reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
gratki dla Mirel

Nasze mieszkaniowe referencje zalatwionewiec napewno odbieramy klucze w niedziele...hurrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa:)
musze jeszcze pozalatwiac pozwolenia na parkowanie i na zawieszenie talerza satelitarnego. Alez se ciesze:)

Maja - super!!!:tak:
To juz moge szukac samolotu na weekend?;-):-D
aenye - no właśnie, bo się napatrzysz, zapatrzysz, zatęsknisz...;-)

aaa - nażarłam sie naleśników ze szpinakiem, pękam;-) Codziennie zamawiamy do pracy obiad za 8 zeta, super sprawa, taki domowy obiadek, jak zjem takie coś do do wieczora nie jestem głodna. Gorzej za to z wagą...:dry:

Gratulacje dla Mirelki:tak::tak::tak:
no i dla Ciebie, CIOCIU:happy:

sto lat Agutka:-)
super Maju z mieszkaniem, kiedy można odwiedzić?;-)
Anitko kuruj się, kuruj

Dziękuję za życzenia:tak: licznik chodzi, ale nie czuję się staro ;-)
a co do starości to muszę koniecznie iść kupić farbę do włosów bo mi siwuchy wylazły na wierzch:-p

Anitka no co ty:szok:, może tak profilaktycznie połykaj trochę acardu, a ten lekarz coś Ci przepisał? a może związane jest to z tym zrzucaniem zbędnych kg, w sumie w bardzo krótkim czasie zrobił się z ciebie patyczek:sorry2:
No właśnie Dita a ty masz już wynik z tego Hotlera, może coś przegapiłam to napisz jeszcze raz:confused:

a jak dzisiaj chorowitki?

ja zdecydowałam się na homeopatię, daję małej ten Engystol, zobaczymy skoro nie zaszkodzi:confused:, to warto spróbować
A ja od rana mam meksyk, pobieranie krwi u Alicji znowu 4 osoby zaangażowane , ale się udało, a potem ten test potowy 3 osoby zaangażowane, i też sie udało, ale ile ona sie nastresowała i napłakała to :szok:

Kate, Dita ja właśnie też myślałam o laryngologu, bo ona często ma zatkany nosek, a ostatnio też łapie takie przeziębienia, a ten przerost 3 migdałka związany jest z wysiękami limfatycznymi i to może być to, ale jak dawałm jej te kropelki uodparniające, (co tam pisało o tej tarczycy i musiałm odstawić), to muszę przyzać że poprawę widziałm a na nich było napisane że na wysięki limfatyczne:tak:
Znowu jej zapodam te kropelki bo badania już zrobione, no i zobaczymy co dalej będzie, a do laryngologa to za jakiś czas bo obecnie na 100% nie da sie zbadać:baffled:
Aenye no to masz córkę;-)chrzestna matko:tak:Gratki

Agutka, wszystkiego naj naj !!! :-)

Współczuję przeżyć z małą - polecam pobieranie krwi z palca (nieustannie), może gdzieś u was robią, z Pepe przećwiczyłam i to jedyne gdzie on nawet sam ten palec daje do nakłucia i w ogóle NIC nie boli i nie protestuje. Z żyły była makabra...

Aenye, gratki ciotko!!! :-)

Ja się w przyszłym tygodniu wybiorę chyba do dentysty z młodocianym na wizytę adaptacyjną. Cały czas mam stresa, że zrobi moje dziecko jakieś "łama" sprzętom za 50 tys. ;-)

agutka sto lat

aenye gratuluje Mirel, dobrze trzymalam kciuki za latwy porod, co?

maja swietnie z nowym domkiem, dopisuje sie na liste chetnych na weekend;-)

co do dentysty, to poczekam az Helenie wyjda trojki, jeszcze nie ma

z hanka bylam z kolei jak nie miala wszystkich piatek i z kolei dentystka powieziala mi zebym przyszla jak beda wszystkie piatki:sorry2:

a teraz jakos mi sie nie chce, poczekam na Helene i razem je zapisze

reklama
hejo :-)

bylam wczoraj u Mirel, ta jakby nigdy nic wyglada! malenka slodka pyzulka, cala Amelka :-D oby charakterek inny ;-) caly czas spala poki co. maly pultasek, potem wrzuce fotke na galerie :-)
mala poki co bezimienna jednak, stwierdzili,ze Matylda nie pasuje ;-) nie wierze ;-) :-D

Masiek mial wczoraj najgorszy wypadek w swojej karierze. skakal przy krzesle, nagle stracil rownowage i jebs na podloge, na glowe, a krzeslo na niego,centralnie na buzke. masakra, malo zawalu nie dostalam. ten to jest wariat.
oczywiscie chwile pozniej znowu skakal przy tym pieprzonym krzesle!

poza tym nic nowego..oddajemy dzieci w walentynki i moze sie wyspie wreszcie..
i mam do was pytanie na opiece :-)

Do góry