reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

aenye jak wyrwie to sama naprawiam
choc poprzedni laptop tak zdezelowal ze juz paru klawiszy nie dalo sie doczepic:baffled:

Pingwinku zdrowka!

Atol, Sugar gratki zakupowe:tak:

nic, lece do pracy,milego dnia

reklama
Oj, dużo zdrówka dla Pingwinka i Sary :tak::-(

U mnie wszyscy kaszlący ale tak od-katarowo, już co prawda dawno nie byłam ich osłuchać ale w nocy nie kaszlą więc raczej lajtowo. Pepe w żłobku bo generalnie jak Fiol, sam katar. Już na szczęście w żłobku dobrze zaaklimatyzowany, przyzwyczaił się i lubi znów chodzić.
Maćka już przestawiłam na całonocne spanie - 12 godzin śpi, potem godzinę gada zanim zglodnieje. Pepe już prawie ok - budzi się w nocy i trzeba chodzić do niego, ale nie przyłazi. Pewnie parę dni i przestanie się budzić, to znów ich razem skomasujemy w pokoju.

Fajne macie rozmiary TV :szok::-D
My cały czas filmy na 15'' lapie oglądamy ;P

Aenye - a propos naprawy laptopów polecam saraceni.pl w Gd. Osowa - diagnostyka za darmo i naprawiają a nie wymieniają na nowe części, myśmy naprawiali ostatnio bo nam wiatrak padł. Gratki spalnicze dla Maksia :-)

Atol. z tymi terminami zwolnień to są jakieś podobno wytyczne z NFZ - np. zapalenie płuc - 9 dni zwolnienia. Trochę beka na maksa. Nasza lekarka rodzinna jest jakaś normalna i wypisuje od razu dwa tygodnie ogólnie olewając dziwny NFZ, ale inni jakieś mają z tym problemy... Darkowi to i tak zwolnienie głównie do zwrotu podatku i chorobowego z ZUSu potrzebne, bo w pracy nikt mu nie każe niczego pokazywać, ale trochę ręce opadają...

zapisalam wlasnie dziewczyny do przedszkola, dzis ruszyl ten elektroniczny system w wawie, jeszcze musze do przedszkola pierwszego wyboru podjechac i podanie zawiezc, ale to mam czas do 8 kwietnia

u nas oficjalnie rekrutacja chwilowo wstrzymana "z powodu potencjalnego weta ustawy albo nie". nieoficjalnie wiadomo, że system elektronicznej rejestracji zamówiony na ten rok jest w wersji "bardzo wczesna beta" ;-);-)

jak dla mnie ten system jest o niebo lepszy od tego w zeszlym roku, ale nie wiem czy w kazdym wojewodztwie jest taki sam?

sugar gdzie zapisalas, na Ochocie? i do ilu?:-D

ja do 8:-p

nie wiecie jak to jest ze zwolnieniami lekarskimi? placa wtedy 80% czy jak?

reklama
Witam sie
Ja zapisałam do jednego :-p które mam dziesięc kroków od naszej klatki :-D w kapciach bede mogła chodzic ;-)
Duzo zdrówka dla Sary Pingwinkowej
U nas dzieci kaszla i smarkaja wiec siedzimy w domu ja cos czuje angine na horyzoncie u siebie :confused: i pogoda dupna nic sie nie chce ale w sumie niech bedzie taki poki z dziecmi w domu siedze jak by było słonka na ktore przez okna tylko mozna popatrzec to tez nie fajnie

Do góry