kate - nie wiem, kiedy straciłaś wątek, generalnie to sie nic ważnego nie działo.I dla
kamili tyż;-)
sa_raa - wielki come back;-)
cosmo - ciagle pod górę ze wszystkim
lucky - tęskni,jak zawsze za T, dzielnie walczy z trzema potworami, na razie jak zawsze 3:0 dla niej;-)
roni - jak w ns:-(, poza tym po staremu
iza78 - nowa od dawna podczytująca nas bb-mama;-)Kupiła zmywarkę;-)Chwała dla wynalazcy zmywarek;-)
aenye - huknęła autem o betonowe kwietniki. Kwietniki przeżyły;-)Auto do drobnego zaleczenia;-)Doczekała się drzwi;-)
atol - waha się na co wydać oszczędnosci - na remont apteki czy na remont Gdyni. Ja proponuje Gdynię jednakowoż
kasu - ma nowe rewelka okulary, parę stron wcześniej wstawiła zdjęcie. Musi się przeprowadzić ze względu na grzyba w mieszkaniu
agaton - odebrała mieszkanie. Nowe. Fajne. W mieszkaniu czekał na nich szampan - super gest od wykonawcy
agutka - chora:-( (tulę;-). I w dupsko leję;-))
sugar - jak pare postów wcześniej wspominiała - ma idealne dzieci;-)(po prostu ja je kocham za to!!!) Jak to mówi moje dizecię ,,toskę" (troszkę) pobyt u rodziców wychodzi jej bokiem - będzie powrót do wawy;-)
anita - trzyma się jak może dzielna śliczna pociecha nasza (Istebna mi się przypomniała). Ja trzymam za nia kciuki
maja - hit zrobił cytat z wypowiedzi Mariki ,,jak mas utel to klikaj!"
kasia_z - jak zwykle full optymizm
nonek - chiba to kate wie o niej więcej;-)
agnieszka.kk - po ślubie, już na wyspach.
kicia - nareszcie wstawiła zdjęcia domku - są na ,, remonty"
kinga - po staremu
Chiba tile ,
A u nas burza właśnie jest