reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

a my wróciliśmy od teściów. Filip zasnął w drodze powrotnej.
A ja coś nie czuje sie najlepiej... Chciałam o coś zapytać ale powiecie że schizuję.. wiec dam sobie na luz:zawstydzona/y:
ide poleżeć

reklama
Kinga pytaj!

U nas Maja nie ogląda bajek, bo nie lubi, jedynie reklamy ją fascynują no i wczoraj pierwszy raz wpatrywała sie z zainteresowaniem w "stalowe magnolie" (pewnie okulary jej się podobały)

teraz ma faze na lalkę baby born, którą nazwała Grzesiu, na cześć kolegi mojego brata. Karmi Grzesia cycusiem (Michałka tez chciała swoim cyckiem karmić :-D:-D:-D:-D) wczoraj otworzyła sobie szafe, wygrzebała laktator i ostro mleko chciala sobie odciągać :-D no a Grzesia traktuje jak swoje dziecko, takimi fajnymi tekstami do niego sypie, ze ja moglabym sie od niej uczyć ;-)
nie lubi jak sie jej bajki czyta, zabiera książeczki, pokazuje obrazek i sie pyta 'co to jest' i tak po 30 razy. Byłam dziś z dzieciarnią pół dnia na spacerku bo taka fajniuchna pogoda że az się lepiej poczułam (wczoraj się nawet z piżamy nie przebrałam bo mi się nie chciało) ogarnełam chałpke i czekam az rodzice wrócą. Maja bez mojej mamy zupełnie inne dziecko, Misio grzeczny jak zawsze tylko dziąselka ma strasznie spuchnięte, biedactwo moje.

Pingwinek ale Mercunia ma śliczne włosy tak ich dużo, atol Twoje dziewczyny to samo, normalnbie sie napatrzeć nie mogę :tak:

Agnieszka znam ten ból ja z moim W jak na zakupy chodziłam to ZAWSZe kupiłam conajmniej o rozmiar za duże spodnie bo przymiezyć nie było jak bo mi Majkę do przymierzalni zawsze wciskał także zakupy z facetami to nie dla mnie. Chociaż odkąd mam dzieci to moje zakupy zewszły na dalszy plan, jakoś wolę kupić coś im a jak już jestem w tesco gdzie jest cherokee to już jakby mnie nie było... niewazne ile mam pieniędzy zawsze wszytsko wydam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

squo witaj :-) śliczny domek

ok napiszę, najwyżej się pośmiejecie ze mnie :-p;-)
no więc tak; kłócie w podbrzuszu i delikatne bóle, trudność w wciągnięciu brzucha na maksa ponieważ czuję opór, częste siusianie i zawroty głowy zwłaszcza w pracy.
No i sama powiedz że tez byś się zastanawiała no nie? :sorry2:

cosmo fajnie że tak miło dzionek wam zleciał:happy2:

Wkleilam fotki domu na watku zdjeciowym -zapraszam:tak:

Agutka maja zdrowka zycze

Kinga nad czym tu dumac w tych czasach...testa kup sikacza i wyjdzie...najwyzej powtorzysz.

Cosmo moj Kaspian jako krysztalek malo gada ale tez boki zrywamy.Pomysl z laktatorem super-nobel sie nalezy a od ciotki buziol.

squo zdjęcia widziałam, super dom! :tak: zazdroszczę.
dziś nie mam możliwości kupienia testu. Jutro po pracy tym się zajmę. i bede wiedziała..

Kinga... shizy:tak:, że niby co miało by ci cisnąć na ten pęcherz:happy:, to takie realne podejście ,...... ale oczywiście trzymam kciuki za dwie ogromne różowiutkie krechy ....buziam mocno:tak:

Cosmo genialna jest, a ten tekst z Babą Jagą zabójczy:tak::-D

squomage dziękuję oby szybko przeszło:baffled:

ech home sweet home;-)
Glonisko dalej chore, kasze i chrypi, kurna mać.

A propos kurna mać czy innej łaciny, nie wolno nam teraz czegoś takiego na głos powiedziec bo jest natychmiast powtarzane;-):-D

AAa - i moje młodsze nie ogląda bajek. W ogóle. Nie interesuje ją tv, jedyna bajka na którą zawiesi wzrok na dłuzej niż 5 min to świnka peppa;-)

reklama
Kinia ja też 3 mam kciukasy za dwie czerwone wyrazne krechy i koniecznie daj znaż czy już zaciążyłaś:-)pozdrawiam i buziaki dla Filipka

A u nas wieczorek mija,mężulek ogląda wyścig a Alan biega i ciągle mu przeszkadza hihi a mi się śmiać z nich chce hihi:-)
buziaki

Do góry