reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hej, u nas wichury , dzika pogoda glowa mnie napieprza, wczoraj Agatka zostala u mojej mamy na noc wiec mielismy wieczor we dwoje, tak poza tym nic nowego

Aenye wszystko zalezy od uszkodzenia klawiatury w autoryzowanych serwisach raczej wymieniaja cala klawiature, mozna tez szukac klawiatury na allegro, oczywiscie do odpowiedniego modelu, czasem udaje sie wcisnac klawisz, czasami trza wymienic cala klawiature

Sie witam i ja
U nas "pizga jak w kieleckim"

Ja mam dzis wisielczy nastroj. Pogoda, wiatr + @ tak na mnie dzialaja, ze bez kija nie podchodz. Mam ochote komus przywalic.

Elou
U nas też mega wichury i leje deszcz do kompletu. Pepe na szczęście w żłobku, chociaż oni to tam wychodzą na dwór jak się tylko da - nawet jak jest mega błoto, byle nie padało, więc codziennie przychodzi jako bałwan z błota i muszę wszystko prać :-D Jakoś tak patrzyłam to inne dzieci się chyba mniej tarzają w kałużach.
Nonek, zamarłam jak opisałaś anginę, dla mnie kompletnie abstrakcyjna choroba. Mój tata ostatnio miał ropień okołomigdałkowy (wyglądało cudnie, taka wielka gula na szyi), ale mu po antybiotyku pierwszym przeszło od razu...
Dareczek mój dalej super chory, w domu siedzi, nic go nie rusza, ani antybiotyk, ani leki przeciwkaszlowe, ani cebule czosnki itd. Ogólnie strasznie. Co dwa dni chodzi do lekarza, bo jakiś teraz trend przy zapaleniu oskrzeli, żeby dawać zwolnienia na dwa dni, a nasza lekarka na zwolnieniu do końca miesiąca...

no wlasnie Tomek ma zwolnienie do dzis, jutro do pracy, a jeszcze chory:confused:

pogoda mnie totalnie dobija:crazy:

z dobrych rzeczy, kupilismy nowy tv:-D

Kasia ja tez mialam gule na szyi, tak mi wyskoczyly wezly chlonne + sam migdal sie tak powiekszyl. Ja myslalam, ze swinke dostalam. I jeszcze wieczorem pojechalam do kina:baffled:. Na drugi dzien nadranem przyjechali po mnie do wro moi rodzice i zabrali mnie do walbrzycha. Tam wlasnie lekarka W tym samym czasie poznalam swojego obecnego meza. On do dzis wspomina to chorubsko koszmarne.

brr, te choroby, angina jest straszna:no:

U nas zaczyna wiać, na razie jeszcze nie tak strasznie. Ale zawsze jak są zapowiadane wichury, to zwykle wyszumią się na zachodzie Polski i do nas już przychodza mocno osłabione;-)
Chociaż z drugiej strony przeżyłam już dwie trąby powietrzne, brrrr:hmm:

atol - gratki tv - a jaki?

reklama
Do góry