reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
hej, babiszonki :-)
ja coraz czesciej nie mam dzieci, znikaja mi z oczu razem i brykaja nawet pol h, a z ich pokoju dobiegaja szalencze odglosy
Fiol nieraz ma lzy od smiechu, Masio tez ;-)
szok, jak cudnie sie bawia razem, w akuku, ganianego na czworaka, bieg przez plotki, nasladowanie Maska itp ;-)
a wspolna ich kapiel = pol godziny spokoju = cala lazienka w wodzie = szal cial i smiechu :-)
Roni, no i taka postawa git! moj mowi raczej niewyraznie, chyba ze cos powtarzamy kilka razy z rzedu, to w koncu poprawnie powie. ale nie wszystko naraz :-)
np -'kokoń' - pociag, 'jejec' - ksiezyc, 'piś' - pić, 'chooj' - fuj

milego dnia, dziolszki!
ja coraz czesciej nie mam dzieci, znikaja mi z oczu razem i brykaja nawet pol h, a z ich pokoju dobiegaja szalencze odglosy

szok, jak cudnie sie bawia razem, w akuku, ganianego na czworaka, bieg przez plotki, nasladowanie Maska itp ;-)
a wspolna ich kapiel = pol godziny spokoju = cala lazienka w wodzie = szal cial i smiechu :-)
Roni, no i taka postawa git! moj mowi raczej niewyraznie, chyba ze cos powtarzamy kilka razy z rzedu, to w koncu poprawnie powie. ale nie wszystko naraz :-)
np -'kokoń' - pociag, 'jejec' - ksiezyc, 'piś' - pić, 'chooj' - fuj

milego dnia, dziolszki!
..aenye
Mama grudniowa'06
a jeszcze chcialam powiedziec, ze bede chrzestna malej Matylki :-)
ktora jeszcze sie nie urodzila, ale termin miala na wczoraj
(corcia Mirelki ;-))
chociaz jeszcze nie wiadomo, czy zostanie Matylka ;-)

chociaz jeszcze nie wiadomo, czy zostanie Matylka ;-)
_anita__
grudniowa mamusia Mikusia
:-)
Roni absolutnie nie chciałam Cię wystraszyć ! To tak dla spokojności miało być
Przepraszam , jeżeli przestraszyłam . Myślałam , że jak ktoś kompetentny i doświadczony powie Ci , że jest ok i cierpliwości tylko Ci życzy , to się uspokoisz 
Motto na dziś : rzuć palenie , weź się za jedzenie
Dzięki Laski za dobre słowo !
Roni absolutnie nie chciałam Cię wystraszyć ! To tak dla spokojności miało być

Motto na dziś : rzuć palenie , weź się za jedzenie

Dzięki Laski za dobre słowo !
Ejo ejo...
Zamiast pisać doktorat ciągle czytam w necie o akwariach...
U mnie neologizmy kwitną ostatnio - "mama idzieła" zamiast poszła. Kombinuje młody z gramatyką ;-)
Dzisiejsza nocka dobrze zaczęła się już wieczorem - Pepe osikał przy przebieraniu całe łóżko (chyba testuje czy umie sikać na zawołanie). W nocy drugi dla odmiany się przesikał (jakoś za dużo zjadł wieczorem czy jak) a nad ranem zaplątał się w szczebelki i nie mógł wyplątać. Muszę skołować ochraniacz chyba.
Aenye - fajnie że będziesz chrzestną
Anita - niezłe motto
Z akcji langosz to mnie wczoraj wzięło na pączki... jeszcze ze 20 zostało.
Już nie wyrabiam z głodu, normalnie tabliczka czekolady to standard na dzień plus dwa obiady. Pepe aż tak nie ciągnął...

Zamiast pisać doktorat ciągle czytam w necie o akwariach...

U mnie neologizmy kwitną ostatnio - "mama idzieła" zamiast poszła. Kombinuje młody z gramatyką ;-)
Dzisiejsza nocka dobrze zaczęła się już wieczorem - Pepe osikał przy przebieraniu całe łóżko (chyba testuje czy umie sikać na zawołanie). W nocy drugi dla odmiany się przesikał (jakoś za dużo zjadł wieczorem czy jak) a nad ranem zaplątał się w szczebelki i nie mógł wyplątać. Muszę skołować ochraniacz chyba.
Aenye - fajnie że będziesz chrzestną

Anita - niezłe motto

Z akcji langosz to mnie wczoraj wzięło na pączki... jeszcze ze 20 zostało.

Już nie wyrabiam z głodu, normalnie tabliczka czekolady to standard na dzień plus dwa obiady. Pepe aż tak nie ciągnął...

sugarspunsister
matka polka superstar
pamietam, pamietam
very zajwiskowy
hehehe
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Sugar Ty sie nie smiej, moze Kate tez wpadla w oko jakas czesc Twojego ciala
a ja zachodze w glowe gdzie ten dekold pokazywalam, chyba ino na plazy
Kate blagalam niech Twoja sis wysle mi foto z pobierowa, nasze wspolne

Kate blagalam niech Twoja sis wysle mi foto z pobierowa, nasze wspolne
sugarspunsister
matka polka superstar
i co my teraz zrobimy???

kamila1983
Fanka BB :)
Witam sie
U nas noc masakra spałam od 5 do 7
moje dzieci mnie wykoncza jak jedno skonczyło to drogie zaczeło
i tak cała noc
teraz drze sie to starsze bo nie wyspane w dzien spac nie chciał zaraz udusze gnoma
sorki ze tak tylko o sobie ale chciałam sie poskarzyc na swoje potwory i ide je ujazmiać
U nas noc masakra spałam od 5 do 7

i tak cała noc

teraz drze sie to starsze bo nie wyspane w dzien spac nie chciał zaraz udusze gnoma
sorki ze tak tylko o sobie ale chciałam sie poskarzyc na swoje potwory i ide je ujazmiać
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
Mirelka chyba rodzi
normalnie siedze jak na szpilkach..
pojechali do szpitala w kazdym razie, byli tam juz rano bo jakies wodniste uplawy, bylo wsio ok, a teraz jakies krwawienia..
ja oczywiscie panikara, kazalam wszystko rzucic i jechac..
jaaaaaaaaa, alez sie nakrecilam, zupelnie jakbym sama miala rodzic!

pojechali do szpitala w kazdym razie, byli tam juz rano bo jakies wodniste uplawy, bylo wsio ok, a teraz jakies krwawienia..
ja oczywiscie panikara, kazalam wszystko rzucic i jechac..
jaaaaaaaaa, alez sie nakrecilam, zupelnie jakbym sama miala rodzic!