reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

my mamy samsunga 32 i sprawuje sie calkiem fajnie :tak:
ale jakbym kiedys zmieniala to zamisat lcd kupie sobie plazme chyba ;-)

a jak na zakupach stoi to ja zakupilam pralke,( bo moja miala troche za mala pojemnosc jak na mozliwosci mojej rodziny :p) a stara oddalam na gumtree.pl jednemu facetowi potrzebujacemu :-), strasznie dobre uczucie komus pomoc

u mnie tez lalo i wialo i inne okropnosci

reklama
ja chcę słońca i ciepła.........................
już dość zimy:baffled:

kiedy w końcu będzie zielono i ciepło:confused:

jest jeszcze kwiecień-plecień:nerd:

no własnie pisałam z mężem Pingwinka
Ania z Sarą są w szpitalu:-(
mała ma zapalenie płuc
będą tam co najmniej 5 dni

dobranocki

ojej to fatalnie, a kto jest z Mercedes? maz pingwinka chyba do FR mial pojechac?

co do tv to ja slyszalam ze plazm juz nie beda produkowac, prawda to?

ejo.
U nas masakra, pół metra śniegu, sypie dalej, lód na drogach. Lublin stoi, na kazdych światłach paraliż, bo nawet osobówki nie moga ruszyć na tym lodzie, a wszelkie tiry stają w poprzek. Dotarłam do pracy godzinę później niż zwykle. Ja już o wiośnie nawet nie wspominam...:errr:

Kurcze, jak mi szkoda pingwinka i małej - duuużo zdrówka!!!!! Ma ktoś do niej aktualny nr?

hej laseczki :-)

u nas wreszcie slonce wyjrzalo zza chmur, ale tez pizga jak w kieleckim ;-) ale przynajmniej nie jest szaro, buro i ponuro.

moje dziecie nr 2 odpukac od trzech dni ma megafajny trend na spanie, je ok 12 butle kachy i spi bez pobudki do swojej 6.30 :-D oby mu nie przeszlo!

ja juz zdrowa, Filipa tez juz dalam do zlobka, bo w sumie tylko katar ma, ani nie kaszle, ani nie ma temp, to nie bede rodzicow obarczac dwojka. Boze, co ja bym bez nich zrobila, to nie wiem! Maksa szatniarce na ug bym zostawiala ;-)

zaraz musze z domu wyjsc, kopnijcie mnie w zadek, bo w pizamie jeszcze zamulam..

nonek
, masakryczna angina, ja na szczescie z dziwnych chorob niewiadomych to tylko to zapalenie cipki w ciazy z Masiem, chyba najgorsze scierwo, jakie mialam kiedykolwiek.

jesu, i niech sie w koncu kryzys skonczy, chce isc na zakupy jakies ;-) no ale niepredko.. a za miesiac pierwszy z 5 slubow, znowu pozycze sukienczyne, no masakra :sorry2:

reklama
Do góry