reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

A my juz po zakupach i oczywiście nic sobie nie kupiłam bo nic nie znalazłam ciekawego,poza tym na zakupy wybrałam się z moim M ale oczywiście z nim to jak z dzieckiem tam nie wejdzie,a pyta się po co to ogladądz a to Ci nie pasuje itd.dlatego wybiorę się sama z dzieckiem w tygodniu i pochodze sobie po kilku sklepach a nie tak jak dziś zabrał mnie do jednego...cholera by mnie wzieła brrrr...i z facetami...

a tak poza tym to dziś będziemy z M uszczelniać okna bo okazało się że są nieszczelne....chociaż nudę zabiję.

reklama
WITAJCIE KOCHANE
U nas na dzien dzisiejszy kroluja bajki:Teletubisie,Poko, poza tym wszystkie teledyski i teleturniej "Jaka to melodia" Moje dziecie Spiewa,tanczy recytuje i ciagle maluje.Super sie sprawdza tablica na stelarzu,podobnie jak u Aenye puzle ze zwierzatkami,oraz zajmowanie sie lala jak mama dzidzia,wlacznie z podciaganiem bluzki i karmieniem jej piersia :-D:-D:-D

Hehehehehe, sikam Pingwinek:-D:-D:-D

melduję się i witam,
dzieńu nas paskudny jednak, ciepło, ale słońca ZERO
czekamy na Nonków:-)

biedne wsie chorowitki, mocno przytulam i wyganiam choróbska
u nas, tfu-tfu, dzieci zdrowe /poza Asi lambliami - niedługo II dawka leków/
Asia ma chłopaka:happy: podobno najlepsza partia w szkole:dry: hehehe

u nas też Nata tańczy (te, co widziały - wiedzą), gada, śpiewa, mówi wierszyki, dużo powtarza, bawi się lalą jak dzieckiem i też śpiewa "aaaa pij koanie...."
bajki lubi na chwilkę - Rupert, świnka Pepa, mis w domu, pies czerwony,...
a tak, to tylko "czytu i czytu", "pisiu, pisiu..."

Kasu super okuarki /doczytałam:sorry2:/
Agaton fajne mieszkanko

współczuję kłótni i fochów

no i co tam jeszcze?

hehe Pingwinku u nas też króluje Poko maly wola Popo Popo
i razem z nim jezdzi paluszkiem po ekranie :)
a tak w ogole to witaj :)

Sara bylam pewna ze odpisalam Ci na sms, kurna dopiero teraz zauwazylam ze nie, jedzie sie 2-3godz, cena 20-30zl zalezy na co sie przesiadasz? a czemu pytasz :happy2::rofl2:

a ja dzis ulepilam aniolka z gliny

u nas ogladaja bajki tylko wieczorem godzina poltorej, wiec rupert, fifi, bolek i lolek i clifford

poza tym uwielbiaja scooby doo, ale potem Hanka ma zle sny, mimo ze twierdzi ze nie boi sie potworow...

my po wizycie na cmentarzu, a potem centrum handlowe, musielismy zrobic zakupy spozywcze, no i czapke dla Heleny, przy okazji jeszcze rozne niekoniecznie potrzebne rzeczy :) i tak zamiast nad morzem spedzilismy czas w sklepach he he

pogoda w miare ok, teraz sloneczko wyszlo, ale jakos chlodno, a dziewczyny chore to nie bede z nimi juz wychodzic, szkoda

zaraz obiadek

dita dzieki za info, bioaron dawalam tylko Hance, ale jak lekarz ci przepisal dla Nat to i Helenie bede dawac

:dry:Hihi i po spacerku.Nie obylo sie bez doswiadczenia upadku i rozbicia glowki.Biegl na prostej drodze i bam krew sie lala i placz byl nie z tej ziemi a tu mamusia wyciagnela plasterek z Kubusiem puchatkiem i placz sie w smiech zmienil.

Zygzak to glowny bochater filmu Auta.Takze takie autko i zapewniam da sie tym bawic i wolac bua bua bua.

Moj Kaspek tanczy ale tylko do metalowych kawalkow reszta mu sie podoba ale wedlug niego do tanca to to sie nienadaje chyba ze u mamy na raczkach.

Aga skad ja to znam.......?

Fotki cykalam moze wieczoram uda mi sie je zrzucic to sie pochwale mym szczesliwym domkiem.

Ja dzis caly dzien zawinieta w koc popijam rumianek. Kurcze nic nie mam og pecherza a mam nawrot. uz wczoraj bylo ok a dzis znow ze zdwojona sila.

Ale jest tego plus bo przynajmniej rzeczy na ebaya powystawiam.

Hehe moja Marika tanczy najchetniej przy Night Wish:)
Uwielbia czytac(udawac) i jak ja jej czytam.
Pisu pisu tez robi.

Aenye kurcze z ta ramka to juz nie bardzo pamietam. Chyba szukalismy z troszke wiekszym ekranem i z wbudowana choc odrobina pamieci. Te z pamiecia wtedy byly duzo drozsze ale teraz ceny spadly. Ta ktora kupilismy miala kilka nalkladek zeby kolor plastiku mozna bylo zmienic.
Z tego co wiem to wszystkie odtwarzaja zdjecia, filmy, muzyke.

Co do odwiedzania rodzinki caly dzien to chetnie bym sie z Toba zamienila:tak:

Squo straszna ta krew...ale dobrze ze nic powaznego sie nie stalo.

Pingwinku u nas to samo z lala oprocz karmienia piersia hehe za to czasem mnie kaze lale karmic wlasnie piersia i sama podlacza sie coby cycunia buzka dotknac.:szok:

Telewizji prawie nie ogladamy...bajki ostatnio wlaczone w spialni na gorze i jak Marika ma ochote to idzie ogladac ale nie za dlugo...sama nie chce. Zreszta mam problem jakie bajki jej wlaczac bo ona wszystko strasznie przezywa...byle krzyki w bajce i przybiega i mowi' bozie mamuska pan oj oj'i zatyka buzie.

Moj tez sie wczuwa w bajki, i niestety bardzo lubi, ale staramy sie dozowac z zdrowym rozsadkiem

Maja trzeba bylo kupic sobie jakies leki na pecherz, mi zawsze pomagaly

Ostatnia edycja:
u nas bajki rano tak z 30 min, potem na pewno u babci ogląda z 1h, a potem tylko dobranocka, ograniczyła bym z chęcią ale sie nie da bo babcia i tak jej włącza chociaż mówie żeby tego nie robiła..... chociaż dobre to że lubi takie edukacyjne, takie typu "owocowe ludki" itp jej nie wciągają:-p

strasznie dużo napisałyście:tak:, poczytałam jestem na bieżąco;-)

a ja nadal chora, jakiś lewy ten antybiotyk, idę do lekarza w pn po zwolnienie bo inaczej się z tego nie wkaraskam jak będę do pracy chodziła , bo u nas duże pomieszczenie ciepło bardzo i non stop otwieranie okna i przeciągi:-(

Buziaczki dla chorowitków, oby nam szybko przeszło:baffled:

reklama
squomage - pewnie mogę być Aga:-p
U nas już po obiedzie teraz odpoczywamy i się nudzimy bo co tu robić w taką paskudną pogodę? wymyśleliśmy zabawy rodzinne i jest super a tak poza tym to uszczelniliśmy jedno okno bo na pozostałe zabrakło materiału.

Do góry