reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ja na chwilunie , bom pracą zawalona :

pogoda mnie wykańcza :baffled:
nie mogę się doczekać wyjazdu do Rumii :happy:
o 14-tej jadę do lekarzy po wyniki wszystkich badań , w związku z czym w lekkim stresie jestem :dry:
i tyle u mnie

cieplutko Was pozdrawiam !!! :-)

no Aenye wyslalam cv na kilka ogłoszen z pracuj pl ostatnio na razie czekam wiem ze niestety to moze potrwac pamietam jak j kiedys aplikowal do kablowki to juz zapomnielismy a otym zgloszeniu a oni odezwali sie ze zapraszaja na rozmowe, mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie a nie ze moje zgloszenia przejda bez echa, ja pierdziu jak sie boje ;)

Kasia dziekuje na razie nie, znajde sobie robote z rok popracuje i wtedy na macierzynski, bez roboty sie nie porywam ;)))

Drugie dziecko... ale jak widać po nas - koniecznie w domu a nie w żłobku :-D;-)

No :sorry2: to w takim razie trzecie w domu znowu robi jak jedno:rofl2:
Mam mega spadek energii, ale to ewidentnie przesilenie wiosenne u mnie:nerd:.
Kawy pijam litrami dziennie, łykam do tego magnezy, noni sok, witaminy z omegami, ryby zjem, tez i czekolade i marze o spaniu all time.

Jezeli chodzi o spotkania to Kasiu jak najbardziej zapraszam do siebie, Patrycja Tobie łatwiej bedzie dojechać do mnie niz nam do Ciebie;-) wierz mi, jest Ciebie mniej, bo tylko 4 osoby a nas bedzie 6 wiec jednym autem nie bardzo (mam 5 osobowe). Jak Anita bedzie to od razu do Cię dzwonię, ok:confused::-) Ania dawaj do Remi koniecznie. Moze mi sie uda Ole ściągnęć jeszcze z Julą, chociaż ona muczo zapracowana.

Roni co słychować? Wpadniesz, pogadamy;-)

Witajcie.

Wczoraj miałam całkiem git dzień, a dziś siedze i bucze. Totalny spadek i jing i jang:-(

Ja tez mam spadek cos sił mam nadzieje ze jak sie słonce pojawi i snieg zniknie to bedzie lepiej :-)
kto chce orajel ? moja siostra za miesiac przyjezdza z usa moze zapakowac do walizki :-) to jej za duzo warzyc nie bedzie
agaton powodzenia w szukaniu pracy trzymam kciuki aby szybko sie odezwali
Pati jakbym miała z kim chociaz jedno bejbe zostawic to bym przyjechała bardzo batrdzo chetnie ale podroz z dwojka pociagiem to dramat dla mnie :-p
anita wyniki pewnie dobre :tak::tak: pisz co i jak
I mam pytanie ktory sztuczniak nie smierdzi za bardzo?? Bo jestem na etapie odzwyczajania od cycki :-) ale bebilon wali jak cholera i nie za bardzo młodej smakuje co polecacie wiem ze to dawno było ale prosze o rady

:angry::wściekła/y:napisałam długaśnego posta i mi wżarło wgdzieś tam ... denerwuje mnie to wylogowywanie automatycze co 5 min.
teraz tylko pozdrawiam, przeczytałam wsio co zaległe ,
chrutkom zdrowia
zdolniachom gradki
zmęczonym życiem dużo sił witalnych

ja też ma dołku psychicznym, i może to do wątroby:confused: "tak mi żle , tak mi żle tak mi szaro:baffled:...."

lucky, spox, moze byc u cie, byle bylo winko ;-) ja nawet moge dziatwe zostawic i do was wpasc z roniakiem au naturel ;-)

anitko
, wpadasz z Mikim? jak tak, to sparing dzieciowy musi byc jednak ;-) ale co z tym winem!? wzglednie dobrym drinkiem ;-)

kamila
, polecam humane - smak bananowy, juz od 4mies, albo nestle junior waniliowe, ale to po roku. z mniej smierdzacych generalnie chyba jeszcze zwykly nan i hipp? bebilon masakra!!!

u okulisty: niedowidzenie, bo mi sie loczy starzeja ;-) wada minimalna, miniplamy na siatkowce, ale nie da sie jej skorygowac do zera, jeno takie poprawiacze-okulary z cylindrami mi dala. do ogladania tv.
musze wybrac ladne oprawki ;-)

kamila, moze kiedys sie uda :-) a orajel za ile w stanach chodzi? jak ok 20zl jak u nas to bym chciala :-) i moze jakies gumy do zucia owocowe, w juesej najlepsze na swiecie :-D

agaton
, trzymam kciuki za prace, bedzie dobrze.

reklama
Aenye no to git. A i pożyczę Ci Anite na winowanie, bo ja z niego odpadam;-)

Kamila zdecydowanie nan active . Cudny, ale tylko 1 i 2, trójka beznadziejna. Bebilon generalnie sie zchrzanił całkowicie. Jak jeszcze za czasów Lila to było najlepsze mleko na rynku tak teraz jakies dramatyczne skutki brzuszne mają oba maluchy po nim, wiec my na nanie activie. Chwale i jest git.

Ilona jak zdrówko???

Agutku trzymaj sie dzielnie. Będzie dobrze:-).

A reszta dzie, a??

Miałam dzis akcje ratowania dziecka. Domich wdrapał sie na regał w kuchni, nie mam pojecia jak:baffled: i dorwał sie do clemastinu, wypił około 20/25 ml na raz. Próbowałam spowodowac wymioty, nic, wiec tel do lekarza i dyspozycje by smecte dać, ryż, marchewke, ziemniaki ogrom picia letniego, wielobłonnikowa dieta, a jak bedzie zasypiał to budzić. A najlepiej jakies 2 tabletki wegla coby związało...
No to ja smecte zapodałam, sok marchewkowy, ryz ugotowany ale rozgniotłam 2 tabletki wegla i z sokiem marchewkowym ze strzykawki mu dałam i wypił:rofl2: No i nagle moj duracelek zaczał jeszcze pszyspieszac tempa:szok: nic sie nie uspokoił, zachowuje sie całkiem normalnie do teraz. No i mam zagwostke, co z nim:sorry2:

Do góry