reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Roni nie płakulaj :-(

Sara z racji braku kasy nie ma szans na wycieczki :-(

Aenye Sugar aż zazdrość mnie bierze jak czytam o milości braterskiej i bratersko-siostrzanej :-) Prosze ucalujcie dzieci ode mnie! :-)

Anitko moj ostatnio tez mial taki wypadkowy dzien, spadl z roweru, krew z peknietych ust, a potem znow na rower i znow gleba ech :)

Ditka zdrowia zycze Natalce, duzo duzo zdrowia

Roni smutki i doły precz, pcieszam i ściskam
Anitka no to musiało boleć, a pewnie Ty cała w nerwach byłaś ... ojoj współczuję, buzaczki dla Was
Ditka za parę dni będzie jak nowa, ja też nienawidzę tych syfiastych chorób, pisałam Ci że przewidziałaś mój come back choroby. Buziaki dla Nat, oby szybko przeszło. A jak Wasze uczuleniowe sprawy...a może to nie uczulenie:baffled:
Nieistotna dobre z tą zmianą otoczenia dla Filipka, oczywiście jestem za. Alicja jak miała w piaskownicy " zabójcze " koleżanki to też zmieniłam piaskownicę na inną gdzie dało się przetrwać bez sypania piachem po oczach

U nas też Alicja kaszle jak z pod ziemi:-(....
a ja miałam z rana przejście z moją mam, za miksowanie Alicji posiłków.... normalnie nie moze pojąć że ona jest już za duża na takie papy.....:crazy:,

Ostatnia edycja:
Dziekuję za powitania i w ogóle za miłe przyjecie na grudniówkach ;-)

Ja dziś byłam na basenie w Krośnie drugi raz. Szłam z duszą na ramieniu bo przed 16-tą przychodzą tam szkoły, ostatnio akurat podjechał autobus z dzieciarnią. W sumie potem była im wdzięczna bo nauczyły mnie obsługi basenowych szafek i suszarek:tak: No, ale dziś wchodzę na basen a tam parę osób tylko, w dodatku całkowite rozleniwienie i w jacuzzi woleli siedzieć niż pływać. Tak, że momentami miałam basen tylko dla siebie:happy: i fajno...

A w ogóle to pojechaliśmy kupić zmywarkę, chyba Dita niedawno też kupowała? Nic nie wiem jakie tam są bajery, ale ważne, że będzie mnie wyręczać, jak dla mnie mogłaby też prasować ;-)

Moje dziecko starsze się samo bawi ...cud prawie. Nie ładuje mi się na kolana, nie ciągnie mnie do kuchni, nie każe rysować pająków no i nie robi nic złego. Jest strasznie uzalezniona od mojego towarzystwa, jak idę do łazienki na chwilę to przynosi tam swoje zabawki. Żeby się tak zajęła wiecej braciszkiem to nie..

tyle wieści od nas

ejo ejo

Nat już dużo lepiej, jeszcze głos ma zachrypnięty, kaszel szczekający też trochę, ale juz ok. Antybiotyk zadziałał. Noc była nieprzespana - ale to dlatego że Nat dostawszy nurofen rozbudziła się o 22 wieczorem (a poszła spać zagorączkowana bida o 20) i buszowała po sypialni rozbudzona do 2:blink: Charczało jej trochę ale dała rade - inhalacje działają cuda:tak:

My dziś w Obi kupiliśmy drzwi wejściowe,zaraz sie na wątek ,,remonty" przeniose;-)

Zaraz moze sklecę jakieś streszczenie dla kate;-)

kate - nie wiem, kiedy straciłaś wątek, generalnie to sie nic ważnego nie działo.I dla kamili tyż;-)

sa_raa
- wielki come back;-)
cosmo - ciagle pod górę ze wszystkim
lucky - tęskni,jak zawsze za T, dzielnie walczy z trzema potworami, na razie jak zawsze 3:0 dla niej;-)
roni - jak w ns:-(, poza tym po staremu
iza78 - nowa od dawna podczytująca nas bb-mama;-)Kupiła zmywarkę;-)Chwała dla wynalazcy zmywarek;-):-D
aenye - huknęła autem o betonowe kwietniki. Kwietniki przeżyły;-)Auto do drobnego zaleczenia;-)Doczekała się drzwi;-)
atol - waha się na co wydać oszczędnosci - na remont apteki czy na remont Gdyni. Ja proponuje Gdynię jednakowoż:tak:
kasu - ma nowe rewelka okulary, parę stron wcześniej wstawiła zdjęcie. Musi się przeprowadzić ze względu na grzyba w mieszkaniu:baffled:
agaton - odebrała mieszkanie. Nowe. Fajne. W mieszkaniu czekał na nich szampan - super gest od wykonawcy:tak:
agutka - chora:-( (tulę;-). I w dupsko leję;-))
sugar - jak pare postów wcześniej wspominiała - ma idealne dzieci;-)(po prostu ja je kocham za to!!!) Jak to mówi moje dizecię ,,toskę" (troszkę) pobyt u rodziców wychodzi jej bokiem - będzie powrót do wawy;-)
anita - trzyma się jak może dzielna śliczna pociecha nasza (Istebna mi się przypomniała). Ja trzymam za nia kciuki:tak:
maja - hit zrobił cytat z wypowiedzi Mariki ,,jak mas utel to klikaj!" :-D:-D:-D
kasia_z - jak zwykle full optymizm:tak:
nonek - chiba to kate wie o niej więcej;-)
agnieszka.kk - po ślubie, już na wyspach.
kicia - nareszcie wstawiła zdjęcia domku - są na ,, remonty"
kinga - po staremu :cool2:

Chiba tile ,

A u nas burza właśnie jest:blink::blink::blink:

reklama
Do góry