reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

eloouuu
ale produkcja:-D ale dalam rade:-p
my bylismy na wyjezdzie u przyjaciol, bylo super. Agata i Karol maja 2miesieczna corcie, Brunio bal sie jak plakala i zanosil Agacie smoczek :-D:-D, pakowal sie do bujaczka mlodej a w pewnym momencie wsadzil soboie tego smoczka do dzioba- pierwszy raz w zyciu:-D
super ponosic taka kruszynke:tak:
co do bajek to ogladamy cbeebies, ulubiona bajka to in the night garden, Brunio rozpoznaje kazda postac, przepytywany kto jest kto bezblednie pokazuje:happy:
a ja sortuje nasze graty do przeprowadzki, polowe rzeczy wywalilabym za okno:baffled:

Majerana sto lat!!:-)

reklama
Dołączam do 100 latek dla Majerany :-):-):-):-) Niech zdrowo i wesoło rośnie, dostarczając rodzicom dalszych lat nieprzerwanej rozrywki ;-):-)

U nas Maciuś w nocy strzelił 9godzinny sen, po czym się obudził z powodu obsikania. Nie wierzę że trzeba kupić nowy rozmiar pampków. Potem spał i przesikał się drugi raz rano :baffled: Zobaczymy jak w dzień.
Piotruś już z lekka doszedł do siebie po szczepionce, dziś w końcu przespał noc. :happy2:

Marianko nasza kózko kochana sto lat sto lat:happy2: jej już 2 lata:rofl2: Zdrówka:happy2:

Gratuluję Wam domów, mieszkań, spotkań, spacerów i wszystkich przyjemnych rzeczy.

Witam wszystkie powrotne.

:-:)-:)-:)-( Tak się czuję. Buuuuuuuuuuuu.

Bry
Jesu u nas masakra już 3 dzień:-( D z powodu kaszlu rzyga wieczorem i w nocy jak kaszle to też rzyga:no:. Matylda z powodu zakatarzenia (lekarka przepisala nam na konczący sie juz, ale że zielony katar biodacynę - krople do oka jednak mialam wkrapiac 3*1 do nosa) no i jest potok glutów i ją tez przydusza. Nie śpi nigdzie indziej jak u siebie w wyrku i lipa wielka bo śpi prawie na siedząco i jej niewygodnie. I zaczęła niemiłosiernie kaszleć. Dałam jej znowu wapno i prawoślaz. Pulmex na klatke i plecki i olbas w nawilżaczu. Lucky w nocy sie budzi i mówi ze go pytki bolą.
...
No masakra. Juz nie wiem kiedy sie wyspie.
Na grobach wcale nie bylam. Nic.

hej, babki :-)

lucky
, nosz co za paskudne scierwa was dopadaja :-( ogromnie wspolczuje :-( cos okropnego..

kasia
, ja tez sikam z kaczek i wiewior ;-) i natchnelas mnie, w przyszla sobote, a moze i jakos w tygodniu, jak sie ulozy, jedziemy do parku oliwskiego!
a lampa zdanowic jest po prostu nie do opisania! uwielbiam pjetka i normalnie padne, jak go na zywo nie uslysze, hehe ;-)

MAJERANKO, NASZA ISKIERECZKO KOCHANA!!!
zebys zawsze ladowala na czterech lapkach :-) i duzo radosci, szczescia i zdrowka!

u nas Fiol dzis cos zaczal pokaslywac, nie wiem, ki szit..
poza tym nuda..

Lucky bidulki Twoje te Malutkie no i Ty kochana komandosko!!

Kasia_z wiewiórki mnie powaliły a lampa Zandowicz odrazu mi się skojarzyła z reklamą MAtysiak

STO LAT DLA NASZEJ PIERWSZEJ 2LETNIEJ KRUSZYNKI!!!!

my już w świnoujściu. SYf tytaj na mieszkaniu była jak nie wiem i od 8 latam i sprzątam. Mapeciarnia cos pokasłuje ale nie jest najgorzej!

Dziewczyny gaduly jestescie.Az mi sie lezka w oku zakrecila ... ja pisalam wczesniej na maluchach tez bylysmy rozgadanym watkiem i to 2006 roku najbardziej mielismy 4 razy tyle stron co styczen ale nietstety nasz grupa sie rozleciala.Zrobila sie zadyma i wszystko sie rozpadlo.Bylam z tymi dziewczynami bardzo zzyta .Was jeszcze nie znam na tyle ale juz was bardzo lubie-super babki jestescie i mam nadzieje ze nie przeszkadza wam moja doczepka do was?

Luky biedne twe maluchy.Zdrowka zycze.

Dobra narazie uciekam bo mnie chlop z domu eksmituje jak obiadu nie zrobie :no:

W dniu, takim jak dziś,
życzę Ci Marianno:)

Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się
do Ciebie świat cały.
By nigdy nie było
porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny
co rozwiewa smutki.

Lucky Ty to sie masz bidulko...duzo zdrowka dla calej rodzinki zycze i trzymaj
sie.

Kasia hehe lampa zdanowic... boskie:-D:-D

Kasu udanego pakowania zycze...wiec co czujesz bo my milion razy sie przeprowadzalismy i za kazdym razem ten sam problem ktory TY masz. Polecam wyrzucic ta polowe za okna...i tak pewnie sie nie przyda.Ale ja tez mam nawyk chomikowania:-( i wiem jak ciezko to zrbic.

Nieistotna;-):-D:-D;-)

Nona hehe niezla Marianka.Pyza tez lubi piwko ale nie az tak zeby o to awanture robic;-):-D

reklama
STO LAT, STO LAT DLA MAJERANY!!!

Lucky współczuję... szkoda, że tak daleko mieszkasz, bo bym tam wpadła Ci pomóc. Mi czasem ciężko samej z dwójką okruchów a co dopiero Ty, podziwiam!

squo masz przepiekny dom :tak:

kasia_z słodziak z Twojego Piotrusia, superasnie mówi. U nas Maja każe sobie rysować misie i ciagle mówi, że jej się nie podoba :-D:-D:-D a sama jakies bazgroły marze i mówi, ze to mama, Michałek, misiu balon itp.

Coś chciałam jeszcze wczoraj napisać, ale wieczorami trace sygnał neta buuu no a teraz już nie pamiętam

Misiek w nocy co 2h budzi sie na jedzenie :szok: i zjada po 180ml mleka z kleikiem ryżowym, juz nie wiem ile powinnam mu dawac, żeby się najadał... moze to przez zeby? dziąsełka górne i dolne spuchnięte na maxa

ide puścić pranie, bo niedługo nie będzie się dało wejść do łazienki :-p

Do góry