reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Nieistotna, skąd ja to znam... D. tak miał, normalnie horror. Jechał dwa tygodnie na thiocodinie, już mu trochę przeszło... Ale gnomy miały tylko lekki kaszel, więc może się Filipo uchowa.
Anitko - ja chętnie :tak: Możemy się spotkać u Lucky, jak będziesz tam (i jak Lucky będzie chciała szarańczę gościć). A jak się postanowicie ruszyć pozwiedzać to zapraszam do mnie na kawę - dzieci na pewno się pomieszczą :happy:
A zdjęć w zoo nie robiliśmy, bo w sumie jakoś takie beznadziejne oświetlenie było, a potwór mocno zwiewa teraz w czasie ładowania lampy...

Mnie dziś się przytrafił Maćkowy atak zębów w nocy, trochę jestem zmasakrowana... A zębów dalej nie ma ;-)

reklama
Sie witam w śniezyce :confused: super wiosna u nas
Nieistotna zdrówka duzo
Ja tez chce nad morze :-p
łeb mnie boli przez pogode oczy podpieraja zapałki bo cos mi w nocy maja szalała moze to zeby :-D juz kolejny miesiac szukam ich u niej :-D i nic kasia ja sie czuje jakby mnie słoń rozdeptał po takiej nocy :-p

o, anitko, to bliziutko! sie obraze, jak nie wpadniecie :-) jak cos ja tez zapraszam wszystkie z bablami, byle nie na 5 minut, a na porzadna kawe, wino i inne takie siakie ;-)

kamila
, dawaj! u mnie lozko w 'tramwaju' zwykle wolne :-D

my bylismy dzis spontanicznie w cyrku. Amela chlonela cala soba, az jej nie mozna bylo zabrac stamtad, a Filip wiekszosc czasu sie bal i poplakiwal :-( takie moje wrazliwe serduszko, heh.. takie klauny tam byly, co nie wygladaly jak klauny, tylko jak jego dziadzio ;-) zwykle w bialej koszuli; to se bidulek wkrecil, ze dziadzia bija (takie tam slapstikowe zarciki klauny prezentowaly tradycyjne). potem sie bal, ze pani spadnie z trapezu, itepe, itede.. tylko jak byly zwierzeta to nie marudzil, ze chce do auta, do domu, 'ide', 'jedziemy', 'domu', 'do babi'. heh :sorry2: no i jak mial usta zatkane wata cukrowa i popcornem..
cale przedstawienie ogolnie z zachwytem pokazywal 'mumu', czyli balona w ksztalcie delfina. lata mi toto teraz pod sufitem w salonie, a co...
ale dzieci wchodza gratis ;-)

swoja droga, okropna jakosc przedstawienia, wynudzilam sie jak mops. niedopracowane, nudne, po prostu slabe totalnie. cyrk zalewski, trener gwiezdnego cyrku, a po prostu zenua, a moze ja sie za duzo tiwi naogladalam, nie wiem. ale nie polecam, chociaz chyba dzieciakom (oprocz Filipa) sie podobalo.
nevermind.

zasypiam juz, wiec ide spac do wyra jak czlek..

atol,
chce jakis suplement diety energetyzujacy kupic, w ogole na mozg itepe ;-) cos z l-karnityna i omega 3, co polecasz? tak, zeby mi sie chcialo chciec i zebym nie marzyla tylko o spaniu..

hej dziewczeta

Anita, fajnie z wyjazdem :tak:
ja sie raczej na zloty nie porywam, ale jak cos zapraszam na kawke

Lucky, co tam slychowac?

Kasia super fotki, super chlopaki :laugh2:

Dita buziak

Nieistotna zdrowka zycze duzo :)

Gdzie reszta? Maja?

Marek byl z dziecmi na bilansach
jakies male te moje dzieci :eek:
ale rozwijaja sie super, z czego sie ciesze :-)
stesknionam strasznie
i do zobaczenia po drugiej stronie

reklama
Do góry