reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ja nic ( choc czase geby dziewczynom;-)). Chodzi o moje regionalki.

Nieistotna azelaka masz? Ja mam klasyczny glikolowy Charmine Rose z tych profesjonalnych, ale ma gebe podrazniona, pewnie bede sie luszczyc przez tydzien.

Dziewczyny a co to za zmiany techniczne u nas sie pojawily? Jakies nowe znaczki, jakies okienka z iloscia odp.

Nona a jakiego masz filtra?
Twoj bylby dla mnie za mocny bo ja w sumie duzych problemow nie mam z cera :)

Ja tez nie mam jakis specjalnych problemow z cera. Tylko niestety po wszystkim ( krostka, ugryzienie komara) mam blizny i blizenki i na to wlasnie stosuje glikola. Zeby wyrownac kolorystyke, bo mam jeszcze przebarwienia sloneczne.
A filtr- bloker, najwiekszy jaki moze byc. Nie daj boze z tym na slonce. I duuuuzo nawilzac!

Ostatnia edycja:
Nona wiem ze z tym nie na slonce, zreszta ja wiecznie sie filtruje, przy kwasach i latem 50+fotostabilne
pytalam tylko z ciekwosci co ty masz
ja podobnie jak ty ino przebrawienia i delikatne zaskorniki

reklama
Do góry