reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Sie witam i ja. W pelnie urodzila sie Manka. Julka wiecznie sie darla przy pelni:baffled:. Od urodzenia.

Dziewczyny oglaszam konkurs na nazwe gabinetu kosmetycznego:-). Dzwonili do mnie niespodziewanie wczoraj, byc moze w marcu dostane sie na szkolenie i granty z unii:-p. Znow mam nakret na swoj gabinet:-p.

A co do grypy, nie polecam nikomu. Stary walczy od 3 dni z 40 stopniowa goraczka, ja leze od dwoch dni i nie mam sily palcem u nogi ruszyc, wsio boli. Ale nie mam goraczki. Julka odizolowana u dziadkow, Manki na razie nie chwyta, mam nadzieje, ze ja ominie.

Sugar dobre brykacze :-)

Salon u Nony:tak:

U nas Paweł wymyslił rurę do kibelka bezpośrednio i nikt nie trzyma rury:dry:
za to Natala wiesza pranie:-D

Kasu super z tymi targami:-)

he he tez chcialam napisac u nony

albo moze niezbyt odkrywcze skrety urody?

lisy pierwyj sort

wiecie jakie jest moje marzenie?

oprocz of kors objazdu USA z T.?

weekend w Londku sama bez T z dziewczynami plus mega gigant impra:-p

hejo
Jeju, dziewczyny, normalnie od razu zanim was przeczytałam pomyślałam cos o Nonie, hahaha:-D Nawet nie U NOny tylko sama Nona - fajnie;-):tak::-D

kate - czytasz czasem privy?:confused:;-)
atol - Londyn to tez moje marzenie, ale z dziewczynami i koniecznie samolotem, bo chce żeby zobaczyły jak to jest...ech....

czyzby postanowione ...nastepny zlo u mnie w londku???

Cosspac nie moge, glon w najlepsze chrapie a ja sie wlocze po domu.
POgoda pod psem brrrrrrrrr zimno i pada.

No ja też jestem za "Nona" :-)

Londek fajne miasto. Ja się tam czułam na maksa u siebie, nie wiem dlaczego. A do chlania lepsze Glasgow. Mówisz że jesteś z PL i chciałaś spróbować tego ich słynnego łyskacza i wszyscy ci stawiają :-p Oczywiście jak ktoś lubi rudą na myszach ;-)

Dziś już glony naprawione, spały grzecznie.
Była u nas Lilu, ta to dopiero już gada. Ogólnie jak czterolatek chyba. Super wyraźnie i już tak jakoś gramatycznie na maksa. Pepe przy niej jak lepeta ;-) I w ogóle jak śpiewa, już tak prawdziwie z melodią. Zachwyciłam się. Na pewno to te geny po ciotce ;-);-);-)

Aktualnie walczę z butelką i Maćkiem. Za cholerę nie chce z niej pić. Już trzeci dzień i nic... :dry:

Glasgow najbrzydsze miasto swiata za to w nocy dzieki oswietlonym mostom nabiera uroku...takie moje zdanie.

reklama
Do góry