reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hej hej ;)

w pn dzisiaj prawdziwa wiosna ;) wczoraj bylismy na imieninkach u J ojca i Agatka zostala na nocke ;) wiec my dzisiaj w piekne okolice nad warte na spacer sie wybralismy, slonko, woda lasek zapachnialo latem ;)

a pozniej....domowe przedszkole J sis zostawila dzieciaki na poludnie heheh juz wiem jak to jest z trojka ;) na koncu to juz zbidowalam na srodku pokoju ogromny namiot z krzesel i narzuty na lozko i byla mega radocha jak Dorota przyjechala to uslyszala jek zawodu ;) wiec bylo calkiem git choc nie powiem padam na ryjek

A co u mnie za opisy są? Nic nie wiem na temat...

My byliśmy na festiwalu mydlanych baniek, wkleję wam na fotkach zaraz.
Potem wpadli znajomi i dopiero poszli.

kasia - Nie, no znalazłam, miałam jakiś twój chyba stary nr gg i teraz ma go jakaś Klaudia z Żyrardowa;-)

Dita, nie wiem jaki jest mój nr :-O znaczy nie znam na pamięć. Na pewno nie mam w danych że jestem Klaudią z Żyrardowa więc to chyba nie ten ;-)

hej, babincu.

tak wpadam sie przywitac, u nas fajnie, w pt wpadli znajomi na kolacyjke i winko, a wczoraj podobniez, tylko ze my u mojej mamy na urodzinach, dop wczoraj wyprawiala.

aha, moje dziecie nr dwa mnie WKUR.WIA - coraz wczesniej wstaje. wczoraj 5.45, dzisiaj 6.00. klade go ok 21, wczoraj po 22 wyszlo; i co? choojnia. mam ochote go zamordowac codziennie rano :-( i jeszcze sie gowniarz mojego towarzystwa od rana domaga wrzaskiem. w dupie mam to. ku.rwa, niech mi go wymienia na inny model, bo wysiadam juz. ku.rwa.

Fiol wstaje 7.30-8.00, chyba ze go gowniarz obudzi wrzaskiem.

ku.rwa!!!!!!!!!!!!!

a, i mysle, ze za dlugo spi w dzien, nieraz az 3h. musze go zaczac tak klasc, zeby sypial tylko 1,5h, jak Filip. ale jak to zrobic, jak on sie az slania ze zmeczenia?

lucky, kiss.

co za zabieg mial Oli??

poodpisuje pozniej, na razie lecze wkur.wa kawa. druga.

reklama
Aenya :-D witam w klubie u mnie pobudka 5,45 zazwyczaj daje mi pospac maksymalnie do 6 Majka Filip czasem kimnie do 8 ale raczej wstaje około 7 mozna sie przyzwyczaic
Agaton u nas zabawa w domek to musi byc codziennie :tak: chyba mu taki namiot mały kupie do pokoju
U nas ksiazki to podstawowa zabawka :-) młody nosi je wszedzie układa równo na półeczki wieczorem mus bajka musi byc bo jest wycie
Snieg mam za oknem :crazy: i cały czas pada nie znosze tej pory roku chce wiosny
Nieistotna dzieki za link do tego goscia od zdjec sa rewelacja :tak::tak: matowe pikne strasznie

Do góry