reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Pati gratulacje dla Mirel i dla nienazwanej jeszcze dzidzi i dla Ciebie Ciociu :tak::happy:

Agutka dostałam na razie normoditrine ( czy jak tam to się pisze ) na obniżenie ciśnienia .
A i bez przesady z tym patyczkiem ;-) ale miło coś takiego usłyszeć :happy:

Dita , a Ty babo pracujesz ?? Przecież choraś !!

Maja gratulacje ! Cieszę się razem z Tobą :tak:

reklama
pracuję bo jestem sama, szef wczoraj na targach w Wawie, dziś gdzieś na Zamośc ruszył...
Ale bardzo dobrze się już czuję, ten antybiotyk mommentalnie postawił mnie na nogi.

Agutka - jeszcze nie mam wyniku.
A co do Anitki to się zgadzam, ja teżjak ze swoim serduchem poszłam, to pierwsze pytania od lekarza były na temat odchudzania, czy nie zbyt intensywnie itp.

Dzis kawusia z bb:-D

Piekne sloneczko swieci...a ja musze jechac skombinowac jakies kartony na przeprowadzke bo nasze zapasy sie skonczyly tudziez zamokly.

Wczoraj mily dzionek z Mariki chrzestna spedzilysmy. Pychotka jedzonko zrobilysmy, drinola wypilysmy plus pacerek z naszymi maluchami.

Agutka u nas engystol dziala daje tylko jak zakatarzona ale naprawde pomaga.Zdrowka zycze.

A co Luckymama??

Atol, no mi właśnie kazał przyjść z nawet nie do końca zębnym dzieckiem - z tym że ja do końca nie wiem ile Pep ma zębów, wydaje mi się że wszystkie, bo on mówił że czwórki na końcu niby wychodzą górne, a luk to mój Pepe nie posiada... no ale whatever. W każdym razie to bardziej żeby zobaczył co tam jest i kto to dentysta. Nie wiem czy da sobie nawet zajrzeć w te zęby, ale dentysta uważa że spoko nie szkodzi że nie da.

Mam dziś dwójkę w domu, bo Pepe w nocy jakąś masakrę odwalił. Charczał, miał jakieś odruchy wymiotne, pluł jakimiś glutami, a zero gorączki, kataru, kaszlu, nic. I dziś oczywiście mega zdrowy. W nocy w końcu daliśmy mu diphergan i padł i spał do rana, ale my nie bardzo :/ Oczywiście do 3 w nocy balował Pepe, od 3:30 do 5:30 Maciek... nie ma to jak zgrany zespół ;-) Dziś Pepe padł dopiero o 14, a Maciek od rana spał 10 min i siedzi i gada... a podobno dzieci potrzebują więcej snu niż dorośli... hm.. :dry:

Nasze ryby ciągle żyją... chyba specjalne odmiany hodowlane co wytrzymują warunki skrajnie niekorzystne ;-) nawet mamy już pierwsze sprzątanie za sobą. Uczestniczyłam jako trzymacz końcówki rury w wiadrze :-D

kochane siedze w pracy i was sledze:tak:
musze sie pochwalic ze jedziemy na Artists : Tattoo Jam 2009 (Skindeep Magazine) : Doncaster Racecourse, Doncaster
jejejejeje

Kasiu wspolczuje nocki, u mas tez tragedia
budzenie sie co godzine dwie, o 3 w nocy ryk o niewiadomo co pol godzinny:baffled:
mleko nie, przytulic sie nie
ledwo dzis wstalam o 8, a glon spal w najlepsze, musialam go obudzic zeby zaprowadzic do przedszkola:sorry2:

atol ja tez planuje wizyte zapoznawcza, coby pozniej nie bylo ryku

aenye GRATULACJE:-D:-D

agutka wszystkiego naj naj naj

wczoraj i dzisiaj byla pelnia
u mnie lunatykowanie pelna geba
oba mialay jakies jazdy

my dzisiaj mamy rocznice 4 lat, niezle jak na tyle atrakcji jakie razem przezylismy
zrobilam wielki talerz pakory i ledwo chodze
mielismy isc na jakas roantic kolacje ale sobie odpuscilismy na poczet weekendu

maja jak bede w koncu w londku dam znaka :tak:

aenye gratuluje nowej dziewczynki w rodzinie

Suger wszystkiego dobrego z okazji tej rocznicy waszej :tak: u nas jeszcze do 4 daleko :-D:-D
Agutka zaległe sto lat
Kasu fajnie ze jedziecie na chyba moge nazwac to targi artystyczne :-)
Aenya gratulacje dla cioci
Kasia współczuje nocki u nas tak samo zawsze jedno usnie drugie wstaje :-p duet
A koncówke rurki to u nas Filip trzyma :-)
A co u Kici ktos wie?

A mi dzisiaj tel padł tradycyjnie po roku w sobote mija rok zawsze tak mam :confused: jakies fatum normalnie
Jutro ide do serwisu mam nadzieje ze cos sie da z tym zrobic
No i jutro ide z Filipem do okulisty kontrolnie :-) przy okazji zalicze swoja wizyte bom juz slepa jak kret

ja zaszalalam i zapisalam sie do internisty, endokrynologa i okulisty

mile jest to ze mozna ladnie zapisac sie on line i nie czekac 2 miesiace w kolejce

Sugar i jeszcze 100 lat w szczesciu zycze.

Ja kocham pelnie...zawsze okna odslaniam coby mi w oczy ksiezyc swiecil.

reklama
Jak ja bym tak chciała suger nie czekac w kolejkach do lekarza :-D mam wizyte do lekarza od zył za 6 miesiecy :-D
Kiedys to hematologa chciałam sie umowic bo miałam cos z wezłami i uwaga kolejaka na rok czasu jak by to był rak to bym pewnie juz umarła :rofl2: normalnie kocham nasz a słuzbe zdrowia pomimo tego ze płace zus to i tak wiekszosc lekarzy z dziecmi zaliczami prywatnie

Do góry