reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Dzieki Sugar ... pomysle .
Ale raczej nic bo sama zaraz lece i tesciowie na poczatku grudnia przylatuja.
Jakby co to dam znac.

A w styczni...jak njabardziej zapraszam:)

hejo :-)

dziekuje, dziewczynki, za pocieszenie! moj men cudny, tylko na poczatku sie mocno wku.rwil, potem zartowal troche ze mnie, ale potem juz mnie pocieszal, smial sie z tego i w ogole lajcik.
co prawda pewnie troche to bedzie kosztowalo, przy najblizszej okazji pojedzie z niunia do lakiernika i sie okaze, co i jak.

sugar, super sie bawia twoje maluchy :-) moj ma to samo, uwielbia brata, Masio juz mobilny i sam idzie do Filipka do pokoju, a ten az piszczy z radosci :-) swietnie sie bawia, chociaz nie powiem, nieraz Fiol nie pozwoli mu sie czyms pobawic, ale to rzadko, zwykle, jak ma swoj plan jakis, w ktorym Masio mu przeszkadza ;-)
a tak to tez dzieli sie z maluchem zarciem (uoraju, Maksi jadl juz paluszka troche, krakersa, herbatnika :szok: dobrze, ze gluten teraz szybciej trza wprowadzac hehehehehe), caluje, robi 'ajka', probuje nosic (danger, danger!) i przytula z calej sily, SIADA na nim (chyba w przedszkolu maja takie zabawy, bo jak widze ich bawiacych sie z Amelka, to tez nawzajem sie przygniataja w ten sposob do ziemi). no i w ogole milosc kwitnie, bo Masio w brata, mimo licznych urazow ;-) wpatrzony jest jak w obrazek :-)

fajnie wam z tymi zakupami w us, ja tam nie mam specjalnie nikogo. tesciowka miala jechac w styczniu, ale chyba nic z tego, bo chciala glownie na tanie zakupy, a tu dolar 30% wzrost niemalze. zobaczymy.

sa_raa
, KISSSSSSS babo :-) tesknilam!! ale was goni po tej polszczy! Poznan. fajne miasto ponoc :-D dobre na odwiedziny, bo jeszcze nigdy tam nie bylam ;-) hehe
i super, ze bedziecie wreszcie razem!!! a Mapecik sie przyzwyczai szybko, my Fiolka tez zostawiamy na min 6h! od 8-9 do 15 czas leci niesamowicie szybko! ;-)

Dita
, dzieki za kciuki. dzis jade na UG do babki od roznic programowych, na kolanach ja bede blagac chyba, zeby mi cos wyczarowala.. trzymajcie kciuki..
i tak sobie wymyslilam.. ze jak juz mi sie ulozy jakis plan sensowny ze studiami, to moze pojde do szkoly reklamy?.. na rok.. cos konstruktywnego, heh!
zobaczymy :-)

Witam
U nas z ranka świeci słoneczko ale mrozik jest i troszkę zimno.Właśnie piję kawkę i za raz mykam śniadanko robić a potem obiadek dla męża a po południu idziemy już ostatecznie zapisać małego do przeczkola i od wtorku zacznie chodzić, co prawda 2 dni w tyg. na poczatek tak aby się przyzwyczaił.Potem idziemy zapisac mnie na kurs angielskiego-może czegoś się nauczę :tak:

Kinga85 - napisz jak idą starania :-);-)pozdrawiam serdecznie

Hej dziewczyny

Widze ze ostatnio pechowe czasy dla wszystkich, u nas w miare ok. ale i tak mnie pogoda wk...wia, wczoraj wieczorem lało jak z cebra, dzis od rana znow, juz mnie cholera bierze na ta pogode :(((

Ditka zdrowka dla Nat
Sugar, Atol zazdroszcze zakupow :tak:
Agnieszka super ze wizyta u dentysty przebiegła spokojnie

No i Sa_raa witaj, do Poznania powiadasz ;) No to moze w koncu sie spotkam z jedna z grudniowek ;) A wiesz juz gdzie dokladnie bedziecie mieszkali?? i przeprowadzacie sie na stale??

reklama
Czesc babki
Tez poprosze skrot bo jakos nie moge ogarnac wszyskiego :-)
moje dzieci chore filip na antybiotyku bo uszy czerwone i kaszle z nochala leci dalej mała juz lepiej ale katar jeszcze został
pogoda wstretna :-( nic mi sie nie chce siedze w domu bo nie moge nigdzie wyjsc z dziecmi nie ma kto zostac brakuje mi powietrza
dobra juz nie smęce

Witaj sara :-)
Suger super dzieciaczki razem sie bawią :-)
Patrycja dobrez ze maz sie nie złoscił za samochod i gratki drzwi :-)
Dita Atol zdrówka dla dzieciaczków
Kasu fajne okulary

ot i juz nie pamietam co miałam napisac

Do góry