sugarspunsister
matka polka superstar
nona przyjedz do mnie 
uwielbiam manke
ja dzisiaj mialam walke z systemem
wychodze ze znajoma o godz 14 z domu i widze awizo w skrzynce
wiec wkurzylam sie bo przeciez jestem caly czas w domu a domofon dziala
dwie klatki obok spotykam listonosza i pytam czy czasami nie byl u mnie przed chwila
a on ze nie, ze on tamtych klatek nieobsluguje ( what dafak??? mieszkamy w kamienicy zamknietej gdzie jest raptem 6 klatek po 5 mieszkan w jednej) i ze to jakis jego kolega
wiec pytam czy to taki a taki pan bo zawsze takowy u nas chodzi
a ten ze nie ze tamten jest zamieniony i jest inny
generalnie to sciemnil mnie frajer strasznie, bo sobie skojarzylam ze juz kiedys u mnie byl i teraz przestraszyl sie mnie i mojej znajomej , ja z grozna mina machajaca awizem...
jutro ide zrobic awanti na poczcie
potem jade na 18 40 do okulisty do kliniki pt enelmed gdzie jestesmy cala rodzina ubezpieczeni
korki na maksa wiec wpadlam tam o 18 45
dziunia dzwoni do lekarza a ten oznajmia ze mnie NIE PRZYJMIE!!
5 min spoznienia!!!
wkurzona na maks kaze sie prowadzic do kierowniczki
te lale w informacji to chyba jakies bezmozgie sa faktycznie" ona nic nie moze zrobic" a w pewnym momencie " nie bede z pania rozmawiac bo nie mam czasu"- wtedy sie juz we mnie na maksa zagotowalo
zrobilam dym, poszlam do kierownika
tam mowie ze jestem 5min spozniona, mam w domu 2 malych dzieci z opiekunka ;-), oko mnie szczypie i jak tak wogule mozna
nie wspominajac ze co miesiac place jakies chore pieniadze ze ta opieke
pani kierownik mnie przeprasza, mowi ze ten dr to starszy pan i te pe i te de i teraz maja zmiane systemu czy cos i ona mnie przeprasza, generalnie jakies brednie
w koncu dzwoni do balwana a ten cos miauczy ze mnie przyjmie jakos pozniej i mam generalnie siedziec i czekac
czy godz czy pol niewiadomo
generalnie odpuscilam
nie dziwie sie ze ludzie wpadaja w furie i robia masakry w takich miejscach
ale dawno sie tak nie wkurzylam

dita skoro nonek wytlumaczyl to ja sie nie odzywam juz :-)

uwielbiam manke

ja dzisiaj mialam walke z systemem

wychodze ze znajoma o godz 14 z domu i widze awizo w skrzynce
wiec wkurzylam sie bo przeciez jestem caly czas w domu a domofon dziala
dwie klatki obok spotykam listonosza i pytam czy czasami nie byl u mnie przed chwila
a on ze nie, ze on tamtych klatek nieobsluguje ( what dafak??? mieszkamy w kamienicy zamknietej gdzie jest raptem 6 klatek po 5 mieszkan w jednej) i ze to jakis jego kolega
wiec pytam czy to taki a taki pan bo zawsze takowy u nas chodzi
a ten ze nie ze tamten jest zamieniony i jest inny
generalnie to sciemnil mnie frajer strasznie, bo sobie skojarzylam ze juz kiedys u mnie byl i teraz przestraszyl sie mnie i mojej znajomej , ja z grozna mina machajaca awizem...
jutro ide zrobic awanti na poczcie
potem jade na 18 40 do okulisty do kliniki pt enelmed gdzie jestesmy cala rodzina ubezpieczeni
korki na maksa wiec wpadlam tam o 18 45
dziunia dzwoni do lekarza a ten oznajmia ze mnie NIE PRZYJMIE!!
5 min spoznienia!!!
wkurzona na maks kaze sie prowadzic do kierowniczki
te lale w informacji to chyba jakies bezmozgie sa faktycznie" ona nic nie moze zrobic" a w pewnym momencie " nie bede z pania rozmawiac bo nie mam czasu"- wtedy sie juz we mnie na maksa zagotowalo
zrobilam dym, poszlam do kierownika
tam mowie ze jestem 5min spozniona, mam w domu 2 malych dzieci z opiekunka ;-), oko mnie szczypie i jak tak wogule mozna
nie wspominajac ze co miesiac place jakies chore pieniadze ze ta opieke
pani kierownik mnie przeprasza, mowi ze ten dr to starszy pan i te pe i te de i teraz maja zmiane systemu czy cos i ona mnie przeprasza, generalnie jakies brednie
w koncu dzwoni do balwana a ten cos miauczy ze mnie przyjmie jakos pozniej i mam generalnie siedziec i czekac
czy godz czy pol niewiadomo
generalnie odpuscilam
nie dziwie sie ze ludzie wpadaja w furie i robia masakry w takich miejscach
ale dawno sie tak nie wkurzylam

dita skoro nonek wytlumaczyl to ja sie nie odzywam juz :-)