mononukleozy :-)

a po badaniach pojechalismy na pyszny obiadek, spacer po bulwarze, na lody.. ;-) normalnie jak latem!
i nawet zaliczylismy fajny shopping, udalo mi sie wyhaczyc super spodnie, ciemnogranatowe rurki i tunike/sukienke, w bialo-blekitne paski. i znalazlam buty, ale to na kiedys ;-)

no i szykuje sie fajowe spotkanko w piatek :-) a w sobote impreza, wieczor panienski. naprawde wiosna!

Helow laski
Za oknem znowu słonko :)
Suger mam tego ziemniaczanego stwora jest rewelacja mały bawi sie tym juz dobrych pare miesiecy i mu sie nie nudzi :tak:
Nonek gratki autka nowego
Aenya super ze nic nie wyszło złego na przeswietleniu u maksia a swoja droga u mnie młoda tez cos charczy ale tylko rano :baffled: potem jej mija i nie wiem o co kamen
Moja corka jest straszna nawet po zmianie czasu wstaje o 6 :eek: za to filip spi do 9 masakra normalnie
I wogole to ja chyba czekam az okna umyja mi sie sama jeszcze cos widac przez nie ale juz niewyraznie :-D suger pozycz mi swoja pania :-p

O losieeee :baffled: z okazji prima aprilis padły nam w pracy wszystkie serwery , net i dopiero cokolwiek zaczęło działać . Jak wyjdę dziś z pracy przed 22:00 to będzie dobrze :confused2:

Nonka gratuluje zakupu :tak:
Pati Tobie również ;-) no i super , że nic strasznego na badaniach nie wyszło :tak:

nonek, fakt, gratulacje autka! :-)

anitka
, dzieki ;-) no i milej podrozy!

kamila
, moj Maks z tego samego sortu, tez mimo zmiany czasu wstaje ok 6.. dramat, normalnie codziennie mam ochote urzadzic zbiorowe harakiri!!! :wściekła/y: mam ochote zabic prowodyra niespania - Maksa, obudzonego przezen Filipa, jeczacego, ze on musi zrobic siku na kibelek, jakby nie mogl w pieluche, co ja ma na sobie, spiacego jakby nikt Dawida to juz w ogole mam ochote wy..bac w kosmos ;-) ale na szczescie on ok 7 wstaje i jeszcze moge sobie kimnac na chwile, ale w sumie to mnie chyba jeszcze bardziej zmula...
normalnie jak nie znormalnieja z tym spaniem to ja se ;-) jakas pania wynajme, nianie, od 6-9 ;-) albo sama sie wy..bie w kosmos i tyle mnie widzieli ;-)

dzisiaj juz nie tak fajnie.. chlodniej, bez slonca, bez humoru.. i znowu galki na zapalki..
dupa :crazy:

hejo...

u nas pieknie od kilku dni a ma byc jeszcze cieplej, dzisiaj robilam pizze, moja siostra uczyla mnie jak zrobic dobre ciasto, pyszniutka wyszla, potem przepisze wam na przepisach ...
my generalnie sie obijamy, spacerkujemy, spotykamy z rodzinka itp, itd... Agatka po zmianie czasu wstaje o 7:30 a nie jak wczesniej o 6:30 czy nawet wczesniej, na szczescie J wczesnie wstaje, daje jej mleko i ona sobie jeszcze bajeczki oglada a ja do 9 kimam, choc po zmianie czasu mimo wszystko wczeniej wstaje...
najcudowniejsze w tym wszystkim jest to ze tak dlugo jest jasno...zupelnie inaczej dzien mija :)
buzki for all

aenye - dobrze ze wszystko ok:tak:
anita - uu, niefajnie z serwerami:confused2:
nona - gratulacje!!!!! Ja chce zdjęcie:tak:
agaton - poproszę, poprose ten przepis;-):tak:
kamila - ja po tobie druga do sugarowej pani od okien :cool2:

A dziś u nas przepięknie!! teraz nawet 12 stopni, cały dzień słoneczko, zero wiatru, no cudo:tak: Gdyby nie to,że znowu na pogrzebie byliśmy - babcia mojej siostry ciotecznej i psiapsiółki jednocześnie zmarła - ja często jako młodzież u niej bywałam, kiedy moja sis spędzała u niej wakacje:confused2: Fak, mam dosyć pogrzebów już. W ciągu pół roku 3 pogrzeby:confused2:

I w pracy sem doceniona - dostałam pensyjkę z premijką, hura:tak::tak::tak::-D Kupujemy meble do saloonu:tak:Tylko najpierw podłogę w końcu musimy w nim zrobić:confused2:

reklama
hehe a tu widac ze pogoda pikna wszedzie, co to za pustki latem beda,

Dita gratki premijki ;) i mebelkow no i pogrzebom mowimy stanowcze nie!
Anita i jak tam?? Pracujesz jeszcze??

Dobra ide na przepisy pisac o pizzy ;)

Do góry