reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

no to trzymam kciuki za szybki porod

kamila skad ja znam takie akcje, szczesliwie u nas juz sie zakonczyly:sorry2:

a ja ma dzis mega zly nastroj, bez kija nie podchodz:baffled:

tak zupelnie bez powodu

reklama
hej kobiety
ja dzis po zaprowadzeniu Brunia do przedszkola wyrwalam sie na 2 h 'na miasto'
jesuu jak fajnie pobyc czasem samej:rofl2:
bez wozka w sklepie:-D bez oddechu meza na plecach:-D
Brunia dzis przeniesli do starszej grupy:-) na szczescie zna wiekszosc dzieciakow i opiekunki wiec bezproblemowo:tak:

Kasiu slicznie wygladasz:tak:
Nieistotna, ja tez sie 50 kremuje, ale zeby nie byc blada stosuje loreala taki krem brazujacy:tak:
Anitko nie pal;-)i zdrowka:tak:
Aenye 3 mam kciuki;-)

nic, lece kapac glona i jak zasnie pokatuje sie z cwiczeniami z dvd:rofl2:

nic, poki co sa w domu, niby czop. ale Mirel ma ciagle skurcze, wiec pewnie niedlugo zobaczymy malego Motylka :-)

zrobilam muffinki, zjadlam trzy i ide spac ;-)

Heloł, no właśnie jak Mirel?

Ja byłam wczoraj na USG piersi, co to mam dziwne guzki. Niestety cd to biopsja jednak. O tyle fajnie że mogę karmić, bo będzie pod kontrolą USG. :happy:

no o 6 bylam u niej, skurcze co 3 minuty, juz ciagle sie bujala i klela ;-)i obiecala,ze zadnego seksu do konca zycia :-D teraz nie odbieraja fonow, wiec chyba final...

jesu, normalnie jestem podniecona jak przed wlasnym porodem,matkoooo! moze jeszcze dzis zobaczymy Malenka :-)
kurcze, i tak bliziutko bedzie taki maly baczek! zeby mi tylko ochoty nie narobila ;-)

kurcze,no czekam na wiesci..

Pati dawaj znaki jak Mirel :tak: to i kciuki rzecz jasna trzymam mocno !

Kasia - biopsja nie brzmi ciekawie , ale na pewno wszystko dobrze będzie :tak:

Pojawiłam się w pracy , ale średnio chce mi się tu siedzieć , więc idę wypisać wniosek urlopowy i ewakuuje się do domu :-p

miłego dnia życzę :happy:

aaa i jeszcze jedno :

Agutka najlepsze życzenia urodzinowe ! mnóstwo szczęścia da Ciebie Słońce !
:happy:

Ostatnia edycja:
reklama
MAMY JA!!!!
9.27 3560 :-D

Mirel w 3h i bez najmniejszego naciecia, jeden szew :sorry2: :-D, a pierwsza miala cesarke.. farciara!!! :-)

Ostatnia edycja:
Do góry