reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
następna w kolejności :cool2:

u nas z zabaw : malowanie , rysowanie , wycinanie , chociaż nie widzę u mojego dziecka plastyczno - artystycznego zacięcia ( pewnie ma to po mnie :sorry2: ) , ale brudzenie farbami sprawia radość , budowanie z klocków : pociągi i samoloty ( to jego konik ) , zabawy pacynkami ( jedne z ulubionych ) : takie tam dialogi sobie prowadzimy - ale i tak największą frajdę sprawia mu czytanie tzn. jak się mu czyta ) - jestem pełna podziwu ile z tego zapamiętuje ! Też liczy do 10 . I zna poniekąd "wierszyk o Aniołku " ( modlitwę ) i "pisenkę o Bozi " ( śpiewana wersja Zdrowaś Mario ) - bo codziennie wieczorem po przeczytanej już bajce i zgaszonym światełku , domaga się wierszy lub piosenek recytowanych z pamięci , to jak kiedyś skończyły mi się pomysły , to wpadłam na taki to oto pomysł ;-)

Sugar niezłe akcje lekarsko - pocztowe :dry:
u mnie problemu nie ma , bo sąsiad jest listonoszem i wracając do domu zabiera dla mnie wszystko co tam u nich zalega .

Właśnie Dita !!! Masz już wyniki ? Bo chyba Cie zaraz w pupę kopnę co by Cie zmobilizować !
O i Ciebie Nonka kopię ;-) tak na rozruch !

Pati grunt , ze chłopaki potrafią się sobą zająć i umilić sobie czas oczekiwania na niedospaną mamę ;-)

Kate nie fajnie troche :dry: , ale dobrze , że poza tym dobrze :tak:

Lucky :happy:

Dobra - widzę wiosnę , ale czemu tak koszmarnie wieje ?! Już pomijając fakt , że rozwichrzyło mi fryzurę - jest przez ten wiatr okrutnie zimno ! brrr :dry:

Ostatnia edycja:
nie, no mam wyniki, ale do kardiologa z tym pójdę chyba gdzieś w czerwcu, bo jeszcze musze zrobić echo serca które mam 21 kwietnia:baffled:
Nie znam się na tym, wyszło mi pare anomalii, głównie skurcze jakies nadkomorowe i jeszcze jakieś dodatkowe, nie wiem.

Fajne zabawy u nas tez podobnie plus zmywanie pranie mycie podłog odkuranie :-D:-D a i suger u nas zabawa w domek tez de best :tak: młody takie konstrukcje robi ze czacha dymi
Atol jak po fitnesie? co to za abt bom ciekawa
Dita trzymam kciuki co by dobrze wszystko było
Suger przepis poprosze na zupke
U mnie listonoszka dzwiga wszystko do mnie :-) ostatnio codziennie cos zamawiam gdzies i codziennie ma do mnie przesyłkę az mi szkoda kobietki ale wsumie za to płace
Aenya masz ty rozrabiaki w domu :)
Dzisiaj moj syn przeszedł sam siebie wiedziałam ze wstał łaził w koło cos tam nosił do nas do łózka szwedał w koncu chyba mu sie znudził bo kazał mi wstawac otwieram oczy patrze moje dziecko gołe ale mało tego bo wymalowane całe mazakami właczne z jajkami w pepku piekna kolorowa tecza barw normalnie mysle sobie o jaki artysta jak usiadłam na łózku to juz nie było do smiechu nasze kochane dziecko odrysowało swoich rodziców na przescieradle chyba dziesie razy no szok normalnie skad on ma takie pomysły

Aenye, Kamila, no sikam z waszych urwisów :-D

A ja mam sajgon, Maciek ma 39C gorączki. Fak, Piotrek w ogóle nie gorączkowy. W ogóle zero innych objawów (coś tam kaszlnie raz na 6 godzin ale taki kaszel że brzmi jakby się śliną zakrztusił; kataru nie ma, brzuch nie boli bo rozluźniony, gardło ok na moje oko...). Przechodzi po żelu na zęby - więc może ząb, ale zęba nie widać, dziąsła nawet nie zaczerwienione... no i jakaś wysoka ta gorączka. Może to trzydniówka? Ktoś miał przypadek taki i coś się wykluło? A propos "choroby" to zeszła noc do bani, ciągle się budził i po żelu dopiero spał, ale gorączki nie było, w dzień mu skoczyła od 37,5 o 9 rano do prawie 39C teraz.... :-(

A rozmowa o pracę super, przynajmniej jakaś merytoryczna a nie brednie w stylu "twoje wady i zalety". Gorzej że nie spełniam wymogów formalnych, ale pozwiedzałam chociaż ;-)

Kasia u nas mały miał kiedys pezez dwa dni tak ponad 39 stopni wyszły zeby wtedy chyba 5 a moze to trzydnióka?
Trzymam kciuki aby nie zadne scierwo
Fajnie ze rozmowa fajna nie fajnie ze nie spełniasz ich wymogów

I zapomniałam napisac mam juz okulary i ciesze sie jak głupia :-D

reklama
Do góry