reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

hej dziewczynki ;))

ja w tym roku niestety za bardzo po cmentarzach nie pochodzilam, wczoraj ogarnialam domek troszke, dzisiaj od rana mylam okna i powyciagalam sprzety z szafek kuchennych i spakowalam, pozniej bylismy na obiadku u moich rodzicow, zostawilismy u nich Agatke a sami pojechalismy do castoramy kupic płytki do kuchni i pprzedpokoju, ech tyle sie wszystkiego nazbieralo przez dwa lata nawet czlowiek nie pomyslalby ;))

MAja wyprowadzamy sie bo umowilismy sie z wlascicielka ze jak znajdzie kupca na mieszkanie to sie wyprowadzimy na poczatku listopada, ona chciala juz w zeszlym roku sprzedawac ale sie wstrzymala do teraz, byla dla nas super ok wiec stwierdzilismy ze to nie problem sie wyprowadzic na chwile do rodzicow, nasze graty zlozymy u mojej sis w piwnicy a do rodzicow tylko ciuchy bierzemy i sie jakos przemeczymy przez miesiac p, poltora

u nas Agatka w kocnu sie rozgadala, w sumie nie puszcze jakis mega smiesznych tekstow, ale gada z takim smiesznym akcentem ;)))

Squo super domek, gratulacje :tak:

Kinga zycze zeby wyszly dwie krechy, skoro tak bardzo chcecie tego dziecka ;)

Ech i jutro znow do pracy, ale juz za tydzien wolny pon i wtorek wiec znow bedzie krotszy tydzien ;)

reklama
Hej hej, zdrówka wszystkim chorym. My też chorzy. Na katar jak zawsze :-p Jedno dobre, że leków nie trzeba kupować za bardzo. Mnie też już niestety łapie, blee. oby szybko przeszło.

Z bajek u nas zero, bo nie mamy tv, mały nie ogląda. Z zabaw obsesja na punkcie lamp. Włączanie i wyłączanie lamp to zabawa na godzinę (Nieistotna, sam się bawi - tylko mu krzesło dać żeby włącznika sięgnął :-D). Nauczył się rysować lampy (Ikea - 2,99zł - takie okrągłe - rysuje kółko i kabel do sufitu i sufit jako kreskę). Poza tym na hasło jak się Piotruś nazywa jest: Pjetuś (już nie Pepe od paru dni ;-)) Zdanowic, Maciuś Zdanowic i Lampa Zdanowic tes! :-D

Byliśmy wczoraj i dziś w parku - kaczki przeżarte pływają w powodzi chlebów, wiewióry z trudem przeciskają się przez zwały fistaszków... widać że hipermarkety zamknęli ;-)

zieki za pochwaly.
Agaton tez u mamy 2 miechy mieszkalam teraz po sprzedazy mieszkania-ciasno ale sie przewaletowalo z walizka ciuchow.A gdzie bedziecie potem mieszkac,co sobie szykujecie?

KasiuZ gratulacje z okazji narodzin synka-spoznione z braku dostepu do netu ale szczere-niechaj zdrowo rosnie.

Kinga ja rowniez kciuki zaciskam.

Moja Palcia dzis w kinie pojadla naczos i cola zapila teraz zdycha.Niedobrze jej-biedna ta moja dziewczyna.Serce mi sie kroi jak patrze jak sie meczy no cuz ja ostrzegalam -wybrala inne doswiadczenie i spija zen smietanke.:no:

Wrzuce wam jutro przepis na pyszna duszenine cieleca z intensywnym sosikiem.Pychotka.
Dobranoc

squo wlasnie odebralismy mieszkanie i musimy je urzadzic ;))
dziewczyny a ja dzis zwariowalam wlasnie gotuje makaron i zrobilam sobie sos carbonarra na boczku, smietanie i zoltku ;))) wiem, wiem to zbrodnia o tej porze ale nie moglam sie powstrzymac ;)

O kurcze widze, ze tu ruch ze ho ho! Teraz nie zdarze wszystkiego przeczytac.
Squo masz sliczny domek, bardzo mi sie podoba. Napisz mi prosze, co macie polozone miedzy syfitem a sciana? To jakies listwy? Przepraszam, ze tu pisze, ze zawiesil mi sie watek ze zdjeciami. Pol godziny sie odpalaly:cool:.

Dita ja to nie moge sie napatrzec na Natalkowe oczka. Utopic sie w nich mozna. Ala taka powazna juz panna.

Kasia sikam z wiewior i kaczuch. U nas tez sie lampa uwielbia bbawic.

Dzis u nas taka akcja, jestesmy u Kate. Pijemy piwko, przychodzi Majerana i chce piwa. matka wyrodna nie chce dac. Skonczylo sie na tym,ze Majerana w awanturze zaczela krzyczec- Mama dawaj to piwo!!! Szybko dopilam ze szklanki i dalam jej pusta. Ta podeszla do stolu, siegnela po puszke i sama sobie nalala. Resztka na szczescie, ale byla niezla wojna zeby jej zabrac. Pawel nalal jej do takiej samej szklanki soku, ale oczywiscie olala. Alkoholiczka jedna.

Witam

Widze ze mamy juz jednego dwulatka.
Majeranko wszystkiego najlepszego od ciotki i jej rodzinki.Buziolki.:-)

Nonek Ta listewka to gzyms kartonowo -gipsowy produkuje to firma lafarge i nie jest to sztukateria.Dziekuje za pochwale.

Ja tez mam problemy na watek zdjeciowy sie dostac tzn co kolwiek poogladac bo nat wolny mega i mi sie wczoraj pol godziny wczytywalo a zdjecia nawet do polowy sie nie otworzyly takze nawet tych co wkleilam nie widze.Takze nie gniewajcie sie ze nie chwale zdjatek ale ja po prostu ich nie widze.

reklama
Witam
U nas jest ok,mąz w pracy ja piję waśnie kawkę za raz zrobię śniadanko potem muszę oarnąć domek i wychodzimy na zakupy bez męża oczywisćie hihi:-)Pewnie będziecie się ze mnie śmiały ale ja mam już zajawkę na świąteczne zakupy,lubię świecidełka,choineczki itd.może zaczne rozglądać się po woli za prezentami.Już tak zhizuję bo na święta będziemy tu sami więc może bardziej to przeżywam.
pozdrawiam

Do góry